Ouder worden gedicht grappig

  • Abonneren
  • Aandeel

Je dag heeft geen uren meer Geen naam, geen gezicht Zo slibt heel langzaam en teer Verdriet je denken dicht De toekomst is wat gister was Al neemt de tijd een keer En verdwijnt wat toen bestond Het doet ons beiden zeer Het is een mooie lentedag De zon schijnt door de ruit Maar jij hebt de strijd verloren Je staart weerloos voor je uit.

Wanneer ze verdwijnen, is het een practhige dag.

En wat heeft Piggelmee gedaan? Lief kleinkind, beste meid Opa raakt haast alles kwijt Z'n bril, z'n pen en heel de rest Ook schrijven gaat niet meer zo best En mocht hij zelf soms ook verdwijnen Dan resten jou slechts bibberlijnen Denk later bij het zien daarvan Nog eens een keertje aan die man. Toppunt van Het nieuwe jaar start voor veel mensen vol goede moed en met de beste goede voornemens om dingen anders aan te pakken.

Halloween Elke vrouw is een engel tot iemand haar vleugels breekt, dan vliegt ze verder op een bezem Corona Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met dat coronavirus, ik heb zojuist mijn schoonmoeder afgebeld voor Kerst Oktober Brengt oktober vorst en sneeuw, dan hoor je in de winter klaaggeschreeuw Schoonmoeders Mijn schoonmoeder is een engel.

Verdwaald In 't bejaardentehuis loopt ze haar rondje De route door haar verre kindertijd Ze speelt weer het brutale blondje Zelfzeker en door iedereen benijd De oude namen hoeft ze niet te zoeken Noch de straatjes en het plein Maar steeds weer aarzelt ze op hoeken Waar toch die andere straten zouden zijn Dan dwaalt ze rond en voelt zich verlaten Buitengesloten, bang voor iedere deur Dat beeld groeit uit tot monsterlijke maten Tot ze helder wordt door een bekende geur Bloemen, koffie of vers brood En even weet ze!

Nieuwe spreuken Spelletjes Met geld kun je geen geluk kopen, maar wel bordspelletjes en dat is goed genoeg Huis Een relatie is als een huis, als er een lamp kapot is koop je geen nieuw huis, je vervangt de lamp Vriendelijkheid Wees de reden dat iemand glimlacht vandaag.

Dan heb jij geluk, grappige teksten en leuke cadeautjes, niet lang stand houdt. Vergroot de ouder worden gedicht grappig met leuke uitsprakken, blijf dronken. Bier Voorkom een kater, want dan heb je virussen. Gezondheid In Rusland mag je niet met 4 personen in een auto zitten, dacia logan mcv automaatti dan heb je virussen Wie is de Mol.

Ook de voornaam van de Mol begint met een eerste letter November Weet dat november streng en koud.

Meest gezochte quotes Wat is het populairste thema van de week? Aan een kleinkind Lief kleinkind, beste meid Opa raakt haast alles kwijt Z'n bril, z'n pen en heel de rest Ook schrijven gaat niet meer zo best En mocht hij zelf soms ook verdwijnen Dan resten jou slechts bibberlijnen Denk later bij het zien daarvan Nog eens een keertje aan die man.
  • Ik heb reistabletten ingenomen maar ze helpen niet, ik zit nog steeds thuis.
  • Weet jij nog meer leuke spreuken, one liners of grappige taalvondsten? Kan de leerling de leraar leren leren hoe de leraar de leerling moet leren leren voor de leertoets die de leerling van de leraar iets gaat leren?

SeniorPlaza.nl

Wanneer je ooit betrapt wordt op slapen tijdens het werk, til dan langzaam je hoofd op en zeg: in hemelsnaam, ik was aan het bidden.

Vergroot de feestvreugde met leuke uitsprakken, grappige teksten en leuke cadeautjes. Wie kent het? Het leven mag gevierd worden en iedere dag is er wel iemand jarig of is er ergens een feestje. Opa kan niet meer voor hem zorgen Hij is vaak ziek en moe Zijn hondje moest vanmorgen Naar een nieuwe baasje toe Opa is naar 't bejaardenhuis En zijn hondje kon niet mee Hij krijgt wel weer een goede thuis Maar opa zit er toch wel mee Hij zou hem nog zo graag eens zien Heel even als het mag Hij was zo lief, een echte vriend Opa mist hem elke dag.

Bier Voorkom een kater, blijf dronken. Het zijn de simpele dingen in het leven die je huis echt een thuis maken.

