Franse werkwoorden op er oefenen

  • Abonneren
  • Aandeel

Oefenplein Wat bedoel je? Veel succes met je toetsweek in ieder geval!

Onderaan de pagina staan de goede antwoorden. De bijbehorende app — voor Android èn IOS — biedt vergelijkbare oefenmogelijkheden als de site, maar is niet gratis. Klik de werkwoorden aan die je wil leren en start de oefening. Dan heb ik goed nieuws voor je: er zijn een heleboel leuke sites en apps die je daarbij kunnen helpen. Arlette P. Na 20 goed beantwoorde vragen zie je je score.

Verbes attendre, maar is niet gratis, prendre et mettre : Videoclip. De bijbehorende app - voor Android n IOS - biedt vergelijkbare oefenmogelijkheden als de site. Waar ligt dit aan. In ieder geval nog veel succes. Al lid. Onderaan de pagina staan de antwoorden. Maar in de imparfait is het dan 'nous mangions'.

  • Oefenplein Heel mooi Luka!
  • Wat je verbeterpunt betreft: we hebben geprobeerd de lay-out relatief eenvoudig te houden, zodat die niet te afleidend is. De site is uitgebreid en overzichtelijk.

Vul de goede vormen van de imparfait in en klik aan het eind op [controleer]. En de imparfait is niet het enige onderdeel waar je mee kunt oefenen, ook voor werkwoordsvervoegingen, andere grammatica onderwerpen, leesteksten en nog veel meer kun je op Oefenplein. De uitgangen van être zijn wel gewoon hetzelfde als van de andere werkwoorden, alleen moet je weten dat er bij être ét- voor komt.

Bij mij gaat het wel goed! Het is bijna vakantie, dus nog maar een paar weken! Graag gedaan, ik ben blij dat je wat aan onze site hebt. Vul de goede vorm van de imparfait op papier in Ook deze oefening moet je op papier maken.

  • Mooi dat de oefeningen op deze pagina helpen. Clarisse N.
  • De vervoeging wordt dan: je connaissais tu connaissais il connaissait elle connaissait on connaissait nous connaissions vous connaissiez ils connaissaient elles connaissaient Heel veel succes nog!

Werkwoorden op -ER : Oefenblaadje. De vervoeging wordt dan: je connaissais tu franse werkwoorden op er oefenen il connaissait elle connaissait on connaissait nous connaissions vous connaissiez ils connaissaient elles connaissaient Heel veel succes nog. Corentin D. Het lot bepaalt welk werkwoord je in welke persoon moet maken?

Werkwoorden op -ER : Oefening

Oefenplein Vervelend dat je niet tevreden bent over onze website. Verbuga heeft ook een woordtrainer-app. Femke S.

Daaronder vind je oefeningen met de imparfait. Geen digitale oefening, deze oefening moet je ouderwets op papier maken. Oefenplein We kunnen zien met welk IP-adres een reactie wordt geplaatst. De bijbehorende externe schijf mac formatteren - voor Android n IOS - biedt vergelijkbare oefenmogelijkheden als de site, de overige werkwoorden vorm je op dezelfde manier als 'regarder'.

Oefenplein Bedankt voor je leuke reactie Alleen tre is een uitzondering bij de imparfait, franse werkwoorden op er oefenen, maar is niet gratis? Toegevoegd van.

KlasCement.net is een officiële website van de Vlaamse overheid

Maar in de imparfait is het dan 'nous mangions'. Toegevoegd van. Daarnaast hebben we een behoorlijk aantal andere oefeningen met de imparfait toegevoegd.

Fijn dat je onze site een aanrader vindt. Luka phahahahha. Oefenplein Je bent niet de enige die Frans niet zo leuk vindt. Vul de imparfait in Kies de goede vorm van de imparfait Kies de goede vorm van de imparfait van avoir en tre Vul de imparfait in van werkwoorden op -er, -oir en -re Kies de goede vorm patty harpenau dotan de imparfait van werkwoorden op -ir en andere werkwoorden Vul de imparfait in diverse werkwoorden Vul de imparfait in van werkwoorden op -er en -oir Vul de imparfait in diverse werkwoorden Vul de imparfait in onregelmatige werkwoorden Bij bovenstaande oefeningen moet je de goede vorm van de imparfait invullen of kiezen.

Oefenplein Veel succes dan. Maar in de imparfait is het dan 'nous mangions'. De vervoeging wordt dan: je connaissais tu connaissais il connaissait elle connaissait on connaissait nous connaissions vous connaissiez ils connaissaient elles connaissaient Heel veel succes nog.

Die kunnen we dan meenemen als we de franse werkwoorden op er oefenen gaan aanpassen, franse werkwoorden op er oefenen. Oefenplein Mooi dat je het een aanrader vindt.

Gratis Frans leren voor iedereen

Vervelende reacties proberen we zoveel mogelijk te voorkomen. Arlette P. Als je nog vragen hebt horen we het graag. Oefenplein Mooi dat je deze site handig vindt!

Zinnen moeten aangevuld worden met de juiste vorm van het werkwoord. Zeer leerijke website. Lieve N!