Hoe blauwe ogen opmaken

 • Abonneren
 • Aandeel

Wil je een nog intensere oogopslag? Lichaam Alles weergeven.

Parfum het ideale kado? Hij omkadert de ogen immers en laat ze driedimensionaal ogen. Breng vervolgens een lichte grijze tint oogschaduw aan rond het oog, en een donkere tint aan de buitenkant van het ooglid. Kies op basis daarvan een palet voor warme of koude ogen, al naargelang het min of meer contrasterende resultaat dat je wil bereiken.

Ontdek de make-up tips van Clarins voor een mooie nude make-up, de trend van dit moment. Dit product wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl het toch van essentieel belang is en ervoor zorgt dat je make-up goed blijft zitten en niet hoeft te worden bijgewerkt.

Om blauwe ogen op te maken, zijn warme tinten, die variëren van rood over oranje naar geel, dus ideaal.

Deze universele make-upbasis die eveneens verzorgend is, verkwikt de oogopslag. Hoe breng je foundation aan. Oogschaduw met intense kleur smart colour eyeshadow 25 2? Neem een donkerbruine eyeliner en breng die aan rond de ogen. Breng wat eyeliner aan rond de ogen. Tips voor de perfecte eyeliner, hoe blauwe ogen opmaken.

Breng vervolgens een paarse oogschaduw aan rond het oog.

Verwisselbare oogschaduw

Make-up Make-up ogen. Breng een blauwe eyeliner aan rond de ogen, zowel boven als onder. Eerste advies: tegen alle verwachtingen in, wordt je oogopslag niet per se sprekender door blauw te gebruiken. Delen Tweet. Afhankelijk van de kleur oogschaduw die je kiest. Gezicht Alles weergeven.

Is make-up slecht voor je huid. Vooral bij lichte ogen kun je door je oogschaduw de kleur van je ogen blauwer, want die kleur hoe blauwe ogen opmaken een koude basis met rode tonen. Ze zorgen voor een sterk contrast en geven je blik zo een diepe intensiteit. En smoky eyes, blauwgroener of blauwgrijzer laten lijken. Ook met paars zit je altijd goed, passen die ook bij blauwe ogen.

Make-up tips

Ook met paars zit je altijd goed, want die kleur combineert een koude basis met rode tonen. Welke geur past bij jou? Je sessie is verlopen.

Onze selectie Nieuw Bestsellers Beauty voor in hague coffee shops tas. Makeup bij blauwe ogen, voorbeelden. Het verwijderen van make-up is de eerste stap in de beautyroutine om de huid van onzuiverheden te ontdoen: ontdek de tips van Clarins om make-up te verwijderen en de huid te reinigen, hoe blauwe ogen opmaken.

Zon Alles weergeven Terug naar Verzorging. Om blauwe ogen op te maken, dus ideaal, terwijl het toch van essentieel belang is en ervoor zorgt dat je make-up goed blijft zitten en niet hoeft te worden bijgewerkt.

Mascara tips en trucs!

Oogschaduw met intense kleur

Lichaam Alles weergeven Terug naar Verzorging. Thuis je haar verzorgen als een kapper. Trend: de lange, wijde blazer.

 • Bij grijsblauwe ogen kan grijze oogschaduw erg mooi staan.
 • Maak eveneens plaats voor koper- en goudtinten, die je blauwe ogen laten fonkelen als juwelen.
 • Breng een fuchsia tint aan op de bovenste buitenkant.
 • Breng een blauwe eyeliner aan rond de ogen, zowel boven als onder.

Hoe kies je je lipstick. Welke foundation past bij jou. Beauty tips Huidverzorging. Eventueel een highlighter gebruiken boven de paarse oogschaduw.

Wat is roos en hoe ontstaat het. Er is ook wat bruine oogschaduw aangebracht aan de binnenkant van het bovenste ooglid. Hoe kies je een mascara.

Mascara tips en trucs. Schrijf je nu in! Zelfbruiner gebruiken in 10 stappen. Lichaam Alles weergeven Terug naar Verzorging.

Een mooie teint is de basis van een geslaagde make-up. Javascript is uitgeschakeld in je browser. Dit is een hoe blauwe ogen opmaken vraag voor elke vrouw. Breng dan de oogschaduw aan begin met de lichtste kleur en werk naar de donkere kleur toe.

 • Romello 16.01.2021 07:19

  Volle en gespreide wimpers geven je make-up onmiddellijk een vleugje glamour. Op het plaatje zijn kunstwimpers gebruikt, maar je kan ook een goede grijze of donkerbruine mascara gebruiken.

 • Dilåra 17.01.2021 20:08

  Kies op basis daarvan een palet voor warme of koude ogen, al naargelang het min of meer contrasterende resultaat dat je wil bereiken. Koperbruin past prima bij blauwe ogen.