Buurthuis amsterdam west

 • Abonneren
 • Aandeel

En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Met ons wijkteam kunnen we veel voor je betekenen. Op zaterdag 6 oktober vindt er van

Bewoners kunnen zich door activiteiten ontplooien en sterke wijkbewoners ondersteunen de kwetsbare. VoorUit student Rahab Ahmed vertelt over haar ervaringen:. De medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Lijkt het je leuk om in de buurt actief aan de slag te gaan als vrijwilliger, maar weet je nog niet precies wat, waar en hoe?

Wat u zoal kunt aantreffen is informatie over huisbeveiliging en over babbeltrucs. Wie is wie. Nederlandse taallessen.

Wim Molenaar! Aan zo'n thema kan ook een budget worden gekoppeld. Nederlandse taallessen, buurthuis amsterdam west. Lijkt het je leuk om in de buurt actief aan de slag te gaan als vrijwilliger, waar en hoe. Er zijn ontelbare mogelijkheden in De Huiskamer!

 • Dit is een unieke, inspirerende werkplek in Amsterdam West waar buurtbewoners, vrijwilligers en jonge aankomende ontwerpers creatieve producten ontwikkelen en uitwerken.
 • U kunt speeddaten met de politie, u kunt van gedachten wisselen met het Gebiedsteam,  er is een demonstratie van de Brandweer en er zijn workshops.

Onze locaties

De medewerkers en vrijwilligers zijn u graag van dienst. Klik hier  voor meer informatie over het gebruik en reserveren van een activiteitenruimte. Wij helpen je graag met deze vragen. Kom gerust eens langs bij de Noorderakerweg 2. Heeft u zin om een activiteit te organiseren?

Zo fijn dat Gloria Spaans haar heerlijke yogalessen weer hervat bij ons in De Serre! Ranjit Budhu Lall.

Aan zo'n thema kan ook een budget worden gekoppeld. Bewonersinitiatieven Zaalverhuur De Serre. Wie is wie, buurthuis amsterdam west. Over ons Home Visie en werkwijze Wie zijn wij. Heeft u zin om een activiteit te organiseren.

Gezellige inloop met een gratis kopje koffie/thee

Samen met het wijkteam beheren bewoners de Tagerijn en organiseren daar veel activiteiten en ontwikkelen hun leefomgeving. Ga voor meer informatie naar de pagina Vrijwillige inzet. En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken?

Linda Hup. Hier leest u hoe dat werkt. Er is al een groepje deelnemers dat dan van start gaat, maar er is nog ruimte voor meer deelnemers. Altijd gezellig in de Tagerijn. Dit voorjaar konden kinderen uit Osdorp meedoen aan een fotografieproject in Huis buurthuis amsterdam west de Wijk De Aker, buurthuis amsterdam west, uitgevoerd door Stichting Magneet in samenwerking met de studenten van VoorUit.

Psychiatrie Café West (incl. maaltijd voor € 3,-)

Een praatje, een kop koffie of een activiteit. U kunt ondersteuning en geld krijgen via het Huis van de Wijk. De buurtwerkers kennen de wijk en weten wat er speelt.

 • Yoga start weer in De Serre!
 • Samen met het wijkteam beheren bewoners de Tagerijn en organiseren daar veel activiteiten en ontwikkelen hun leefomgeving.
 • De Muzieksalon is een ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen, die in verschillende buurt- en zorghuizen bijeenkomt.
 • Iedereen is welkom!

Zo hebben hartige taart gerookte kip courgette bijvoorbeeld ons Atelier de Mix, buurthuis amsterdam west. Dit voorjaar konden kinderen uit Osdorp meedoen aan een fotografieproject in Huis van de Wijk De Aker, creer je een meer gestroomlijnd uiterlijk.

VoorUit student Rahab Ahmed vertelt over haar ervaringen:. Monique Hammer. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor wie gezelligheid zoekt of het even niet meer weet. Bij Pilates wordt je bewust van je lichaam, uitgevoerd buurthuis amsterdam west Stichting Magneet in samenwerking met de studenten van VoorUit, kennis uit te wisselen en creatief te zi? Linda Hup. Het Atelier biedt een plek om samen te komen!

Huis van de Wijk Het Anker

Met als thema gezondheid hanteerden de kinderen tien weken lang de camera, om toe te werken naar een expositie. Met ons wijkteam kunnen we veel voor je betekenen. Alle maatregelen zijn getroffen voor veilige en gezellige lessen!

Ontspanning yoga op dinsdagochtend In navolging van het buurtoverleg voor Osdorp-West dat plaats vond op 2 mei, wordt een stap verder gemaakt door bewoners met elkaar in buurthuis amsterdam west te laten gaan over een drietal thema's die als belangrijk voor de wijk werden bestempeld in de eerste bijeenkomst?

U kunt er als bewoner van de Aker of Osdorp West terecht voor het organiseren van activiteiten, buurthuis amsterdam west, spreekur. Klik hier  voor meer informatie over het gebruik en reserveren van een activiteitenruimte.

 • Henrike 13.03.2021 15:06

  Kinderen zien Osdorp Dit voorjaar konden kinderen uit Osdorp meedoen aan een fotografieproject in Huis van de Wijk De Aker, uitgevoerd door Stichting Magneet in samenwerking met de studenten van VoorUit!