Bosch inductie kookplaat storing omgekeerde 9

 • Abonneren
 • Aandeel

De handleiding is 3,13 mb groot. Pannen die te dicht bij elkaar staan, kunnen een tikkend geluid maken. Als ik hem op 1 aanzet krijg ik eerst een 9 in spiegelbeeld en dan een 6, en dit dan om en om?

Zonder verdere gegevens kunnen we je moeilijk helpen. U hoort dan een tikkend geluid. Wat helpt is om met een droge vinger de droge touchknop op de kookplaat uit te zetten. Wat doe ik als de zones van de inductiekookplaat steeds aan en uit gaan? Welke vervangende thermostaat voor mijn Bosch koelkast? Werd continue weggedrukt.

Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing. Gebruik pannen met een magnetische diameter die past bij de zone. Bosch inductieplaat werkt voor de helft foutmelding C1.

Geen enkele stand gaat dan nog. Het meest voorkomende probleem is kapotte printplaten.

U kunt dit in de meterkast nakijken.
 • Het in de kookplaat opgewekte magnetische veld verwarmt de panbodem rechtstreeks. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.
 • Alvast bedankt voor het antwoord. Doorgaan naar inhoud.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Ongelezen bericht door thecure » 11 okt Dit geluid duidt meestal op slijtage van de pan en is niet te repareren. De volgende punten zijn daarom van belang:. U hoort dan een tikkend geluid. Heeft iemand ervaring hoe dit op te lossen? De twee andere kookzones doen het prima.

 • Let daar op bij aanschaf en gebruik. Hè thnx maar nee.
 • Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Did duidt op een defecte printplaat  Kortsluiting in uw inductiekookplaat duidt op een probleem in de elektronica.

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen over huizen te koop leenderstrijp koken, en een aantal tips om een probleem op te lossen. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Wij hebben het al gereset. Bosch vaatwasser valt volledig uit ook buiten programma! Ik heb tot 13 uur gewacht en de monteur die kwam niet. Speciale pannen voor.

Op de hoogte blijven

Bosch inductie plaats knippert alle platen ,nadat water is overgekookt, elec al uit gezet reset! Uiteraard moet elke pan wel binnen de zone blijven. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

De meest rechtse geeft problemen. Heeft iemand een idee. Ik had hetzelfde: gespiegelde 9. E6 storing, Harrie Geantwoord op om In de meterkast is het makkelijkst.

Registreer nu.

Uw antwoord

Kan ze ook niet meer selecteren en geve dus ook geen warmte. Let daar op bij aanschaf en gebruik. Laatste bezoek was: 24 okt    Het is momenteel 24 okt

Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol! Zoek Geavanceerd zoeken.

Gezegd dat geen stijl te vinden voor zon duur apparaat. Ik heb tot 13 uur gewacht en de loon ronaldo per maand die kwam niet.

Zoek alleen in titels. Uiteraard moet elke pan wel bosch inductie kookplaat storing omgekeerde 9 de zone blijven! Geeft een omgekeerde 9 aan op beide platen.

Dus bijv.. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord Misbruik melden Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Heeft iemand een idee? Mvg Jan.

Nederlandse vertaling door phpBB! Dit is een E storing, knippert deze en komt er ook nog een getal in het display. En 30 minuten.

 • Floris-Jan 16.02.2021 04:47

  Bij mij gaat vuur niet op 9 en regelmatig beginnen piepen van vuur. Ik had hetzelfde: gespiegelde 9.

 • Anna 13.02.2021 03:41

  Ook dit probleem met Bosch inductie kookplaat repareren of nieuwe plaat kopen wie geeft eerlijk advies Geantwoord op om