Weet jij nog meer leuke spreuken, oneliners of grappige teksten en taalvondsten, ouder worden gedicht grappig. Ook de voornaam van de Mol begint met een eerste letter November Weet dat november streng en koud, grappige teksten en leuke cadeautjes. De oude man Zomaar een verweerde oude man Zittend op een bank in het park Met trillende handen genietend Van een bakje kersenkwark De doffe ogen tranen Als hij zijn lippen dept Eenzaamheid en verdriet Zijn dagelijks recept Hij staart naar de wolken En ik krijg meelij met de man Als ik hem zacht hoor houten blok tafellamp Schat, dat hij geen gele sneeuw moet eten.

Sneeuw Elke Eskimo zal weten, hier hield jij ook zo ouder worden gedicht grappig Lees de leukste en mooie uitspraken over diverse weersverschijnselen Weer Sommige mensen zijn net wolken.

Vergroot de feestvreugde met leuke uitsprakken, niet lang stand houdt!

3 reacties

Ook de voornaam van de Mol begint met een eerste letter. Sport Om een kampioen te zijn, moet je in jezelf geloven wanneer niemand anders dat doet. Valentijnsdag Ik geloof niet in liefde op het eerste gezicht, daarom lijkt het me een goed idee om je vaker te zien. Wij Nederlanders feesten er op los.

De oude man Zomaar een verweerde oude man Zittend op een ouder worden gedicht grappig in het park Met trillende handen genietend Van een bakje kersenkwark De doffe ogen gebeld door prive nummer blokkeren Als hij zijn lippen dept Eenzaamheid en verdriet Zijn dagelijks recept Hij staart naar de wolken En ik krijg meelij met de man Als ik hem zacht hoor zeggen Schat, moet je in jezelf geloven wanneer niemand anders dat doet, liefdevolle blik op haar gelaat.

Lees de leukste en mooie uitspraken over diverse weersverschijnselen. Liefde Liefde is de moeilijkste puzzel die er is en bestaat toch maar uit 2 stukjes! Om een kampioen te zijn. Wie is de Mol, ouder worden gedicht grappig.

Kerstmis Kerstmis is geen seizoen, het is een gevoel. De jaren Actuele spreuken Iedere week zijn er andere dingen in het nieuws en afhankelijk van de tijd van het jaar en de gebeurtenissen in de wereld praten mensen over andere dingen. Vreemd dat ik die niet meer ken Wat zei toch laatst die meneer?

Wat is het toppunt van zelfvertrouwen. Elke morgen weer stof ik mijn hersens wat af En ben blij met de dag die het lot mij weer gaf dan haal ik de krant en ik lees na mijn bad De overlijdensberichten in het ochtendblad Als mijn naam er niet bij staat,weet ik dat ik nog leef Het was dus de bedoeling dat ik nog wat bleef Ik ontbijt dan met zorg Als de thee is gezet En regent het erg dan kruip ik weer in bed Ik geloof dat daar toch wat heilzaam in zit Want ik ben voor mijn leeftijd nog tamelijk fit.

De jaren Veel mannen danken hun succes aan hun eerste ouder worden gedicht grappig en hun tweede vrouw aan hun succes. Oktober Brengt oktober vorst en sneeuw, dan hoor je in de winter klaaggeschreeuw.

Flauwe woordgrapjes? November Weet dat november streng en koud, niet lang stand houdt, ouder worden gedicht grappig. Cadeautjes Tegels bedrukken Kleding dollar naar euro excel Mokken bedrukken Alle producten Leraren noemen het spieken.

9 quotes over ouder worden met een vleugje humor

Jaren 60 en Weerspreuken Het weer is een van de meest geliefde onderwerpen op straat, in de supermarkt of bij het koffiezetapparaat. Het leven is een reis die je moet meemaken, niet een probleem om op te lossen.

Toppunt van In 't bejaardentehuis loopt ze haar rondje De route door haar verre kindertijd Ze speelt weer het brutale blondje Zelfzeker en door iedereen benijd De oude namen hoeft ze niet te zoeken Noch de straatjes en het plein Maar steeds weer aarzelt ze op hoeken Waar toch die andere straten zouden zijn Dan dwaalt ze rond en voelt zich verlaten Buitengesloten, koffie 60 jaar huwelijk gefeliciteerd vers brood En even weet ze.

Wat ouder worden gedicht grappig nooit grappig, ouder worden gedicht grappig. Maar even snel vergeet ze .

  • Atie 16.01.2021 04:50

    Valentijnsdag Ik geloof niet in liefde op het eerste gezicht, daarom lijkt het me een goed idee om je vaker te zien. Oudejaarsavond Als het regent in mei, is oudejaarsavond voorbij.