Weer in palma de mallorca

  • Abonneren
  • Aandeel

Het gemiddelde klimaat van Palma de Mallorca , de maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Ervaringen weer Palma de Mallorca.

Spanje Weer Palma de Mallorca. Torrejon de Ardoz. De watertemperatuur ligt rond de 14°C. Serra del Port del Comte. Acht kilometer oostwaarts ligt Luchthaven Palma de Mallorca.

Er valt in totaal 34 mm neerslag op 14 dagen! Verder is de regenval er matig maar regelmatig. Maritieme weersverwachtingen Zeelocatie zoeken Breedtegraad Lengtegraad Weergeven op kaart Schuif de rode markering naar de bezienswaardigheid.

Dankzij weer in palma de mallorca cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Las Rozas de Madrid.

De watertemperatuur ligt tussen 13C en 27C.

  • Pena Retona.
  • Inca 25  km. Baqueira Beret.

Kruimelpad

Heldere oppervlakken, zoals zand, water en sneeuw, zullen de UV-blootstelling verhogen. Puig Sec. Palma de Mallorca is bekend om de kathedraal La Seu, die uit de 13e eeuw dateert en tot de fraaiste kathedralen van Spanje wordt gerekend [bron?

Dat is gelijk aan de tijd in België. Maandag, 26 Oktober

Komende 7 dagen Tip: klik hieronder op een dag om meer details te zien. Verder is de regenval er matig maar regelmatig.

In telde de stad ruim Weerstation Temp. Humanes de Madrid! WNW 2 2. Los Cristianos.

Weersverwachting Palma de Mallorca volgende week

Palma de Mallorca 8  km. Montana del Alto. Espot Esqui.

Cordillera de Pilas. De exacte tijd in Palma de Mallorca: 0. In de lente is het in Palma de Mallorca gemiddeld 21C. Het is 63 dagen droog in de winter. This website uses cookies for the best user experience! Castellon de la Plana.

Weersverwachting Palma de Mallorca deze week

NNW 2 2. Het toerisme op Mallorca is vrij vroeg ontstaan, waardoor er lokaal minder fraaie delen ontstaan zijn als gevolg van wildgroei van hotels en appartementen. Er valt in totaal 34 mm neerslag op 14 dagen. Neerslag: 0 mm.

Uitgebreide regenradar. De Plaza Mayor wordt omzoomd door gezellige terrasjes en wordt bevolkt door vele straatartiesten. Reis en verblijf Reisorganisaties Cruises Accommodaties Vliegtickets, weer in palma de mallorca. Montana de la Rueda. Donderdag 15 oktober kleurt bijna heel Itali oranje. Laatste kwartier zo 8 nov Er valt in oktober op 9 Dagen neerslag met een totaal van 22 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Palma de Mallorca.

De zeetemperatuur ligt rond de 17C. Beschikbare talen.

Het weer nu in Palma de Mallorca

Laatste kwartier zo 8 nov Als u buitenshuis bent, draag dan zonwerende kleding, een hoed met een brede rand en een uv-blokkerende zonnebril. De zomers zijn warm en droog en in de winter heb je een koude temperatuur.

Torrejon de Ardoz.

Er valt in maart op 8 Dagen neerslag met een totaal van 11 mm en het is deze maand 23 Dagen droog in Palma de Mallorca. ONO 2 2. Puerto De Navacerrada.

  • Jamila 01.03.2021 17:29

    Volgende week.

  • Lida 23.02.2021 06:37

    Pico de Almanzor. U bekijkt de weersvoorspelling in Palma de Mallorca stad.