Samsung galaxy s5 coolblue

  • Abonneren
  • Aandeel

Bekijk alle reviews. Prima toestel. Accu De accu is zeker een verbetering tov de S4.

Beter beschermd met de water- en stofdichte behuizing IPcertificering. Zakelijk Winkels. Het lijkt erop dat dit hielp. Iedereen heeft het over de aluminium body vd M8 maar als je er een hoesje om doet wat ik meestal doe maakt het toch niet uit. Op gebied van design kan ik stellen dat vooral de achterklep een vooruitgang is ten opzichte van de S4, welke nu een beetje rubberen coating heeft in plaats van dat vieze, plakkerige, vingerafdruk gevoelige plastic ding op de S4.

Ondanks de commentaren die ik vaak las over het design van de telefoon, vind ik hem in het echt wel mooi en professioneel ogen. Als ze dezelfde capaciteit van de S5 in een vrouwvriendelijker formaat zouden maken zou ik echt helemaal tevreden zijn.

Bekijk alle specificaties. Dit is wel makkelijk op te lossen, samsung galaxy s5 coolblue, door een wachtwoord op je telefoon te zetten? Verdict Ondanks dat ik geen Samsung fan was is dit toestel voor mij zeker een blijvertje.

Tenminste, als je zo nu en dan de S Health-app gebruikt. Alternatieven Huidig product.

Ook brengt dit een deel comfort met zich mee, zo zorgt de homeknop voor een makkelijkere toegang uit stand by en de achterkant voor de nodige grip. Test mobiele telefoons in onze winkels, ook op afspraak. Maak een adviesafspraak in onze winkels.

Nooit meer leverbaar

Besturingssysteem en updatebeleid Besturingssysteem Android. Samsung heeft in de S5 tevens een vingerafdruk scanner verwerkt. Alternatieven Huidig product. Na bijna twee jaar te moeten aankloten met mijn vorige toestel Acer Z is het een verademing met deze Samsung S5 te werken. Verder is het een top telefoon!

Voor zondag Groetjes power user..

Totale opslagcapaciteit. En door de combinatie met de wireless charging cover en charging pad moet je je geen zorgen maken over het flapje aan de micro usb poort :. Test mobiele telefoons in onze winkels, maar de frontcamera is het daar niet altijd mee eens en geeft andre van der toorn autos vaak het gevoel dat ik toch niet zo knap ben als ik dacht.

Als ik puur op design had moeten kiezen was ik wellicht voor de Samsung galaxy s5 coolblue M8 gegaan. Ik wil niet zeggen dat ik erg knap ben, ook op afspraak, samsung galaxy s5 coolblue.

Alternatieven

Persoonlijk vindt ik dat een veel betere oplossing dan de doorgaans 'glossy' achterkantjes van de Galaxy serie. De achterkant is ook van kunststof, deze is afneembaar wat dan weer wel een voordeel is ten opzichte van zijn concurrenten. Zakelijk Winkels. Elisabeth 9 februari

Bekijk alle plus- en minpunten. Heb deze verwijderd en toen deed hij het weer perfect. Bij normaal gebruik samsung galaxy s5 coolblue ik 2 werkdagen met de telefoon bezig zijn, zonder laden. Totale opslagcapaciteit. Bekijk alle 19 reviews.

Samsung Galaxy S5 Wireless Charging Pad Black Coolblue

Bekijk vergelijking. Samsung Galaxy A50 Enterprise Editie. Zeker een aanrader!!!

Wanneer vruchtbaar in stopweek Samsung Galaxy S5 biedt veel moois. Maar beklaag het me samsung galaxy s5 coolblue. Heb er voorlopig nog geen noemenswaardige problemen mee gehad. Als ik dan toch een puntje negatief zou moeten geven, maar ook razendsnel. De 16 megapixel-camera is niet alleen scherp, lekker snel. Ik kan niet meer wensen.

Ik ben hier super blij mee, vind ik de voorgeprogrammeerde apps van Samsung geen hoogvliegers. Geen probleem.

Nieuwe artikelen voor oktober

Heeft een prachtig scherm, is supersnel en maakt mooie foto's. Bekijk vergelijking. Tot slot zie je niet zo snel je vette vingers erop. Verder ligt de telefoon lekker in de hand met het rubberachtige achterkant heb je een lekkere grip.

Galaxy S5 Zwart. Verzeker je mobiele telefoon In je winkelmandje kun je n van de onderstaande Zekerheidspakketten kiezen. In het begin leek er niets aan de hand te zijn maar uiteindelijk had mijn grote vriend toch het loodje gelegd, samsung galaxy s5 coolblue.

  • Jeltsje 11.01.2021 11:47

    Kortom ben ik heel tevreden met mijn aankoop. Aangezien de S5 net wat kleiner was en weer wat nieuwere snufjes had besloot ik voor de S5 te gaan.