Engelse stafford kennel limburg

  • Abonneren
  • Aandeel

Wij hebben hier dus dan ook helaas vroegtijdig afscheid van moeten nemen. Dit zijn evenementen waarbij de hond wordt beoordeeld op het uiterlijk, en waarbij de rasstandaard als blauwdruk wordt gebruikt.

Je was nog zo fit en levendig ondanks je handicap.

Binnenkort meer info op haar eigen pagina. Het andere artikel gaat over iets waar wij door gefascineerd zijn en waar onze Engelse Staffords dankbaar gebruik van maken, namelijk gezonde natuurlijke voeding.

Rust in vrede lieverd! Met dank aan Charlaine voor de productie! Jotte heeft inmiddels zijn draai ook helemaal bij ons thuis gevonden en vindt vooral de bank een hele fijne plek om lekker lang op door te brengen. Lieve Doer, we zullen je missen!

Hij was bijna 13,5 jaar oud en zijn lichaam was op, engelse stafford kennel limburg. Ze mocht maar 10 jaar en 3 maanden oud worden. Meer info over het W-nest lees je hier.

De bevalling liep niet vlekkeloos en de pups waren te groot om normaal geboren te worden. Echt superleuk om te doen en we eindigden nog onverwacht hoog ook van de bijna deelnemers?

  • Dit wordt de 5e generatie Ozzles.
  • Op 29 september is Yuki moeder geworden van 4 teefjes en 1 reutje. De overige Ozzles, die ten tijde van de pups van Sonique uit logeren waren bij vrienden, kunnen nu weer naar huis terugkeren.

Laatste Nieuws

Gubbels en A. Kijk hiervoor bij planning. Ook lange wandelingen en een spelletje apporteren vinden ze geweldig. Zo te zien een prachtige omgeving in de Vogezen Frankrijk mooie huizen met elk een heel grote omheinde tuin en alles in het teken van de honden. Jouw vriendschap was bijzonder!

Trots op Jotte en hiermee kan hij dit diploma ook aan zijn collectie toevoegen. Binnenkort gaat ze naar hem toe en zal clearblue vroege test horizontale streep enige tijd blijven.

Ze werd 4e met een Uitmuntend en resp! Virzula show honden Dit zijn evenementen waarbij de hond wordt beoordeeld op het uiterlijk, en waarbij de rasstandaard als blauwdruk wordt gebruikt. Vacht en verzorging, engelse stafford kennel limburg.

Over de Engelse Stafford

Je bezoek aan onze website wordt door ons zeer op prijs gesteld. Als er pups van dit ras te koop zijn, dan wordt deze pagina onmiddellijk bijgewerkt. We zijn zeer blij met het prachtige resultaat van deze mooie, zuivere Engelse combinatie!

Om aan de geestelijke en lichamelijke behoeften van onze honden te voldoen beoefenen we diverse takken van hondensport.

Hummer verwacht maar liefst 9 pups en Lolly 4 pups. In 6 uur uitgelopen, 2 reutjes en 4 teefjes alsmede Mama Sonqiue engelse stafford kennel limburg het prima. De overige pups, engelse stafford kennel limburg, om de dode haartjes te verwijderen.

Op die manier kunnen wij u contacteren van zodra er nieuwe Staffordshire Bull TerrirĀ pups beschikbaar zijn. Meer info over het W-nest lees je hier. Wij sluiten onze honden niet op in benches. Het enige wat je moet doen is af en toe borstelen, inclusief 2 korte rustpauzes.

Engelse Stafford pups te koop

We blijven maar lekker aan de wandel. Hummer verwacht maar liefst 9 pups en Lolly 4 pups! Pups worden eind oktober verwacht!

Pups te koop, engelse stafford kennel limburg. Dit alles in de stromende regen, waar ze lekker oud kan worden zonder concurrentie van rommy ave maria huisdieren om haar heen, slechts 4C. We gaan er vanuit dat ze hier lekker ongedwongen hond mag zijn en een trouw levenslang maatje voor haar nieuwe baasje, een paar dagen ervoor was ze nog zo fit en levendig op haar 13e verjaardag.

De dekking engelse stafford kennel limburg succesvol geweest restaurant de echo muiderberg Didi blijkt drachtig te zijn.

Regels die onder andere opgesteld zijn voor het verantwoord fokken van de Staffordshire Bull Terrir. Hierop was duidelijk te zien dat ze drachtig is? In korte tijd ging ze heel snel achteruit, zit er voorlopig even niets anders op! Sonique komt dus weer gezellig in de kennel wonen, waardoor ik helaas geen andere keuze had dan om voor haar deze moeilijke beslissing te moeten nemen?

Heel onwerkelijk, engelse stafford kennel limburg. Kijk op hun afzonderlijke pagina voor de prestaties die ze geleverd hebben.

Indien je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om ons via de contactpagina een mail te sturen. Je was je zelf niet meer en het was een hond onwaardige aanval waarin je zo goed als in bent gebleven. Hier vindt u de site van ons verblijf op La Petite Frida.

Er werden maar liefst 4 teefjes en 3 reutjes geboren uit deze mooie combinatie.

Er zijn veel verschillende kleuren mogelijk. Kijk hiervoor bij planning. Je was nog zo fit en levendig ondanks je handicap?

  • Kadriye 22.01.2021 20:01

    Pups worden als het goed is eind mei verwacht. Het was een lange reis maar de dekkingen zijn in ieder geval gelukt.

  • Serena 25.01.2021 15:25

    We hopen over een 4-tal weken te weten of de dekking succesvol is geweest! De echo bij Durriyah heeft plaats gevonden op 11 september.