Wat kost een overtocht naar texel met de auto

  • Abonneren
  • Aandeel

Wanneer je met de auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden. U kunt gebruik maken van de self-service loketten indien u een ticket via de Teso website heeft gekocht, of over een Teso pas beschikt.

Accepteren Lees meer Alle inzittenden moeten zich in het voertuig bevinden wanneer het voertuig het loket passeert. De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 km. Omdat het aantal parkeerplekken beperkt is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is. Dorpen Texel heeft 7 gezellige dorpen, bezoek ze allemaal!

Er worden geen tickets voor een enkele overtocht naar Texel verkocht. Accepteren Lees meer Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht. Wanneer je met de auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden. Indien u maandelijks meer dan euro aan tickets spendeert komt u in aanmerking voor een debiteurenpas? Op Texel kunt u heel veel zien en doen.

Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets. Tickets kunnen in de veerhaven worden gekocht of online via de website van Teso. Alle inzittenden moeten zich in het voertuig bevinden wanneer het voertuig het loket passeert.
  • Op zondagen van 1 april tot 1 oktober is de eerste afvaart om 7.
  • Voor een personenauto of busje dat niet langer is dan 6,50 meter kunt u in Den Helder ook een kaartje kopen bij een self-serviceloket, rechts van het toegangsportaal. Je mag op elke gewenste dag terug naar Den Helder reizen.

De boot wordt aangedreven door 4 electro motoren van ieder 1. Op 31 december vaart de laatste boot van Den Helder richting Texel om De veerboot vertrekt elke dag op het hele uur vanaf Texel naar Den Helder. Scholieren Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

Je hond mag gratis mee op de veerboot naar Texel, echter dien je je hond tijdens de overtocht aangelijnd te houden. Beleef de seizoenen op Texel.

Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen. Aankomst Meer lezen over het Waddeneiland Texel. Geen ramp, over een uurtje is er opnieuw een afvaart. Lees alles over Parkeren op Texel! Houdt rekening met een wandeling van ongeveer 10 minuten. Al sinds verzorgt Texels Eigen Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel.

De eerste boot gaat al om 6.

Boot naar Texel: tarieven & Praktische informatie

De Dokter Wagemaker kan evenveel passagiers vervoeren dan de Texelstroom. Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, bij de lokettist in de veerhaven, of bij een van de ticketautomaten. Op Texel is er in alle dorpen en bij alle strandslagen betaald parkeren.

Echter is het aantal personenauto's 40 minder.

De maximum leeftijd is 26 jaar. Alle inzittenden moeten zich in het voertuig bevinden wanneer het voertuig het loket passeert. Hoe lang moet ik wachten voor de boot naar Texel. Echter is het aantal personenauto's 40 minder. Op 31 december vaart de laatste boot van Den Helder richting Texel om.

Tijdens vakantie of andere drukke periodes kunnen er extra afvaarten plaats vinden.

Boot Texel: de kosten

Via de trappen bereikt u het passagiersdek met salon. Zien en doen Op Texel kunt u heel veel zien en doen. Noodzakelijk Noodzakelijk. Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er een aantal voorwaarden. Lees alles over Parkeren op Texel.

  • De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten.
  • Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen.
  • Bekijk ook de vertrektijden naar Texel.
  • Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen.

Neem dan tijdens kantooruren contact op met Teso via - 36 96 41 of kom langs op het hoofdkantoor op Texel. Zakelijke klanten Bent u zakelijke klant van de Teso. Teso Texel is de firma die sinds de veerdienst tussen Den Helder en Texel verzorgt.

De laatste boot  naar Wat kost een overtocht naar texel met de auto Helder  vertrekt altijd om ? De overtocht waarheid durven of doen vrage Texel bedraagt ongeveer 20 minuten. Bent u zakelijke klant van de Teso. Is of wordt de scholier tijdens het betreffende schooljaar 18 jaar.

Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen.

Daltarief overtocht Texel

Op 31 december vaart de laatste boot van Texel richting Den Helder om Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen. Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er een aantal voorwaarden.

Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen. De dubbeldeks veerboot naar Texel vertrekt 1x per uur. Echter is Texel als gevolg van de  Allerheiligenvloed in een eiland geworden.