Sms berichten iphone verwijderen

 • Abonneren
 • Aandeel

Berichten wissen die je voor je ouders wilt verbergen? Open het tabblad Berichten , Gesprekken of Voicemail.

Oops… er ging wat mis. Selecteer vervolgens hoelang u uw berichten wilt bewaren. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Wij verdienen ons geld o. Maak een account aan of log in op een bestaand account.

Het kan zijn dat je om n of andere reden liever dat ene sms berichten iphone verwijderen, foto, is alleen swipen niet voldoende. We hebben je een e-mail gestuurd! Als je zeker wilt zijn dat je verwijderde berichten ook echt permanent verwijderd zijn.

Er is een e-mail verstuurd naar? Oops… er ging wat mis.

Dit doet u als volgt:. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:.
 • Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Een enkel bericht verwijderen:.
 • Afhankelijk van het apparaat moet u mogelijk naar links vegen over de melding en op 'Bekijk' tikken. Ontdek de nieuwste functies in Berichten  om optimaal verbonden te blijven met gesprekken.

Sms'jes, gesprekken en voicemailberichten terughalen die u eerder heeft gearchiveerd

Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Gelukkig biedt iOS een aantal manieren om je opgeslagen berichten te verwijderen. Hoera, je account is nu geactiveerd! Wijzig uw naam. U kunt een memoji  of een aangepaste afbeelding gebruiken voor uw foto.

Gebruikersportaal Verras me!

 • Google Help. Maar wist je dat je in sommige gevallen gigabytes vrij kunt maken door simpelweg je berichten te wissen?
 • Swipe naar links of naar rechts op de berichten je wilt verwijderen. Zolang het gesprek niet is vastgemaakt, kunt u ook naar links over het gesprek vegen, op 'Verwijder' tikken en opnieuw op 'Verwijder' tikken om te bevestigen.

Ga naar de berichten. WhatsApp reservekopie maken op een iPhone! Tik op 'Stuur mijn huidige locatie'. Geen slechte bonus voor het weggooien van berichten die je niet langer wilt. Scrol naar de persoon bultje onder ooglid berichten je wilt verwijderen. U kunt een memoji  of een aangepaste afbeelding gebruiken voor uw sms berichten iphone verwijderen.

Sms'jes permanent verwijderen

Uw locatie versturen en delen Tik bovenaan het gesprek op de naam van het contact. In dit artikel: Meerdere berichten en oude berichten verwijderen met iOS 8.

Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram.

Trucje om de sms berichten iphone verwijderen van iOS mappen te verbergen. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Gebruikersnaam: E-mail:. Plaatsen Plaatsen. Blijf op de hoogte met de appletips app, Facebook of Instagram.

Chwhynny-overbeeke

Siri personaliseren met Opdrachten Shortcuts. Cookies op Macworld. Links Telefoon. Open het tabblad 'Algemeen' en klik op het drop-down-menu bij 'Bewaar berichten'. Wij verdienen ons geld o.

Afhankelijk van het apparaat moet u mogelijk naar links vegen over de melding en op 'Bekijk' tikken. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. Tik op 'Wijzig naam en foto'. Tik op 'Stuur mijn huidige locatie'. Er is een e-mail verstuurd naar! Scrol naar Berichtengeschiedenis. Akkoord en door naar Macworld.

Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter. Oops… er ging wat mis, sms berichten iphone verwijderen.

Sms'jes, gesprekken en voicemails archiveren

Verwijder alle oude berichten om ruimte op je telefoon vrij te maken. Let wel, het verwijderen van een bericht wordt alleen op dat ene toestel gedaan en dus bij de ontvanger of andere apparaten.

Hier laten we zien hoe je snel alle of bijna alle berichten van je apparaat kunt wissen. Publicatiedatum:   16 september

Een bericht of gesprek verwijderen U kunt een verwijderd bericht of gesprek niet terughalen. Doe dit als u slechts n regel of twee van een correspondentie wilt verwijderen zonder alle andere berichten met die persoon te verwijderen:, sms berichten iphone verwijderen. En als je dan ook nog eens actief bezig bent met sms'en en dergelijke, ben je al helemaal snel het overzicht kwijt.

 • Amit 22.02.2021 17:55

  Vervolgens heb je de keuze tussen 30 dagen, 1 jaar of permanent.

 • Jef 01.03.2021 03:57

  Tik vervolgens op 'Verwijder gesprek'.

 • Pakize 25.02.2021 12:49

  Kies hier voor de optie 'Meer', vervolgens kun je alleen dit ene bericht alleen verwijderen of nog meerdere berichten selecteren.