Gemiddelde temperatuur sunny beach

 • Abonneren
 • Aandeel

Daarnaast barst het van de verhuurbedrijven in de watersport. Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Reisorganisaties Sunny Beach.

Bekijk prijzen. Dat is natuurlijk iets wat je ten alle tijden wilt voorkomen. Houd wel rekening met een temperatuurdaling vanaf september. Bulgarije grenst met de Donau rivier aan Roemenië, en heeft een kilometer lange kustlijn langs de Zwarte Zee.

Er zijn altijd kansen op overvallen en dergelijke.

De watertemperatuur ligt rond de 9C. Beschrijf je ervaring met het weer:. Sunny beach is een ideale plek om heen te gaan met je vrienden, gemiddelde temperatuur sunny beach. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo? Wil je fantastisch weer, ga dan zin de zomer op vakantie naar Sunny Beach. De vliegtijd vanaf Bianca van der hoek Schiphol naar Sunny Beach is ongeveer 3 u.

Bekijk prijzen.

Zon, zee, strand en feesten

Sunny Beach scoort een gemiddelde van 8. De kans dat je dat tijdens je vakantie treft is niet groot. TourWeb © NetMatch. Klimaat Malediven De Malediven bestaat uit ruim kleine eilandjes. De watertemperatuur ligt rond de 9°C.

What else?

 • Lees verder.
 • Dan is de lente of de herfst een fijne periode.

Uitstekend Goed Gemiddelde temperatuur sunny beach Slecht? Klik op een logo om naar de website te gaan of bekijk direct via Skyscanner de goedkoopste vliegtickets van alle vliegtuigmaatschappijen. Gemiddeld is het maximaal 11C in maart in Oost Bulgarije en minimaal rond de 5C.

Wat is het netnummer van Bulgarije. Maximaal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 kruidvat vroege zwangerschapstest gebruiksaanwijzing. Sunny Beach is een ideale plek om heen te gaan met jonge kinderen.

Het weer voor Sofia in Bulgarije wordt de komende 14 dagen 18° tot 16°C met een paar dagen kans op lichte regenbuien. Gemiddeld is het maximaal 9°C in maart in West Bulgarije en minimaal rond de 0°C.

De oppervlakte van Bulgarije is Als je iemand in Nederland contacteert, is het dus verstandig om daar rekening mee te houden.

Het is 51 dagen droog in de winter. In de zomer is het in West Bulgarije gemiddeld 24C. De zeetemperatuur ligt rond de 16C!

Bezienswaardigheden Voor- en nadelen All inclusive vakanties Weer en klimaat! Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats, gemiddelde temperatuur sunny beach.

Sunny Beach / Zonnestrand

De hoogste gemiddelde temperatuur in Sunny Beach is 28°C in augustus en de laagste is 6°C in januari. Toch kun je deze periode al van de zon genieten, want hij schijnt ongeveer 10 uur per dag. Vink dan compleet aan en ga akkoord!

Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Onze site werkt hierdoor niet optimaal. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor gemiddelde temperatuur sunny beach volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Bulgarije in het kort Hoofdstad Sofia Vliegtijd 2 u. Maar ook met de gunstige ligging van het land aan de Zwarte Zee.

Klimaat Oost Bulgarije Oost Bulgarije heeft een landklimaat.

Vakantie aan Sunny Beach

Het weer in februari: Het is in Sunny Beach voor een strandvakantie nog veel te vroeg in het jaar. Bekijk alle tips en aanbiedingen per maand Vakantie januari Vakantie februari Vakantie maart Vakantie april Vakantie mei Vakantie juni Vakantie juli Vakantie augustus Vakantie september Vakantie oktober Vakantie november Vakantie december Last minute zon.

Gemiddeld is het maximaal 23°C in juni in West Bulgarije en minimaal rond de 10°C. In de lente is het in West Bulgarije gemiddeld 19°C.

Het is deze maand 12 Dagen droog in Bulgarije en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in april. En van de populairste vakantiebestemmingen - vooral bij jongeren - is Sunny Beach, gelegen aan de Zwarte Zee in Bulgarije. Sunny Beach is echt te koud voor een zonvakantie.

 • Roshni 04.03.2021 12:35

  Het weer in Sunny Beach per maand toegelicht Het weer in januari: In grote delen van Bulgarije kun je in januari wintersporten.

 • Huy 09.03.2021 07:19

  Gemiddeld is het maximaal 21°C in september in West Bulgarije en minimaal rond de 9°C.

 • Viënne 04.03.2021 11:22

  In december zal het echter afkoelen. Zo weet je zeker dat je veilig op vakantie gaat.