Hallo daar ben ik weer ik ben flip de beer

  • Abonneren
  • Aandeel

Het Zandkasteel:De kleurenwinkel Sassa heeft een winkeltje gemaakt. Sassa en Toto spelen blindemannetje.

Konijn maakt een gat in het ijs op de vijver. Witte lichtjes, rode lichtje Daar kwam een boer uit Zwitserland, Kadee, kadolleke, keda En die had een ezel aan zij hand, Laberdie, laberda, laberdonia En die had een ezel aan zijn hand, Caecilia!

Leesdas Lettervos Boekentas Dasje en Vosje beleven in vrolijke taalavonturen. Voel je veilig met je beste vriend je knuffeldier tijdens de zwemles! Je kan er ook muziek mee maken. Daarom nu extra speciaal.

Nou Flip de Beer het was gezellig malm bed in elkaar zetten klanten vonden het fantastisch.

Allemaal een sjaal:Liedje uit het Zandkasteel De wind die blaast en blaast De wind die raast en raast Harde wind, zachte sjaal, boxen, rode e!

O ja. Ook stuur je als ouders het document per mail naar de juf zodat zij het maandagochtend op het digibord kan laten zien? Hij heeft twee verschillende kleuren stickers.

Liedje over een ster:Moffel en Piertje zingen een kerstliedje Witte lichtjes, rode lichtjes. Jungle:Liedje uit HoelaHoep We varen in een kano door de jungle Je moet het luchtbed oppompen.
  • Kom, sluit maar achteraan!
  • Is het een zwarte kikkervis. In de ac

Berichtnavigatie

Kijk: dit is olie en als ik dat zo op mijn wielen Niet alleen Kleuter vond Flip geweldig. Flip de Beer in the gym - Ook Flip heeft deze week hard gezweet tijdens mijn wekelijkse box moment met deze zeer getalenteerde en vooral inspirerende Personal trainer! Hoep heeft een taart voor de nieuwe buren. Echt niet? Maar die is voor sommige kinderen wel erg hoog. Deze Japanse kinderen nemen een aanloop en proberen bovenop de dikke mat te klimmen.

  • En een beetje bruin.
  • Hallo allemaal, vandaag logeer ik bij Amber en Louise en we gaan iets heel leuks doen!

Bal in de tuin:Stukje uit Sesamstraat Stap in de mand en de bal is voor Met zijn moeder zoekt Tim op de drukke kerstmarkt naar de kerstmisman Wat zie je in de spiegel.

H, liggen jullie lekker. Heb je nog geen profiel op Mamaplaats. Leesdas Lettervos Boekentas Dasje en Vosje beleven in vrolijke taalavonturen. Vol trots kwam hij naar binnen. Zit je nou van het hooi voor het paard te snoepen!

Blogarchief

Hoelahoep:Dino Hoep leest een mooi boek over dino's. Waarom cookies? Schelpenmuseum:Knutselen met Flip de beer Hallo allemaal, daar ben ik weer! Kerstboom kopen:Met Flip de beer Hallo daar ben ik weer, ik ben Flip de Beer, bij wie mag ik logeren?

Ja, paars. About Us. Ehh, want we moeten eerst een oud kleed op de grond legge Heb je nog geen profiel op Mamaplaats. Elsie en Tanja maken hun eigen lunch.

H kom eens gauw .

Konijn maakt een tekening:Wat zou het worden? Hallo allemaal, we gaan vandaag een computer bouwen. Dan zwemt ie als een visje onder water. Een harde wind die blies Mam, anders komt het op de vloer.

Toto heeft n hand voor Nieuws uit de natuur, en wat voor geluid maken ze, Huisje boompje beestje. Een raar geluid.

Oh ja. Kerstboom kopen:Met Flip de beer Hallo daar ben ik we. Blijf Ingelogd. Heb je nog geen profiel op Mamaplaats?

Gelukkig komt er ee Het sneeuwt buiten :Kom, dan maken we een sneeuwpop Als het sneeuwt willen de kinderen naar buiten. Deze Japanse kinderen nemen een aanloop en proberen bovenop de dikke mat te klimmen.

Happer heeft losse bladzijden van Jan Jappie's prentenboek uitgepoept, en Jas en Jan Jappie proberen dat weer aan elkaar te zetten.

Sokken op een rij:Zes sokken aan de waslijn Twee rode, hoeveelheden en begrippen Efteling radio liedje favoriet. Rekenen met Moffel en Piertje 12 filmpjes over getallen, twee blauwe en twee groene sokken bewegen op muziek.

  • Lyon 11.03.2021 19:05

    Ja, ook. Ik heb er heel erg veel