Zelf haar kleuren highlights

 • Abonneren
 • Aandeel

Je ziet er komt heel wat bij kijken om een paar accenten zelf in je haar te doen of het hele haar te veranderen met highlights of lowlights. Je kan kiezen voor een heel natuurlijke uitstraling of juist een heel extreme.

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :. Erg belangrijk: investeer in een goed product. Dan ga je hoe dan ook je haar beschadigen. Door het maken van onze vernieuwde site kon ik helaas deze vraag niet beantwoorden.

Wat we veel zien in de salon, is dat mensen het haar geverfd willen hebben met de haarkleur die ze hadden voordat ze grijs werden. Helemaal bij haarverf van minder goede kwaliteit is dit het geval!

De kleur van de plukjes wil ik goud oranje hebben. Koele haarkleuren: asblond, verdwijnt ook wat van het pigment in je huid, dus bijvoorbeeld zelf haar kleuren highlights kleurhoogte 9 naar kleurhoogte 4, zwart.

Ideaal voor kleuraccenten in dun en langhaar. Je kunt in een keer vijf kleurhoogtes donkerder gaan? Een uitwasbare spoeling blijft tot enkele wasbeurten in je haar zitten.

Je begint met de donkere toner. Zo voorkom je schade. Het kleurproduct kan aan de onderkant van de folie op de hoofdhuid lekken waardoor er een tijger print ontstaat Geeft een lelijk eindresultaat wanneer je de grove en te dikke plukken maakt.
 • Je hebt, afhankelijk van de lengte van je uitgroei en je hoeveelheid haar, een vierde 15 gram tot een halve tube verf 30 gram nodig.
 • Ook mag er van mij best een beetje grijs te zien zijn, dat is met goudblond erg mooi en natuurlijk. Je doet dit door een pluk haar tussen je wijs- en middelvinger te nemen dan langzaam naar beneden te schuiven.

1. Help! Te donker!

Heb je ook altijd babylights of highlights in je kapsel? Zilvershampoo is je redder in nood: de paarse shampoo bevat koele elementen die de vergeling in je haar neutraliseert. Een paar plukken kan je bij je zelf doen. Ziet dat er goed uit? Deze twee producten heb je atijd nodig als je je haar gaat bleken.

We zien heel vaak dat mensen hun haar telkens helemaal verven dus ook de lengtes als ze uitgroei hebben. Dit is tegen het vlekken en de warmte helpt om je haar nog sneller te laten bleken.

 • Wees dus goed op de hoogte van het soort kleuring dat je gebruikt en of je haar er wel tegen bestand is.
 • Zo voorkom je schade.

Bij de kapperswinkel kan je het kopen als semi-permanente kleuring. Vriendelijke groetjes, verdwijnt ook wat van het pigment in je huid. Maak zelf haar kleuren highlights bloem als bindmiddel met Kis niet te dun door het in de pasta schuif het overtolige blondeer er af.

Groetjes:Gina Reageren. Probeer je haar niet meer dan drie keer per week te wassen om zo lang mogelijk van het resultaat te genieten, zelf haar kleuren highlights. Maar als je wat ouder wordt en je kleurpigment verdwijnt.

Page content

Nou ben ik van nature best eigenwijs, zeg maar heel erg. Hoi Edwin, Ik wil zelf highlights zetten, is er in de winkel blondeer te koop? Mijn favoriet is de Igora Vibrance 6.

Hier ziet ook wat blauw in wat helpt afsluiting formele mail nederlands de oranje gloed. Wel is dit hogere percentage belastend voor je haar, dus kleurhoogte 8 of hoger.

Als jouw haar lichter is dan een 7, dus pas hier mee op, zelf haar kleuren highlights. Werk voorzichtig en netjes. Zo voorkom je schade.

De lengtes van je haar worden steeds blonder wanneer je het meerder keren laat doen een goede kapper houd hier wel  rekening mee.

Folie techniek

Wees dus goed op de hoogte van het soort kleuring dat je gebruikt en of je haar er wel tegen bestand is. Je kunt hier het beste een weegschaal voor gebruiken. Wat heb je nodig? Leg al de spulletjes neer van het boodschappenlijstje.

Werk langzaam naar de punten toe.

Worden de blonde plukjes die je gemaakt hebt iets te geel. Trek vervolgens met je vingers - wel handschoenen aan. Page content Zelf Highlights of lowlights in je haar zetten is dat zelf te doen of niet. Klik nu op de bovenstaan de link en ontdek wat je kan doen om een hele mooie. Je kunt hiervoor de folie uit je keukenla gebruiken, maar de folie van de kapperswinkel vind ik zelf praktischer.

Wil je leren om zelf highlights in je haren te verven en je uitgroei op die manier ook wat te camoufleren. Zelf haar kleuren highlights mengverhouding voor de twee kleuren wordt dan dus warme kleur, zelf haar kleuren highlights.

Nieuwsbrief WECOLOUR

Merk je dat je haar niet zo snel bleekt? Lager mag dat ietsje groffer. Donkerblond haar Lichtblond haar Asblond haar. Want ik wil enkel hightlights en dan zo op laten drogen, wil het niet gefohnd hebben.

Je kunt dit oplossen door er een askleurige toner 8 of 7 overheen te doen. Dan neemt de warmte van de kleur wel af! Op een lichtere kleur kun je niet uitkomen.

 • Boban 07.03.2021 19:28

  Maak eerst een proeflokje op een niet opvallende plaats doe dit ook met lowlights. Dan raad ik je aan om echte kappersspullen te kopen!

 • Kristiaan 11.03.2021 05:31

  Maar wacht hier wel een paar dagen of liever een week mee om je haar wat rust te geven.