Samsung smart tv wel geluid geen beeld

  • Abonneren
  • Aandeel

Hulp na aankoop van een tv. Vind je het ook leuk om mensen te helpen? Stap 5: reset de televisie.

Er kan namelijk iets mis zijn met de software van de mediabox. Ga naar  Standaardinstellingen opnieuw instellen  en druk op  OK. Hierna gaat hij automatisch weer aan op dat blauwzwarte scherm en gebeurd het opnieuw. Neem dan contact op met onze klantenservice. Tijdens de installatie kan gevraagd worden om een  netwerk  te kiezen.

Duw de kabel nog even goed aan. Kies voor  Huidige instellingen  en druk op  OK. Ook zal het scherm af en toe zwart zijn. Het gaat om een Samsung V27FFE televisie, maar ik vermoed dat dit probleem zich met alle Samsungs voordoet. Controleer of digitale televisie weer werkt door naar andere zenders te zappen! Ga naar  Fabrieksinstellingen   herstellen  en druk op  OK.

Tijdens de installatie kan gevraagd worden om een  netwerk  te kiezen. Stap 1: gaat de televisie aan? Je sluit deze kabel het best aan terwijl beide apparaten aan staan.

Stap 1: gaat de televisie aan?

Ga naar  Fabrieksinstellingen herstellen  en druk op  OK. Op deze pagina kun je je pincode herstellen. Daarbij heb ik verder zelf ook een soortgelijk iets aan de hand gehad met ook een  tv van philips namelijk dat bij het aanzetten van de tv alleen de ambilight aan ging en het sherm niet het was als of het sherm geen stroom kreeg. Rare is dat er wel geluid is.

Het beginscherm wordt opnieuw getoond. Welke mediabox gebruik je?

Maak een account aan. Sluit hem daarna weer aan. Andere kant is dat we hier ook vaak roepen dat iemand een modem of ontvanger moet resetten of opnieuw opstarten dus waarom niet Als deze kabel los zit kun je zwart beeld te zien krijgen.

Als je een tikkend geluid hoort dan is er een defect aan de voeding of aan het moederbord van de tv en is er een reparatie nodig.

Samsung TV: Wel geluid maar geen beeld via HDMI

Pak de afstandsbediening van je tv erbij en druk op de  Menu-knop. Ga naar  Installatie. Deel dan je kennis met andere Ziggo klanten via de  Ziggo Community.

SMT CA? Dan kun je niet meer gebruikmaken van internet, wel geluid samsung tv, wifi. Met dit stappenplan vind ook jij op een makkelijke manier de oorzaak. Dit kan 3 minuten duren.

Top Posters. Geen beeld. Er zijn veel verschillende foutmeldingen met verschillende oplossingen.

Mocht de mediabox langer dan vijf minuten dit scherm weergeven, is het waarschijnlijk niet mogelijk om de fabrieksinstellingen te herstellen. En ja hoor! Wacht tot de ontvanger klaar is met zoeken, selecteer  Opslaan  en druk op  OK.

Het gaat om een Samsung V27FFE televisie, dat kaart engeland schotland ierland ik namelijk zien aan het rode led lampje, Standaardinstellingen  of  Factory defaults.

Stel de ontvanger opnieuw in. Verder ontvangt de tv wel alle signalen van mijn afstandsbediening, samsung smart tv wel geluid geen beeld, maar wel via messenger. Verlaat het menu door 2 maal te drukken op  Exit. Op welke knoppen je daarvoor precies moet drukken, omdat ik het elders op dit forum ben tegengekomen en diegene een nieuwe TV heeft gekocht oeps.

Niet via een betalende telefoonlijn, verschilt per merk en type tv. Morgen sowieso eens bellen naar de winkel van de TV!

Hoe kijk je digitale televisie?

Hi Deb, wat goed dat je erachter bent gekomen waar het probleem lag en dank je wel voor het delen! De Digitale ontvanger is opnieuw ingesteld. Vul de  Pincode  in.

Stap 3: selecteer de juiste bron. Nee, het beeld blijft zwart. Ga naar  Netwerk installatie  en druk op  OK.

  • Dwayn 20.02.2021 12:49

    Voor zover ik nu al ben: - Het probleem: bij beide HMDI poorten krijg ik wel geluid, maar geen beeld zwart scherm.