Itunes kaart activeren

 • Abonneren
 • Aandeel

Aankopen, opslag, etc. App Store- en iTunes-cadeaubonnen zijn niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Het serienummer zoeken Het serienummer is niet hetzelfde als de code beginnend met een X die u gebruikt om de cadeaubon in te wisselen.

Nieuw iOS 13 macOS Hoe kunnen wij je helpen? TM en © Apple Inc. Log in met Twitter. Hier zijn enkele voorbeelden van serienummers en waar ze staan:. Kijk hier of u cadeaubonnen kunt gebruiken in uw land of regio.

Klik op uw naam of op de inlogknop in de navigatiekolom. Hierdoor wordt uw Apple ID-saldo vernieuwd. Blijf via onze social media kanalen op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen. Publicatiedatum:   13 augustus Want bij Startselect koop je eenvoudig je iTunes itunes kaart activeren en wordt je digitale code direct geleverd.

Kies in de menubalk bovenaan het iTunes-venster de optie 'Account', kies 'Inwisselen'.

 • Ja Nee. Toon 9 18
 • Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Klantenservice Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Of om je iCloud opslag te vergroten. De maximale tekenlimiet is Registreer met Facebook Registreer met Google. Direct alarmnummer bellen vanaf je iPhone.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. App Store iTunes Code Met een iTunes kaart krijg je direct en zonder creditcard toegang tot duizenden apps, games, series, films en audio boeken in de App Store van Apple.

Een cadeaubon inwisselen met een iPhone, iPad, iPod touch Trek of kras voorzichtig het label van de achterkant van de cadeaubon.

 • Tik op de menuknop  en vervolgens op 'Account'.
 • Tik vervolgens op 'Wissel in'.

Klik op 'Wissel cadeaubon in'. Goed om te weten, vaak zijn iTunes kaarten te koop met korting. Log in met Facebook Log in met Google. Alleen Apple Store cadeaubonnen kunnen daarvoor gebruikt worden. Itunes kaart activeren V-Bucks.

Een cadeaubon inwisselen met een iPhone, iPad, iPod touch

Als u uw Apple cadeaubon of App Store- en iTunes-cadeaubon niet kunt inwisselen Als u uw cadeaubon niet kunt inwisselen in de App Store of iTunes Store, kunt u een aantal dingen proberen.

Cadeaubon is niet geactiveerd Als u een bericht ziet dat uw cadeaubon niet juist is geactiveerd, is deze mogelijk niet geactiveerd door de leverancier die de cadeaubon heeft verkocht. Een cadeaubon inwisselen op een computer Trek of kras voorzichtig het label van de achterkant van de cadeaubon. Als u een pc gebruikt, kunt u uw cadeaubon inwisselen in iTunes.

Log itunes kaart activeren met Twitter. Serienummer beginnend met 'PBH'. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Spreeuwers 16 maart om Ik heb betaaltegoed twv 15 euro toegevoegd op mijn iPhone, abonnementen enzovoort.

Code moet worden ingewisseld in een ander land of een andere regio. U kunt uw cadeaubon inwisselen voor apps, Er verscheen dat het inderdaad toegevoegd was.

Bezoek Startselect Nederland!

Het geld koppel je aan je Apple ID waardoor je met dit saldo verschillende dingen mee kunt betalen. Krijg direct je code na betaling Klanten geven ons een 4. Kunt u uw cadeaubon niet inwisselen?

Bovenstaande stappen is van toepassing voor iOS 11 gebruikers of nieuwer. Wesley Fabry 8 december om Als je het inwisselt kun je dit zien via google account synchroniseren telefoon App store profiel. Als u uw cadeaubon niet kunt inwisselen in de App Store of iTunes Store, kunt u een aantal dingen proberen.

Nadat op akkoord is geklikt itunes kaart activeren Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten? Want bij Startselect koop je eenvoudig je iTunes giftcard en wordt je digitale code direct geleverd. Wachtwoord vergeten. Over appletips, itunes kaart activeren.

Een cadeaubon inwisselen op een computer

Lees hier hoe u  uw Apple ID-saldo controleert. Inwisselen doe je door simpelweg op de code te klikken. Probleem melden. Je kunt online, in supermarken en winkels iTunes kaarten kopen.

Serienummer beginnend met '60'. Wij itunes kaart activeren deze producten die je wilt bestellen op Startselect alleen te Nederland! Kijk hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

 • Sasha 04.12.2020 19:26

  Zorg dat dit overeenkomt met het land van de account s waarop je het product wilt inwisselen. Hoe kan ik mijn Apple tegoed checken?

 • Ridouan 05.12.2020 05:47

  Je hebt dus geen creditcard nodig en omdat je jouw App Store tegoed met een vast bedrag opwaardeert, geef je nooit meer uit dan je eigenlijk voor ogen had. Adverteren op appletips.

 • Kai 05.12.2020 03:36

  Goed om te weten: via de Mac App Store is het ook mogelijk om de iTunes cadeaukaart in te wisselen.