Bultje achter oor ervaringen

  • Abonneren
  • Aandeel

Achteraf gezien had je inderdaad beter rechtstreeks naar het UMCG kunnen gaan maar er komt dan ineens zo veel op je af dat het moeilijk is om plotsklaps met alles om te gaan en meteen de juiste beslissingen te nemen. Toen is "iets" gezien in mijn schildklier.

Ik snap het niet meer ik ben ontzettend moe en word snachts elke 2 uur wakker, soms ook eerder met droge keel en volle blaas. Wilde niet mijn lichaam weer hieraan blootstellen, terwijl er niet onderzocht werd of het wel nodig zou zijn.

Daarna mocht ik voor een punctie maar die was niet goed gegaan er was bloed bij gekomen dus kunnen ze er niet veel mee bij het lab. Ik kan me voorstellen dat dit ook zo'n soort plekje is. Toen is "iets" gezien in mijn schildklier. Hij was zo ziek dat hij met hoge koorts, bijna wegvallen en enorme pijn toen een paar dagen is opgenomen.

Ook zijn nek was helemaal opgezet, bultje achter oor ervaringen. Het is idd vrij gevoelig als je er aan zit. Hij begint weer normaler te praten en kan ook weer eten. Van Hopeloos9 In off topic. Tijdens onze vakantie in Afrika overleed een giede vriend van mij aan prostaatkanker?

  • Kan natuurlijk vanalles zijn.
  • Vanmiddag mee naar de huisarts geweest, die vermoedt een lymfekliertje.

Kruimelpad

Volgens mijn huisarts heb je die bijna overal. Nog steeds ben ik iedere dag bang dat het terug komt. De zwelling verdwijnd ook binnen enkele minuten, dit gebeurde zelden en was vaak maar éénmalig maar vanochtend was het wat erger en elke keer als ik wat eet of gaap zwelt het op en dan verdwijnt het weer.

Een vraag aan jou wat voor vorm moet een goede klier hebben? Soms is het moeilijk verkrijgbaar. Er waren ruzies en ik zag ze niet meer. Ik hoop dat je voor de gevolgen van de behandeling iets zult hebben aan de andere discussies in deze groep.

  • Zeer waarschijnlijk had jij je Sara-verjaardag heel anders voorgesteld, in plaats daarvan zit je plotsklaps in de medische molen.
  • Na een half jaar zou ik nog een behandeling met de radioactieve jodiumpil moeten, maar vond dat onlogisch. Dit is allemaal zo heftig dat het vreemd zou zijn als je niet op zou zijn van de zenuwen.

De invalster keek en zei hier moet ik de echte dokter bij halen. Daar bleek niets mee aan de hand te zijn, dus volgens de oncoloog hoefden de andere bulten niet weggehaald te worden, bultje achter oor ervaringen. Ik vroeg hem om na een jaar nog een halsecho te doen. Toon opties Meld als ongewenst. Wat een ellende en wat een rare weken maken we mee.

64 reacties

Privacy policy Reglement voor Deelname Doneer Statistieken. Ik weet nog dat ik een paar weken voordat ik naar de huisarts ging,in m,n dagboek had geschreven,wat als het kanker is?

Bij thuiskomst in de spiegel keek of er een kloofje of herpes zat en dat er niet was, maar wel zoiets als een hele grote zweer met in het midden een barst onder de tong. Wel heftig hoor, zo'n grote ingrijpende operatie te moeten ondergaan.

Niet veel blaasjes nog maar wel al veel rode bulten maar er komen al we meer blaasjes bij. Al weet ik dat dat moeilijk is heb ook angststoornis, bultje achter oor ervaringen. Uitslag alles was verder goed, kom over  maar over 2 maanden terug.

Populaire bultje achter oor ervaringen. In het daniel den hoed ziekenhuis vertelde mij behandelde arts dat er kankercellen in mijn hals zijn gevonden.

Beste Wouwman, Naar de huisarts voor je arm en voor je het weet zit je in het ziekenhuis voor behandelingen ivm kanker. Op mijn huig zit een bobbel met een verkleuring en gister in mijn keel.

Bult achter oor

Dit kost tijd. Maar op je schedel?? Ik ging vandaag even door m'n haar en achter mijn oor was het even gevoelig. En toen zei de arts, dat ik in principe niet meer hoefde terug te komen.

SophieLeijten Pippa hoe is het afgelopen, ons zoontje heeft hetzelfde. Pippa hoe is het afgelopen, bultjes kunnen van alles zijn. Daar bleek niets mee aan bultje achter oor ervaringen hand te zijn, ons zoontje heeft hetzelfde. Meestal heeft het met een irritatie van het kraakbeen te maken als het op het oor is, ik heb dit ook wel eens en heb dat al jaren sinds dat ik een keer gestoken ben door een onbekend beestje in mijn dienst periode.

Nosam Bekend lid. Wel apart dat men de bron van de kanker niet heeft kunnen ontdekken, bultje achter oor ervaringen. Maar misschien een vetbult. Registreer je gratis.

Weet jij het antwoord?

Hallo dames, Heeft iemand van jullie ooit wel eens een hard knobbeltje achter hun oor gevonden? Nog niks om mijzelf meteen heel ongerust te maken, maar was toch op zoek gegaan naar info. Doet geen pijn. Ik hoop dat je veel zult hebben aan het lezen van ervaringen van anderen en aan het delen van je eigen ervaringen.

Ja ik weet het olie dom maar toch. Ja, mijn wachtwoord is: Je wachtwoord vergeten. Twee weken geleden zijn we allemaal ziek geweest en heb ik ook pijnlijke opgezette klieren in mijn hals gehad.