Ontvang geen mail meer in outlook

 • Abonneren
 • Aandeel

Selecteer Mail in het Configuratiescherm en klik vervolgens op E-mailaccounts. Schakel uw mobiele apparaat volledig uit. Je internetverbruik in de gaten houden?

Open het tabblad 'Accounts en import'. Gmail Helpforum Engelstalig Forum. Play Sports Yelo Play. Als je een van de volgende problemen ondervindt, probeer je het later opnieuw of neem je contact op met je andere e-mailprovider: Time-out voor de verbinding Verbinding gereset E-mails komen vaker dan één keer binnen E-mails komen in de verkeerde volgorde binnen Je ontvangt nog steeds nieuwe e-mails nadat je een import hebt gestopt Volg de stappen voor de onderstaande problemen.

Meld u aan bij Outlook.

Als je nog steeds problemen ondervindt, is uw account mogelijk tijdelijk geblokkeerd omdat er ongebruikelijke aanmeldingsactiviteiten zijn geconstateerd, controleer je de accountinstellingen, ontvang geen mail meer in outlook.

Selecteer Contacten synchroniseren en Agenda synchroniseren. Als het bericht nog niet is aangekomen, kunt u verschillende dingen doen om het probleem op te lossen:. Als u geen e-mail kunt verzenden of ontvangen. U moet uw Outlook.

Opmerking: U moet u eerst aanmelden om ondersteuning te krijgen.
 • Als er meer dan twintig accounts zijn gekoppeld, kunt u geen berichten verzenden of ontvangen van een van die gekoppelde accounts. Typ outlook.
 • Als u in Outlook.

Snelle service

Verwijder deze invoegtoepassing of installeer de invoegtoepassing opnieuw om het probleem op te lossen. Kies Opslaan en Synchroniseren. Op de betreffende onderstaande koppelingen vindt u meer informatie. Zo kan je op Yelo Play vlot je opnames beheren per toestel. Probeert u het later nog eens. Alle e-mails in een e-mailgesprek weergeven:. Zorg ervoor dat u de juiste gegevens hebt ingevoerd voor e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord.

 • Geef het volgende door: Zijn of haar e-mail wordt niet bezorgd bij Outlook. Selecteer de regel die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen.
 • Meer informatie over hoe je een filter kunt maken om je e-mails te organiseren.

Open je e-mailaccount op je computer. Als u geen e-mail kunt verzenden of ontvangen, of geen verbinding kunt maken met Outlook! Bedankt voor uw feedback. Heb je dezelfde vraag of wil je er toch meer informatie over. Doe het volgende in het zoekvak: Als je naar e-mails ontvang geen mail meer in outlook grootte wilt zoeken, geef je size: op.

Oorzaak: Outlook heeft geen verbinding met internet of het netwerk.

Niet meer verbruiken dan inbegrepen in je abonnement? Hier is het Engelstalige artikel ter referentie. Wij hopen dat deze inhoud nuttig voor je is. Als je nog steeds problemen ondervindt, controleer je de accountinstellingen, neem je contact op met je e-mailprovider of stel je een vraag op het Helpforum van Gmail.

Experienced Meesterweter. Oplossing: Ga als volgt te werk: Controleer of u een e-mail hebt ontvangen waarin u wordt verteld hoe u uw e-mails kunt synchroniseren. Beoordeel dit artikel? Ja Nee. Verificatie in twee stappen: Selecteer Verificatie in twee stappen instellen.

U kunt bijvoorbeeld de actie in de regel wijzigen van 'verwijderen' in 'categoriseren' of 'markeren'?

Meld je aan

Meld u aan bij Outlook. Start dan een nieuw onderwerp op De Netweters. Vervolgens gaat u naar Outlook.

 • Zorg ervoor dat het volgende van toepassing is:.
 • Uw Office-vaardigheden uitbreiden.
 • Selecteer Mail in het Configuratiescherm en klik vervolgens op Profielen weergeven.
 • Hoe kunnen we het nog beter doen?

Probleem: Als de gebruiker zich vanuit de app E-mail bij Outlook aanmeldt, worden er geen e-mails ontvangen en worden contacten en de agenda niet gesynchroniseerd! Met Information Rights Management IRM kunnen afzenders toegangsmachtigingen voor hun e-mailberichten opgeven, gelez. Als u zich niet kunt aanmelden bij uw Outlook. Te veel berichten op de andere server Je andere account bevat meer e-mails dan Gmail kan importeren.

De afzonder kan contact opnemen met Microsoft ondersteuning via postmaster. Klik rechtsboven op Instellingen     Alle instellingen bekijken. Was deze informatie nuttig, ontvang geen mail meer in outlook.

Ik kan geen e-mails verzenden in Outlook.com

Meld u aan bij Outlook. Je moet ook even naar tablad 'instellingen voor uitgaande mail' gaan en het eerste vakje aanduiden dat je dezelfde instellingen wilt gebruiken. Selecteer uw account in het dialoogvenster Accountinstellingen op het tabblad E-mail en klik op Wijzigen.

Als je alleen nieuwe e-mail wilt, probeer je het later opnieuw of neem je contact op met je andere e-mailprovider. Als je import wordt weergegeven in het gedeelte 'E-mailberichten en contacten importeren', controleer je het oude account om te zien of dit gebruikmaakt van POP, kun je beter automatisch doorsturen instellen, ontvang geen mail meer in outlook. Als de stappen niet werken.

 • Simen 26.09.2020 08:28

  Meer hulp nodig?

 • Jorie 25.09.2020 02:14

  Als u wordt gevraagd uw account te verifiëren wanneer u probeert een e-mailbericht te verzenden vanuit Outlook. Je kunt ook de mappen in je andere e-mailaccount controleren op berichten die niet zijn geïmporteerd.