Clash of clans troepen upgraden

  • Abonneren
  • Aandeel

Alles staat duidelijk omschreven over bv. En dan je wizzies. Heb ik is gedaan….

Beste twan Een heler geneest geen lucht troepen alleen troepen die via de grond aanvallen. Gobbelin De gobbelin is een rover, en gaat alleen af op de grondstoffen, wanneer een gobbelin grondstoffen aanvalt dan doet hij dit razendsnel. Home » Clash of Clans Troepen. Ik heb heler level 3 draak level 2 en Pekka level 2 lol ik schreef Oekka! Maar er kan meer, bijvoorbeeld voor de clanoorlog.

Idd, je kan max sh8 3 sterren en bij sh7 is het nog sterker.

Als je bijv. Je whatsapp een contact verwijderen beter barbaar en boogjes doen. Maar als je nieuwe troepen bedacht hebt moeten het wel duistere troepen zijn, Geef me gerust een opmerking voor hierboven. Dit waren paar persoonlijke tips die ik graag wou mededelen met jullie, clash of clans troepen upgraden, 5 muurbrekers lvl 4 om de muren mee op te blazen.

Dat is inderdaad een handige strategie. Ik val altijd aan met 10 reuzen lvl 4 om de verdedigig te slopen, want de normale is al helemaal vol.

Een schild kun je kopen met edelstenen. Of barb.

Misschien heb je er wat aan. Daarbij moeten 2 clans tegen elkaar vechten. Ik ben nu stadhuis 8 en echt altijd alles geupt daardoor kom ik nu ook snel vooruit kan ik ook makkelijk buit vinden maar vergeet niet je muren op sh 8 kosten ze wel per muur maar ik zou toch minstens 3 kwart doen voor sh 9.

A nodig. Hoe kan ik het beste aanvallen.

  • Ikzelf gebruik dezen altijd met 2 rage en een heal, of in makkelijkere gevallen: 3 x bliksem.
  • Dankje voor jullie tips ik ga nu zuiniger zijn met me diamanten, oja ik was eerst lvl 91 maar toen we alles opnieuw moesten installeren van de iPad was ik alles kwijt nu ben ik lvl 25 maar hoe kan ik weer naar me oude dorp….

Mvg, wij lossen ze graag op. Hij is echter wel zwak en moet dus niet te vroeg ingezet worden, maar liever nadat er al wat verdedigingswerken zijn uitgeschakeld. Dan schieten ze bliksem in plaats van die trage ballonnen. Eerst zet ik 9 reuzen in om het luchtafweer kapot te maken, daarna zet ik me clankasteel heler in, Yosnoopy! Als je nog vragen hebt stel ze dan maar. Maximaal met TH10 en Maximaal geupgrade Legerkamp, clash of clans troepen upgraden.

Hoe werken kazernes?

Buit en verwoesting Je hebt veel aanvallen: luchtaanval, verwoesting, volledige verwoesting, farm aanval, trofeeen jacht-aanval, buit aanval.

Zeker in het begin van het spel kun je met de barbaren op een snelle manier veel buit pakken. Je kan wel niet direct alle troepen gebruiken, je moet eerst je kazernes en duistere kazernes upgraden, of kopen.

Ik kan ook tovenaars inzetten, maar die gaan snel dood bij mij en het kost ook nogeens veel tijd dus ik weet het niet. Nee, die ben je niet kwijt, zodra de luchtafweer uitgeschakeld is. Luchtballon De luchtballon richt zich net clash of clans troepen upgraden de reus op de verdedigingswe.

Lvl 3,5,6 en 7 zien poppetjes er anders uit. Deze heten helden! De barbaar kan niet vechten tegen lucht troepen en is daar dus kwetsbaar voor.

Troepen en Spreuken

Hoi ik heb een vraag een vriend van me heeft me perongeluk uit zijn clan gedaan. Succes, die wel uren per dag de tijd hebben!! Is het handig om met 15 varkens ruiters lvl 1 , 2 draak lvl 1 en 75 barb lvl 5. Beste en goedkoopste om aan te vallen is alleen met boogschutters en reuzen in je clan kasteel voor afleiding.

Maar nu is mijn lab bezig en ik wil barbaar 5.

Eerst maken mijn tovenaars de helft kzpot en de raken maken daarna alles kapot en ik verdien veel buit waardoor ik veel winst heb. De volgende troepen kan je bij deze kazerne trainen:, clash of clans troepen upgraden. Maximaal met TH10 en Maximaal geupgrade Legerkamp. Vroeger viel ik ook ongeveer met die troepen aan, duister elixer boor.

Dan zet je je helende en woedespreuk in op de golems en wizies. Ik zoek een goede strategie heb stadhuis 6 en in mijn kampen. Wat zal ik als eerste kopen als ik stadhuis level 8 heb muren, nu val ik aan met alleen. ClanNaam:NL Family.

246 antwoorden op “Troepen”

Zodra je je kazerne hebt geupgraded naar een nieuw level, krijg je de mogelijkheid om nieuwe troepen te maken. De reus gaat alleen op de verdedigingswerken af en zal dwars duur muren heen rammen om bij zijn doel te komen. De hoeveelheid troepen waarmee je aan kan vallen wordt bepaald door je legerkamp.

Meer aanval tips vindt je hier. Dan zet je je helende en woedespreuk in op de golems en wizies. Heler De heler is een eenheid die niet aan kan vallen, wel kan ze de aanvallende eenheden genezen.