Noord amerika kaart topo

  • Abonneren
  • Aandeel

Alternatieven Huidig product. Alles markeren als gelezen. Test je kennis van de 50 staten Sleep het blauwe sterretje naar de juiste staat.

Staten van Amerika - Online Klas. Ontdekkingsreizigers : Themabundel. Voor Kies hoe snel het automatische hint systeem in werking treedt. Landen en hoofdsteden om te oefenen - Zelfcorrigerend.

Midden Amerika - Lizardpoint. Bekijk alle 1 reviews. Caribbean - Lizardpoint. Help Taalvoorkeur. Leer ze maaf ff uit je hoofd.

Erg handig! Een kaart van Afrika gemaakt in Bewaar in een map of terug.

Leesvormen

Best een klus om ze allemaal in te kleuren, maar als je zin en tijd hebt… veel kleurplezier met deze kleurplaat van de wereld! Alles markeren als gelezen. Provincies en Nederland. Zeer veel mogelijkheden voor Hoofdsteden, Landen, Landschappen, rivieren en oceanen. Let op: als je de kaart schermvullend maakt op deze wijze kan je het toetsenbord niet meer gebruiken. Per onderdeel alle kaarten uit te lichten.

Zoek in alle leermiddelen! Verrassend was dat de kaart na installatie in MapSource direct te gebruiken is. Topografie - Verenigde Staten van Amerika - Brujon. Je kunt ze overal voor gebruiken. Aarde : Werelddelen.

Continenten en oceanen : Inoefenen. Enkele delen van dit topografische kaartmateriaal zijn daarbij routeerbaar. Brazilë topografie - TopoSite Brujon. Australië ligt helemaal aan de andere kant van de wereld en is een prachtig continent.

Brazil topografie - TopoSite Brujon. Je kan de snelheid van de demonstratie instellen in het instellingen menu. Interactieve wereldkaart. Naar de inhoud springen. Favoriet leermiddel. Mexico - SheppardSoftware.

CBS De Vossenburcht

Provincies en Nederland. Wat een bijzonder en hoog gebouw, de Eifeltoren in Parijs! Dit is een maatregel van de Flash player. Noord-Amerika is een continent.

  • Al lid?
  • Noord-Korea : Actualiteitsopdracht.
  • Topografrie USA - Sheppardsoftware.
  • Erg handig!

Kies de kleuren van de kaart. Atlas: The World. Nooit meer leverbaar Bekijk hieronder alternatieven Bekijk hiernaast alternatieven. Ontdek de wereld? Test je kennis. Veel kaartmogelijkheden om te oefenen met Sted. Het wordt ook wel vuurspuwende berg genoemd.

Een kaart van Afrika gemaakt in Een kaart van Europa gemaakt in Aankoop gedaan voor de vakantie in Californie.

Ik aanvaard de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring. Kies zelf welke landen je wil oefenen. Meld aan.

  • Pelin 18.01.2021 20:15

    Ook uit te printen als werkbladen.