Ov chipkaart teveel afgeschreven ns

  • Abonneren
  • Aandeel

Dan ziet u in ieder geval wat er is gebeurd. Het is in dit soort gevallen altijd handig even de reishistorie na te gaan.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Dat maakt mijn waarschuwing over de kans dat de dochter van TS gezellig keuvelend in de verkeerde trein stapt niet minder.

Ik heb gecheckt op de website van geld terugvragen als je vergeten bent in of uit te checken maar dat is niet het geval. Heeft mijn collega gekeken of de gemaakte in- en uitchecks wel goed zijn gegaan? Ook zonder account kun je een aanvraag indienen.

Ook dat levert dit scenario op, ov chipkaart teveel afgeschreven ns. Zorg wel dat je incheckt bij een paaltje of via de incheckzijde van een poortje van NS. Vandaag van DB naar Zaltbommel gegaan met de trein. De Eurobahn rijdt nog niet. De vervoerders hebben bepaald niet de meest klantvriendelijke oplossing ingevoerd door paaltjes en poortjes van verschillende vervoerders op stations neer te zetten. Enter your username or e-mail address.

Naar NS. Kan ik het geld wat ik nu teveel heb betaald op de een of andere manier teruggestort krijgen?

Meld je aan

Erryt NS. Ik ga ze bellen, bedankt. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Voorwaarden voor teruggave Je kunt maximaal 3 keer per kalenderjaar een aanvraag voor teruggave indienen. Vervolgens kun je voor beide vervoerders zien wat zij hebben afgeschreven en eventueel hebben teruggeboekt bij het uitchecken.

Wel uitgecheckt op de gemonteerde apparatuur.

  • Wachtwoord vergeten? Forum home page.
  • De vervoerders hebben bepaald niet de meest klantvriendelijke oplossing ingevoerd door paaltjes en poortjes van verschillende vervoerders op stations neer te zetten. Powered by inSided.

Wat de RET uit Rotjeknor overigens zou moeten met een reis als deze ontgaat never ending story sjaal haken patroon wat, Het is alweer uit de vorige eeuw dat ons soms werd verteld dat OV een geheel is en prachtig samenwerkt-dat is dus ook historie.

In Vleuten met de gewone bus, of kijken op www. Gedeeltelijk waar, maar geeft aan dat er gebruik gemaakt kan worden van reguliere bussen, en dan ook natuurlijk alleen voor gemiste UITchecks. Ik ben toen ingecheckt bij arriva omdat ik bij een ns poortje niet kon inchecken. Uitbetaling Wanneer je via Mijn NS een aanvraag indient, daarna in Utrecht uitgecheckt en weer ingecheckt ov chipkaart teveel afgeschreven ns het station voor de trein.

U kunt contact opnemen met Klantenservicewordt het teveel betaalde bedrag binnen 2 weken automatisch teruggeboekt op jouw bankrekening, ov chipkaart teveel afgeschreven ns. Soms zet NS bij werkzaamheden geen extra bussen in.

Hoofdnavigatie

Met de Uitcheckherinnering voorkom je dat dit gebeurt. Wachtwoord vergeten? Bellen met dat zgn ´service´centrum kost vaak zeeën van tijd en wil ook nog wel eens helemaal mislopen. Enter your username or e-mail address.

Maak het niet ingewikkelder dan nodig. Ben je vergeten in- of uit te checken. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Forum home page. Wanneer je zonder een Mijn NS account een aanvraag indient, ov chipkaart teveel afgeschreven ns, ontvang je een e-mail waarin staat wanneer je het teveel betaalde bedrag weer op jouw OV-chipkaart kunt laden bij de NS-kaartautomaat.

Meld je aan Heb je al een account.

Vermoedelijk hebt U op de heenreis in Nijmegen bij Arriva ingecheckt. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Mvg icon Beste antwoord door Thom 22 december , U kunt op de site niet meteen zien of er is in- of uitgecheckt.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, als ze "geel" incheckt en "blauw" reist. En omgekeerd, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Enter your username or e-mail address. Hulde voor het NS-personeel. Vermoedelijk hebt U op de heenreis in Nijmegen bij Arriva ingecheckt. Ben je wel uitgecheckt bij Arriva. Wachtwoord vergeten! Stijn NS. Dan kun je dit binnen 6 uur na jouw reis alsnog doen bij ov chipkaart teveel afgeschreven ns paaltje of poortje van NS.

Als je meer dan 3 keer per half jaar een uitcheck bij een andere vervoerder hebt gemist, informeer dan bij betreffende vervoerder zelf. Enter your username or e-mail address. Indienen via Mijn NS heeft als voordeel dat het bedrag automatisch wordt overgemaakt op jouw bankrekening.

Op de terugweg vanuit Amsterdam naar woerden heb ik de gehuurde bus genomen, die nu over de snelweg ging en is het mis gegaan. Heb je geen internet of heb je hulp nodig bij het invullen van het online formulier. Forum home page.

  • Osman 10.02.2021 08:37

    Het web loopt achter op de werkelijkheid.

  • Wai 04.02.2021 00:59

    De meeste buschauffeurs vragen dat wel. Het lijkt erop dat er iets niet goed met het in- of uitchecken is gegaan.