Boer zoekt vrouw wietse en neeltje dochter

  • Abonneren
  • Aandeel

Zei ik verders wat Roggel. Wij als volwassenen moeten wel beetje op de jongeren letten he, anders kunnen we jullie niet meer aant werk zetten. Oh jammer hij kent fries niet, raar het is geen echte taal, ook raar dat die friezen dat zelf wel denken

Maarten jij krijgt wel een grote BEK. Maar het feit dat de voormalig geneeskundestudente Renske zo enthousiast was over het boerenleven én dat het koppel vlak na het programma al samenwoonde in West-Friesland, stemt ons iets gerust. Wietse eruit knikkere??? Lijkt me geweldig joozt, live commentaar van jaguar. Meisjes moeten er toch zijn. Indd FF is zich aan het ontspannen.. Shrekkie 11jr geleden.

Wat een flauw bier drinken jullie daar in nederland zeg, amai. Voor ivonne siebren. Schrek dat fries kennen ze niet bij google. Nee ut handje van links en rechts? En ik vind Dirk overigens een geweldig leuke naam. Daaaaaag Maisbec.

  • Zozo zozo. Waarom ben ik nou weer het mikpunt..
  • Jos sloot heeft bij ons ook nog een paar jaar aardappelen gehad. Ik heb goeie foto's vn die dochter nananaannana.

Oh nee, boer Remco doet een ‘Richardje’

Das nieuw voor me. Deze winter krijgen ook boer Gijsbert Bakhuisen en zijn vrouw Femke gezinsuitbreiding. En zal ik ook nooit eten. Over niveau gesproken.

Haha ja dat klopt ik lig hier onder de bank van het lachen Marieke vertrok van de boerderij, terug naar Amsterdam.

  • Klaar zijn we het daar over eens. RobDeutz 10jr geleden.
  • Meld je het ff als je haar gevonden hebt siebje? En het word

Gerrit van dijk. Oh k loop stage bij gewasbeschermingsbedrijf in de polder en moest daar ff wat brengen Hahah neeltje is op het moment nog wel bij wietze. Die van boer Hans en Connie. Denk dat ie extra sterke lijm aan het maken is om de envelope dicht te kunnen plakken.

Al lang gevonden tml.

Boer Zoekt Vrouw-ba­be Milou poseert in Zeeuwse bries en Jan Smit geveld door virus

Sieb is nog aan het schrijven. Juist, aha, juist. Jelmer is de zoon van Jochum en Paulien ben ik achtergekomen. Die Mirjam, is dat niet wat voor FF?

Maar die doet t dan weer met de buurvrouw. Zat trouwens wel mooi spul tussen. Zo die heeft een lifetime contract bij Peltor. Hans Je vriendin te verrassen met een bosje bloemen? Nja, beginnen hier later met bier drinken om BZV te kijken Snif snif!

Babs vind ik ook niks.

Social links

Ohja jij vertrouwt mij niet martijn? Open uw cookie-instellingen om te kiezen welke cookies u wilt accepteren. Ooh dan weet jij ook al vast iets meer over de keuzes die hij heeft gemaakt?

En nou proberen dihterbij te komen als die vrouwen er zijn en heelemaal inzoomen en als je op de weg of je eigenland blijft kan de KRO je tenminste niks maken en bij de roddelpers is het geld waart!!! Trouwens die dochter van Jos is ook niet verkeerd, krijg je ook leuke schoonvader.

Op alle verhalen van Het Parool rust uiteraard copyright? Euh joah prima niet ff aan haar vragen hoe het ermee is maar dan de koffer scene Boer Teus en zijn vriendin Pam, eerste serie zijn de papa en mama geworden van Sam. Drie miljoen kijkers zagen hoe de Amsterdamse haar nieuwe vlam ontving in haar appartement, naar schatting 35 vierkante meter, hebben eu bundel telfort kinderen en hebben elkaar helemaal gevonden.

Maar goed dat jullie niet weten dat ik nog 2 dochters heb van 17 en 19 hahahaha, boer zoekt vrouw wietse en neeltje dochter. Ja hij heeft er in totaal net 10 woorden uitgebracht met zen bling bling laarzen en zen vlinderstrikje. Ze zijn getrouwd.

Meest gelezen

Na 58 nomineringen ofzo Zit al voor buis. Wim zit bij ons in de buurt met die oude auto uit staphorst.

Mijn account Vakantieservice Adverteren Losse verkoop. Terwijl je niet eens weet of je hem wel leuk vindt. Behalve Anna vind ik er trouwens niet echt wauw namen bij zitten. Hij runt nog altijd het boerenbedrijf en zij… zij werd geen boerin, maar coacht agrarische vrouwen.

  • Tiara 21.02.2021 17:03

    Foto in de hand. Haha die dochters..