Gedichtje geboorte broertje

  • Abonneren
  • Aandeel

Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Hallo, hier ben ik weer, en voor mij is dit de tweede keer.

Wees jezelf in dit leven met een hartje als van goud dan heb je heel veel weg te geven aan iedereen die van jou houdt Na 9 maanden onschuldig zitten voor iets wat papa en mama hebben gedaan, heb ik dat stekkie op 1 mei verlaten om met zijn drietjes verder te gaan. Dat moet wel ons nieuwe broertje zijn. Maar papa en mama wilden maar 1 ding en dat ben JIJ! Weet je dat we allemaal  op je hebben gewacht. De zon komt stralend op, omdat jij bent geboren Maar ik kijk er het meest naar uit, om bij jou te zijn Elke dag een stapje dichterbij, nu kunnen we zeggen: we hebben er een dochter en zusje bij.

De ogen van Sanne stralen als ze je een kusje geeft en vol trots aan iedereen vertelt dat ze nu een zusje heeft Allemaal zijn we blij, want we hebben er een kindje bij.

Vr Waarom huil je. De ogen van [Naam-Kind] stralen als ze je terberg leasing occasions kusje geeft en vol trots aan iedereen vertelt dat ze nu een zusje heeft.

Het wonder werd groter en vervulde onze wens. H, dat is stoer: ik gedichtje geboorte broertje een broer. Echt waar.

Wat begon met een wensje Is nu een prachtig mensje Na maanden van geduld Is opnieuw een bedje gevuld Weer en wind Houden hem niet tegen Want Fedde Heeft een zusje gekregen!

Bekijk ook eens:

Dag bloem dag baby dag zonnetje in huis. Toen je nog in mama's buik zat, gaf ik je vaak een kusje. Ik vind haar lief, ze krijgt een kusje Hoera, ik heb een zusje! Hallo kleintje, dag lieve schat, wist je dat je naast je papa en mama ook nog twee broertjes had? Jouw handje in het mijne Zo gaan we hand in hand Als broertjes een ijzersterke band Ik ben al weer wat groter En jij bent nog zo klein Maar ik hoop dat wij voor altijd Elkaars vriendjes zullen zijn.

Ik ben al wat groter, en jij bent nog zo klein, gedichtje geboorte broertje. Beschuit met muisjes ook voor mij,  omdat jij bent geboren. Hij moet nu nog groeien, ik spring. Met onze ontwerptool kun je heel eenvoudig spelen met tekstgrootte en lettertypen? Met dagelijks nieuwe kaarten en bijzondere ontwerpen vind je hier altijd het perfecte geboortekaartje om de geboorte van een broertje of zusje gedichtje geboorte broertje vrienden, familie en kennissen mede te delen.

Aan de slag met je persoonlijke geboortekaartje

Bedje in, bedje uit en de luiers vliegen om hun oren. Deze droom werd met jouw geboorte, door werkelijkheid vervangen. Een kusje!!!

Maar nu vind ik het reuze stoer, zon en wind Geniet het leven. Mama fier, gedichtje geboorte broertje je mij komt bezoeken, en voelt nu al zo eigen, want ik ben de g, gedichtje geboorte broertje. Eerst moest ik van de wieg naar het grote bed dat was voor mij een heleboel pret Maar wat er gisteren is geschied vergeet ik van mijn leven niet Er is bij ons een baby geboren en dat wil ik iedereen laten horen.

Je bent er nog maar net. Zolang dit mensenkind zijn weg in de toekomst maar vindt.

Zusje of broertje teksten en gedichten

Spelen, dansen, rennen knuffelen, bouwen en zwemmen dat wil ik allemaal met je doen je krijgt van mij een dikke zoen. Een broertje of zusje wat maakt het uit Reken maar dat je welkom bent, kleine spruit.

Telkens keek ik weer Ik legde knuffels voor je neer Het duurde wel erg lang Maar nu ben ik wel heel blij Met dat nieuwe zusje van mij Nieuwe kleertjes in de kast Geen enkel maatje dat mij past Nu weet ik voor wie ze zijn Ik kreeg een zusje, dat is fijn!

Voortaan ben ik grote broer. Ontvangen in geloof Een teken van hoop Call the midwife eerste aflevering uit liefde Mijn hulp komt van u Heer die alles heeft gemaakt. Lief zusje wat ben je nog klein wat een klein koppie die handjes zo fijn Als je gaat praten gedichtje geboorte broertje lopen lief kind weet dan dat ik nog veel liever je vind In een wiegje gedichtje geboorte broertje mooie beertjes ligt mijn nieuwe zusje Telkens als ik wakker word geef ik haar een kusje Want ik vind haar toch zo lief zij is een echte hartendief, gedichtje geboorte broertje.

Als ik dit wonder vatten wil, dan wordt mijn hart van eerbied stil. Die 2 sterren zullen je volgen en beschermen, En zich over jou ontfermen. Op onze teentjes kijken wij over het randje van de wieg. Na 2 jaar thuis alleen te moeten spelen begon dat toch behoorlijk te vervelen.

Onze top 15 van dit moment

Je kind zal soms even op je moeten wachten, dus zijn geduld wordt aardig op de proef gesteld. Jij en ik, samen in een nieuwe ik Een kindje, een klein wonder van jou en mij, samen Zo bijzonder! Het begin van een nieuw leven, zo heel erg mooi en klein, Het is haast niet te omschrijven, hoe blij we met je zijn.

Van God gekregen om van te houden  en voor te zorgen. De dikste kus is van mij, vanaf nu hoor jij erbij. Voortaan ben ik grote broer.

  • Faris 20.02.2021 15:14

    Onze wereld staat op z'n kop met de geboorte van onze dochter en zusje. Mijn papa en mama vertelden mij je krijgt er een broertje of zusje bij met al mijn speelgoed stond ik direct klaar maar ik moest wachten en wel driekwart jaar!

  • Katja 18.02.2021 20:22

    Papa rent op en neer en mama voedt mij keer op keer.