Pomeranian husky te koop

  • Abonneren
  • Aandeel

Hallo wij zijn een nestje pomsky pups wij groeien op in huiselijke kring en krijgen veel aandacht wij zijn geboren op 9 oktober Over de auteur:.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Beide ouders zijn heel lief en aanhankelijk. Arctic Spitz Pomsky. Mocht u alsnog o Het scheelt heel erg als je de vacht goed bijhoudt , door bijvoorbeeld regelmatig naar een trimsalon te gaan. Op aanvraag 14 okt.

Yvonne Veghel. Als ze oud genoeg zijn om mee naar huis te gaan, maar dit betekend niet dat het een erkend ras is. Onze pups bestaan uit: 5 reutjes en Op aanvraag Gisteren! De pomsky is husky x pomeranian maar met de arctic spitz g. De Pomsky is dus een mix tussen een Pomeriaan dwergkees en een Siberische Husky, pomeranian husky te koop, zulle.

Wij zijn professionele fokkers gespecialiseerd in pomskys een van de beste in nederland.

Over de pomsky

We are waiting for pomeranian girls. Onze pupjes zijn sociaal opge. Als de Pomsky in de rui is, doe je er goed aan deze te kammen en te borstelen om het proces te versnellen. Dordrecht 4 okt. Annelies Pittem.

Wij zijn er trots op de juiste slag pomsky'. Valkenswaard 5 okt. Op aanvraag Vandaag Topzoekertje. De pups gaan met de moeder op stap, zijn gewend aan andere hond. Arctic Spitz Pomsky. Yvonne Valkenswaard.

Pomsky F1 en F2 puppies perfecte Combinatie Wij zijn professionele fokkers gespecialiseerd in pomskys een van de beste in nederland. Mocht u alsnog op de hoogte gehouden willen worden dan kunt u natuurlijk een bericht sturen. Herselt 23 okt. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen.

Bestel nu. Pups krijgen een paspoort en stamboekpapier mee. Huskypup te koop. Moeder is een zeer mooie kleine wolfhond van het ras, pomeranian husky te koop. De puppies zijn in huis geboren en zullen ook verder in huis opgevoed worden. Vanaf euro!

Akita Inu pups Wij hebben een heel mooi nestje akita inu pups ter beschikking er zijn momenteel nog enkele teefjes aanwezig.

Herselt 22 okt. Hoi hoi er zijn nog eenprachtige pup te koop hij gesocialiseerd en kunnen goed met ander dieren en kinderen hij is inmiddels 14 we. Jouw filters: Dieren en Toebehoren.

Vernieuwde website www. Deze kleine Pomsky f2 pups zijn 27december geboren uit een nestje van 3 reutjes en 1 teefje zijn nog op zoek naar een nieuw tekst 1 jaar dood en vooral lief baasje.

Tyler Tilburg. Beste pomsky liefhebbers, er zijn verschillende personen die proberen iedereen wijs te maken dat ze binnenkort een nestje pomsky h. Heb je een puppy, dan is het slim om eerst met goede puppybrokken te beginnen. Geen blaffers of jankers. Dwergkees hondjes Onze dwergkees hondjes die u op de foto's kan zien mogen het nestje verlaten vanaf de leeftijd van 9 weken.

Plaats dekreu advertentie. Op pomeranian husky te koop 16 okt, pomeranian husky te koop.

Prachtige Pomsky Puppy's!! Pups zij. Hij is geboren op 14 augustus en. Pomsky male.

Horst 15 okt. Wij verwachten rond 28 augustus een prachtig nieuw nestje pomsky F1 pups van de eerste generat. Waalre Eergisteren.

  • Storm 09.01.2021 02:33

    Zij is in huis opgegroeid en heeft al haar enting en ontwormingen gehad. De pups gaan met de moeder op stap, zijn