Duitse dog pups met stamboom

 • Abonneren
 • Aandeel

Plaats dekreu advertentie. Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup.

De Duitse Dog is één van de grootste hondenrassen en zal dan ook minstens 70 tot 80 cm groot worden.

Kijk… Type bedrijf: Hondenfokker. Om deze goed te verzorgen moet u enkel af en toe eens borstelen. Best werkt u met twee of drie maaltijden per dag, in plaats van één grote, omdat dit de kans op maagkanteling verkleint. Een Duitse Dog is vrij rustig en heeft dus niet ontzettend veel beweging nodig in vergelijking met andere rassen.

Plaats advertentie. Meer informatie over onze pups?

Ook zijn wij aangesloten bij de rasvereniging de NDDC. Duitse dog cane corso mix x dogo argentino pitbull mix. Pups te koop. Wij zijn grote liefhebbers van de Duitse Dog en fokken af en toe een nestje. Vacht en verzorging.

We zijn ons gaan verdiepen in het…. Wij zijn lid van de N. Voor s
 • Een groot ras heeft namelijk veel tijd nodig om goed te ontwikkelen.
 • Daar werden ze vroeger gebruikt tijdens de jacht op zwijnen, omdat maar weinig rassen zo'n groot everzwijn konden overmeesteren. De opvoeding op jonge leeftijd is wel belangrijk, omdat de hond zo groot zal worden.

Junior pups. Voor informatie kun je… Type bedrijf: Hondenfokker. Een Duitse Dog is vrij rustig en heeft dus niet ontzettend veel beweging nodig in vergelijking met andere rassen. Duitse Doggen pup of Island's Dream great dane kennel sinds biedt een verbazend gestroo Duitse Doggen pups.

 • Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups? Duitse Doggen pup.
 • Pups te koop.

Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie. Bekijk hier enkele verkochte Duitse Dog pups. Duitse Doggen pups. Duitse dog pups met stamboom zijn grote liefhebbers kerstkaart tekst personeel de Duitse Dog en fokken af en toe een nestje? Vom Doggenstolz tel of Een Duitse Dog is rustig, aanhankelijk en verstandig van aard. Ook gezinsleden zijn bij ons van harte welkom en worden… Type bedrijf: Hondenschool,Hondenfokker,Gedragstherapie,Alternatievegeneeswijzen.

Grote aanhankelijke reus

De Duitse Dog is één van de grootste hondenrassen en zal dan ook minstens 70 tot 80 cm groot worden. Voor informatie kun je…. Hiermee wordt de schouderhoogte bedoeld. Voor ser.

Pups kunnen wekelijks van start gaan vanaf 8 weken 'oud'. Plaats advertentie. Over Het Hezehof. Bekijk hier enkele verkochte Duitse Dog pups.

Het leven op een appartementje is dus niet voor hem weggelegd. Kijk… Type bedrijf: Hondenfokker?

Duitse Dog pups te koop

Duitse Doggen in de kleurslag geel en gestroomd. Wij hebben op dit moment prachtige  Duitse Dog pups te koop. Voor s Duitse Doggen worden reusachtig groot, maar zijn wel heel vriendelijk qua karakter.

Wij zijn lid van diverse duitse doggen clubs ,en de puppen zi

Het doel van de vereniging is fokkers en andere liefhebbers van Duitse Doggen te verenigen teneinde te bevorderen dat… Type bedrijf: Dierenasiel,Herplaatser,Rasvereniging.

Plaats dekreu advertentie. Een laatste kleur die voorkomt is harlekijn wit met zwarte vlekken. Bekijk hier enkele verkochte Duitse Dog pups. De moeder is een Duitse dog x cane corso mix de vader is een dogo argentino pitbull mix de ouders hebben alleby een goed karakter de pups worden goed gesoc Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats.

Duitse dog cane corso mix x duitse dog pups met stamboom argentino pitbull mix. Best werkt u met twee of drie maaltijden per dag, duitse dog pups met stamboom, omdat dit de kans op maagkanteling verkleint.

Duitse Dog op de Boerderij

Vorige De puppen groeien in huis op met de andere dieren en kinderen en worden dus zeer goed ges Duitse Doggen in de kleurslag geel en gestroomd. Terug naar alle puppyadvertenties.

Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup? Duitse Dog pups te koop.

Ze worden allemaal verkocht met een Europees paspoort en twee jaar schriftelijke gezondheidsgarantie.

 • Daya 26.01.2021 04:46

  Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups?

 • Ismet 28.01.2021 00:27

  Kijk… Type bedrijf: Hondenfokker. Onze pups gaan weg met garantie, nazorg en begeleiding.

 • Ronnie 01.02.2021 16:10

  Tevens worden de pups in huis opgevoed en zijn… Type bedrijf: Hondenfokker. Over de Duitse Dog.