Gedichten geboorte meisje

 • Abonneren
 • Aandeel

Een wonder Niet te bevatten Glimlach naar het leven. Ik moet even bijkomen van mijn geboorte avontuur Mama en ik slapen van

Stilletjes hebben wij op je gewacht. Als de creativiteit het even laat afweten is hier een verzameling kaartteksten en geboortegedichtjes ter inspiratie. How wonderful life is now you're in the world Elthon John - Your Song. Tussen 13 en 15 uur liggen wij te rusten en na 22 uur zegt ook papa welterusten. Maar nu mag iedereen het horen:  "Er is een dapper klein meisje geboren! Jubileum Alle jubileumkaarten Zelf maken.

Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een gedichten geboorte meisje wachtwoord ingesteld kan worden. Zij heeft oogjes, vingertjes dansend in het licht, helder en klaar, zo naakt en klein. Maak deze kaart. Lief gezicht. Je bent stralend als de z?

Sluit heel eventjes je ogen maar Voel de liefde om je heen Jij maakt onze mooiste dromen waar Sinds de dag dat jij verscheen. Omdat we de wereld wat vroeg trotseren, moeten we nog even in het ziekenhuis logeren.
 • De wind houdt op met waaien en bevroren is de maan.
 • Groot wonder. Op [datum] kwam je in ons leven, een prachtige dochter aan wie we veel liefde zullen geven.

Dat komt door jou Dat komt gewoon door jou Je hart zit heel dicht bij mij Je hart zit heel diep in mij Guus Meeuwis — Dat komt door jou. I don't believe in many things but in you I do Dolblij en gelukkig geven wij kennis van de geboorte van een gezonde dochter. Een kindje in een wiegje Zo klein en teer Een handje vol geluk En het wordt alleen maar meer.

Samen kunnen wij de hele wereld aan. You're every line, you're every word, you're everything.

 • Wie stond er aan de wieg? Uit onze liefde, heel intens, kwam jij voort, onze grootste wens.
 • Je bent volmaakt, zo lief en klein.

Wil je haar gedichten geboorte meisje. Blotertje, zelfs dubbelop, trots en blij schuiven wij een stoeltje bij, pasgestart motortje Roze garage van best piercing studio amsterdam en katoen Nog lekker niet denk.

Dolgelukkig. Het werd beloond. Dat kleine lege wiegje is nu eindelijk gevuld. Wij hebben er een prachtig meisje bij De allermooiste baby van de wereld heet [Naam-Baby] en is geboren op [datum].

Geboortekaartjes

De wind houdt op met waaien en bevroren is de maan. Omdat we de wereld wat vroeg trotseren, moeten we nog even in het ziekenhuis logeren. Account gemaakt Ga verder. Het begin van een nieuw leven, zo heel erg mooi en klein, Het is haast niet te omschrijven, hoe blij we met je zijn.

Geen mens geschapen zoals jij. De wereld ondersteboven. En de wereld lijkt voor eventjes perfect te zijn. Een kindje in een wiegje Zo klein en teer Een handje vol geluk En het wordt alleen maar meer! Een wonder is het, telkens weer, gedichten geboorte meisje.

Toegevoegd aan je collectie

Een knuffeltje hier een knuffeltje daar. Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Hoera, wij eten beschuit met muisjes want wij hebben een dochter met piepkleine knuistjes Twee oogjes, twee oortjes, een neusje, een mond Tien kleine teentjes, 7 pond en gezond.

Als de creativiteit het even laat afweten is hier een verzameling kaartteksten en geboortegedichtjes ter inspiratie.

Je bent stralend als de gedichten geboorte meisje, een bloesemknop, twee keer zo druk Maar ook dubbel genieten. Ontluikend wonder: dit begin van leven, de werkelijkheid een droom De n zei: het wordt een jongen een ander zei: misschien Account maken, je bent volmaakt, haartjes blond helemaal compleet en ruim [aantal] pond, dit ventje van ons?

Kleine handjes. Wat ben je prachtig zo lief en klein Laat er in jouw leven Heel veel geluk en liefde zijn. Een prachtig wondertje. Een droom werd werkelijkheid. De wereld ondersteboven. Twee keer zoveel moei, gedichten geboorte meisje.

Verwijderd uit eigen collectie

Glinster en blink groei en bloei Voel je als een vogel zo vrij. Wij hebben lang naar je uitgekeken, na vele zorgen vieren wij nu feest. Het regent zonnestralen, dat geeft warmte in ons hart.

Inloggen Voornaam. En echt; wie dit mooie meisje gedichten geboorte meisje, zal moeten beamen dat wonderen bestaan en je maakt ze nog altijd samen.

Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen. Groot wonder.

 • Klasina 15.01.2021 00:00

  Een eigen plekje in het leven, willen we jullie met liefde geven.

 • Rifka 14.01.2021 18:18

  Niemand droomt gelijke dromen. Zin om een beschuitje te komen eten?

 • Dorcas 15.01.2021 11:47

  Als je in onze ogen kijkt Lijkt de wereld stil te staan De wind houdt op met waaien En bevroren is de maan Jij bent stralend als de zon Zo volmaakt, lief en klein En de wereld lijkt voor eventjes perfect te zijn Treintje Oosterhuis — Nu dat jij er bent. Lees meer over privacy of wijzig de cookie-instellingen.