Eco stand horizon box

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik wens een ieder ongestoord kijk-, surf- en luisterplezier. Als je Mediabox XL ingesteld staat op Eco, dan kan het zijn dat het even duurt voor het apparaat op snelheid is. Selecteer  Energiebeheer  en druk op  OK.

Verder vaak last van vastlopen herstarten als mijn verplicht jaar erop zit gaat hij terug naar ZIGGO en gebruik ik mijn Humax weer die niet met beeld en opname onderdoet voor de Mediabox.

Ben jij al lid? Heb zojuist nog even met Ziggo gebeld. En je zou je ook ergens kunnen melden om daarmee proef te draaien. Patrick van 't Hooft Het lijkt erop dat alles in de cloud bewaard wordt en er geen harde schijf in zit en als je dan kijkt naar de huidige techniek praat je over heel ander stroomverbruik.

Ziggo Horizon mediabox verbruikt 38 Watt in stand-by Ongelezen bericht door wjthieme 20 mar Heb recent mijn Ziggo abonnement omgezet en een nieuwe Horizon Mediabox te leen gekregen van Ziggo.

Bert Dank je wel. De stekker eruit Kijk je een tijdje geen tv. Eerste indruk 18 september TheaterThuis. Schakel je de decoder uit van eco stand horizon box .

  • We nemen de opties met je door zodat je een keuze maakt die bij je past.
  • Dat is vergelijkbaar met het gemiddelde jaargebruik van een reguliere wasmachine!

Zappen en energieverbruik

Heb mijn horizon box in ecostand staan. Als het dan niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Ik ben niet meer werkzaam op de Community. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Hoe weet ik of ik een Humax of Pace mediabox heb?

  • Met stand hoog bedoel ik: wit licht schijnt onder de box, ventilator luid aan, tijdsaanduiding op display voorkant box te zien. Re: Ziggo Horizon mediabox verbruikt 38 Watt in stand-by Ongelezen bericht door olaf79 » 20 mar Bob Schurkjens schreef: Wat een bizar verhaal.
  • Als de schakelaar achterop het apparaat een netschakelaar is, en dat is meestal het geval, werkt dit hetzelfde als wanneer je de stekker uit de wandcontactdoos haalt. Maar de kosten van zo'n mediabox gaan dan wel omhoog.

Weet iemand wanneer die eraan komt. Lees meer: Welke apparatuur krijg je van je provider. Hoi blitz10hoe staat het er nu voor. Heb recent mijn Ziggo abonnement omgezet en een nieuwe Horizon Mediabox te leen gekregen van Ziggo. Kies dan voor 'Eco'.

Energieverbruik van de Mediabox XL

Er zou een vervanger komen die minder energie verbruikt. Alleen is de techniek om de opnames op te slaan wel veranderd. Bijvoorbeeld in vrolijke kleuren, met voetschakelaars of vanaf een afstand bedienbaar. De instelling die je kiest voor het energieverbruik heeft geen invloed op jouw opnamen.

Energieverbruik van de Mediabox XL. Re: Ziggo Horizon mediabox verbruikt 38 Watt in stand-by Ongelezen bericht door wjthieme 21 mar Iedereen die gereageerd heeft alsvast bedankt. Met een stand-bykiller zet je met n druk op de knop alle apparaten in je tv-meubel helemaal uit. Ziggo noemt dit kijken.

Decoders en hun energieverbruik

Maak hier je gratis forumaccount aan. Dan schakelt de mediabox automatisch naar Hoog zodra er een programma opgenomen moet worden. Als je kiest voor 'Hoog' zal je Mediabox XL in stand-by iets meer stroom verbuiken, maar hij start binnen een paar seconden op. Onderstaande informatie is voor jou van toepassing als je box de nieuwe software heeft. Aanmelden Registreren.

  • Wie weet raad icon Best beantwoord door fred51 13 mei , Goedemorgen iedereen, ik heb goed ervaringen met het volledig resetten van de ziggo box..
  • Re: Ziggo Horizon mediabox verbruikt 38 Watt in stand-by Ongelezen bericht door olaf79 » 20 mar Bob Schurkjens schreef: Wat een bizar verhaal.
  • Maar als je een keuze hebt, kies dan een energiezuinige decoder.
  • Verstuur Terug naar overzicht.

Dat spaart je een paar keer klikken op de afstandsbediening uit. Toch een box eco stand horizon box oude software. We verwachten wel dat het aantal 4K-zenders zal toenemen de komende jaren, eco stand horizon box, al is het afwachten hoe snel dat zal gaan.

Opnemen kan om sommige TV toestellen als je externe harde schijf aansluit dus de recorder is niet altijd nodig. Re: Ziggo Horizon mediabox verbruikt 38 Watt in stand-by Ongelezen bericht door Har06 21 mar wjthieme schreef: Heb recent mijn Ziggo abonnement omgezet mahjong fortuna 2 deluxe gratis een nieuwe Horizon Mediabox te leen gekregen van Ziggo?

Ik ben niet meer werkzaam op de Community. En de box kan ook in de energiezuinige stand opnames bewaren.

Energieverbruik van de Mediabox XL met nieuwe software

Vind deze reactie leuk. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Re: Ziggo Horizon mediabox verbruikt 38 Watt in stand-by Ongelezen bericht door Har06 » 21 mar wjthieme schreef: Heb recent mijn Ziggo abonnement omgezet en een nieuwe Horizon Mediabox te leen gekregen van Ziggo.

Maar in de praktijk zal dat vrijwel nooit gebeuren.

Selecteer het aantal minuten en druk op  OK. Ongelezen bericht door Bob Schurkjens 22 mar Dan kun je deze terugkijken.