5 sterren restaurant den haag

 • Abonneren
 • Aandeel

Wafels en crêpes. Rode curry. Verborgen juweeltjes.

Het leuke aan dit restaurant is dat er geen menukaart is. Klassieke Spaanse gerechten kom je tegen op de kaart: Pimientos de Padrón, gegrilde pulpo, Ibérico varken. Accepteert creditcard. In de reacties op Tripadvisor lezen we dat mensen het vooral heel leuk vonden om een rit door Den Haag te maken.

Kaart weergeven. Vincenzo's Osteria.

Restaurant Calla's. Hij laat zich inspireren door de seizoenen en probeert zoveel mogelijk te werken met lokale leveranciers. Serveert alcohol.

Door Joyce Hoogland 28 augustus Brasserie Chapter Op nummer 1 staat Brasserie Chapter.

In Den Haag zijn er drie restaurants waar ze vast op de tafels staan te springen van plezier waarna ze de tafel vast weer keurig afnemen met een natte lap.

Haagse restaurants

Speciale gelegenheden. Accepteert creditcard. Wafels en crêpes. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Sappen en smoothies. Foutje gezien?

Restaurant Oogst. La Liguria. Bij Ruiseor word je verrast door bijzondere ingredinten en ongebruikelijke smaakcombinaties. Cadeaubonnen beschikbaar. Basaal restaurants en horeca.

Nov 7. Gebakken rijst. Glutenvrije opties?

Sorteren op

Hot pot. Ibizastyle 16 oktober Dit menu kost 32 euro.

Rode curry. Sommige gasten noemen hun maaltijd zelfs sterren waardig. Indonesisch Restaurant Toko Frederik. Sorteren op: Hoogste waardering? Wil je je zoekopdracht uitbreiden buiten Den Haag.

MICHELIN Gids

Oct 8, Voornaam Achternaam. Klein maar Cadeaubonnen beschikbaar.

 • Foie gras.
 • Het Zeemanshuis Scheveningen.
 • Parkeerplaatsen beschikbaar.
 • Klein maar

De gerechten van restaurant Oogst zijn puur en smaakvol en een culinaire weerspiegeling van het seizoen. Er gaat eindelijk iets gebeuren in dat bijzondere bouwwerk aan de Leyweg, 5 sterren restaurant den haag. Drie dagen geen boodschappen doen: wij geven een HelloFresh pakket naar keuze weg 21 oktober Ristorante Da Braccini. Verborgen juweeltjes.

Restaurant Capriole Caf. Welkom Hierbij een selectie van restaurant in Den Haag.

Ontdek MICHELIN Gids Ervaringen

Gebakken rijst. Bacco Perbacco Cucina Italiana. Pad thai.

Hot pot. Japanse fusion. Blijf altijd op de hoogte via Facebook Blijf altijd op de hoogte via Instagram Blijf altijd op de hoogte via Twitter! Shabu Shabu.

 • Hieke 15.01.2021 17:19

  Veel gerechten kan je hier delen met tafelgenoten en de menukaart wisselt regelmatig. Voornaam Achternaam.

 • Noufissa 15.01.2021 04:48

  Gratis wifi. Kaart bijwerken ….

 • Frouke 17.01.2021 07:11

  Patron-cuisinier Marcel van der Kleijn is de culinaire inspirator van twee restaurants in het centrum van de stad die bekroont zijn met een BIB Gourmand.