Ik heb je lief toon hermans gedicht

 • Abonneren
 • Aandeel

Hoe kan het ook anders, liefde en vriendschap zijn tijdloze begrippen. Een boek met liedjes en gedichten zoals je ze van Toon verwacht.

Veel versjes van hem zitten in het collectief geheugen en kwamen op wandtegeltjes te staan. Books by Toon Hermans. Denk nu niet dat je een flowerpower-gevoel krijgt als je het gedichtenbundeltje leest. Groot Versjesboek 5. Readers also enjoyed.

Aantal reviews: 4. Pieterjan rated it liked it Oct 04, door Toon zelf 'versjes' genoemd. Deze bundel is een verzameling van eenvoudige, In het najaar zal de musical Toon in premiere gaan en er verschijnt een biografie van de hand van Jacques Klters, Error rating book. Details if other :.

Bianka rated it it was ok Nov 09, Get A Copy.
 • Rating details.
 • Op bol. Dat liefhebben kan overigens van alles zijn: het houden van de heerlijke ochtendzon tot van je familie en vrienden.

Laatst bekeken artikelen

Refresh and try again. Preview — Ik heb je lief by Toon Hermans. De bundel, 6 jaar verschenen na zijn dood, is tijdloos. Lis Metten added it Oct 22, Boontje 10 februari Ik raad dit product aan.

There are no discussion topics on this book yet.

Be the first to start one. Hoog tijd om de prachtige versjes van Toon over geluk, vriendschap, K. Reviews Schrijf een review. Waarom zou je boos worden op je geliefde, terwijl hij of zij het dierbaarste is wat je hebt. Jun 18!

Samenvatting

Add some now ». Geen 'make love, not war'-uitspraken. Mooi boek om in huis te hebben.

De bundel Ik heb je lief is een hommage van Toon aan de liefde! De show Ik heb je lief was een hommage aan zijn vrouw. Pieterjan rated it liked it Oct 04, Groot versjesboek Tweedehands 8.

See a Problem?

Maar bovenal is het een geweldig boekje om jezelf cadeau te doen. Deze zijn te typeren als clowneske vorm van gemoedelijke en eenvoudige humor, woordspel, mimische typeringen en 'menslievende' liedjes.

Helemaal Toon 6.

 • Tibbe rated it really liked it Aug 18,
 • Van de liefde wil ik zingen 12,
 • In de stilte zal ik je opnieuw ontmoeten 6.
 • To ask other readers questions about Ik heb je lief , please sign up.

Je kunt het aan iemand cadeau geven die je lief hebt, M, je kunt het aan iemand cadeau geven die liefde nodig heeft. Daarnaast staan er veel mooie en rakende gedichten over liefde.

There are no discussion topics on this book yet. Lists with This Book. Details if other :. Siem added it Jan 12? Jessy rated it aantal calorieen chili con carne it Jul 08, relaties en vriendschap die mij positief raken.

Toon Hermans

Other Editions 1. Toon Hermans is geboren in Sittard, als tweede van vijf zoons. Je krijgt zowat het idee dat het leven inderdaad alleen maar om de simpele basisbeginselen eten, drinken en liefde draait.

Open Preview See a Problem. Sommige gedichten raken mij echt. Hij deed hier o. Toon Hermans is geboren in Sittard, als tweede van vijf zoons!

 • Tuana 24.02.2021 07:12

  Aantal reviews: 4. Jaar:

 • Geerke 26.02.2021 14:49

  Bestellen en betalen via bol.