Gratis breipatroon dames trui met rolkraag

  • Abonneren
  • Aandeel

Er staan ook teltekeningen bij het patroon. Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, inspiratie, acties en nog veel meer. Hier vind je gratis breipatronen en haakpatronen - voor elk wat wils!

By Claire Fashion Claire Boeter heeft een hele garderobe vol gehaakte, gebreide en geborduurde kleding verzameld in dit geweldige boek. De ovenwant is dan lekker dik zodat hij de warmte goed tegenhoudt.

Brei dan het Hairy vest, een lekker lichgewicht, warm en pluizig vest dat snel klaar is! Met dit patroontje van Katia kun je gelijk aan de slag. Duidelijke werkbeschrijving voor een getailleerde damestrui.

Breipatroon Droomdeken 4. De eerste zomergarens druppelen binnen. Brei dan eens een sjaal in patentsteek in twee kleuren? Vergelijken 0. Duidelijke werkbeschrijving voor een getailleerde damestrui?

Kersttrui met sneeuwpop breien Met dit gratis breipatroon kan je een kersttrui met sneeuwpop breien.
  • Er zijn twee varianten.
  • Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen. De patronen zijn voor verschillende maten en voor verschillende niveaus.

Gratis breipatronen

Het patroon begint onder de afbeelding. Breipatroon in het Engels van Lion Brand. Damestrui gebreid en met knoopjes. Bekijk meer. Fantastische Truien Het basispatroon van deze raglan brei je razendsnel. Benodigdheden:Rondbreinaald  5,5 60cm of sokkennaalden 5,5Download Vind inspiratie voor uw nieuwste breiproject!

De geroutineerde en meer ervaren breiers en hakers kunnen gratis patronen downloaden met een zwaar draaipatroon, fashionable en beginners vriendelijk, hoeveel draad.

Download hieronder het gratis patroon en brei hem in je eigen maat. Hoeveelheid bij een dubbele draad Stekenverhouding bij een dubbele draad Blocken of opspannen Reddingslijn Steken opzetten.

Een garen dat specifiek bedoeld is om later in de wasmachine te vervilten. Copertura Shawl Warm. Een gratis werkbeschrijving op de website van Veritas, gratis breipatroon dames trui met rolkraag.

Handgemaakte truien voor beginners

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Brith kussen met Schotse ruit Nostalgische looks! Heeft u al een project in gedachten?

Per gemiddeld geinvesteerd vermogen staat aangegeven voor wie het geschikt is. Ook voor beginners hebben we talloze patronen voor het maken van de allereerste trui. Geschikt voor beginners. Het vest wordt in het rond gebreid op naalddikte 6 en is dus lekker snel klaar. Met matentabel gratis breipatroon dames trui met rolkraag de allerkleinste sokjes tot en met maat Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief met gratis patronen, acties en nog veel meer.

Vind inspiratie voor uw nieuwste breiproject!

Vergroot je haakvaardigheden met deze prachtige diagonale haaksteek. Veel mannen vinden gebreide sjaals heerlijk om te dragen en hebben een voorkeur voor gekleurde strepen in de lengte. Gebreide trui in ribbelsteek met ronde pas, van boven naar beneden gebreid.

De nieuwe generatie cakes!

Welke lengte heeft u nodig. Bekijk meer. Kersttrui met sneeuwpop breien Met dit gratis breipatroon kan je een kersttrui met sneeuwpop breien!

Gratis breipatroon voor een pullover. Vergroot je haakvaardigheden met deze prachtige diagonale haaksteek. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Breien met verschillende verfbaden Hoe vaak kan ik een patroon herhalen.

Filter uw resultaten

Weten hoe? Wij breien de Bernadette van de Nuvoletta van Lana Grossa met 3 dubbel gehouden draad. Wij kennen het gevoel.

Vervilte ovenwant Leuk idee om cadeau te geven. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres.

Bekijk meer. Deze heerlijke sloffen zijn makkelijk te breien en ze zitten heerlijk.