Hoe moet je een tampon inbrengen

 • Abonneren
 • Aandeel

Nee, dat is niet nodig. Over het algemeen zijn er drie dingen die je in je achterhoofd wilt houden: papier of plastic, de absorptiegraad, en of de tampon een inbrenghuls heeft.

Voor de eerste keer een tampon inbrengen kan nogal eng en intimiderend zijn. Je gelooft het misschien niet, maar als je de tampon goed hebt ingebracht, voel je hem helemaal niet.

Je vervangt je tampon maar een keer per dag Zelfs tijdens je lichtere dagen moet je die absorberende vriend om de 4 tot 8 uur vervangen.

Duw hem richting je onderrug, dus niet recht omhoog. Wat is een zaadlozing?

Je kunt ook een been op het toilet of het bad zetten zodat de vaginale opening beter bereikbaar is. Lees verder. Gebruik een tampon met de juiste absorptiegraad voor jouw bloedverlies.

Als je deze spieren aanspant, is het veel moeilijker om een tampon in te brengen, hoe moet je een tampon inbrengen. Video Player. Het is belangrijk om je handen te wassen voordat je kebab den haag centraal tampon inbrengt.

Een vochtige tampon kan een warm thuis vormen voor bacteriën. Als het toch gebeurt dan kun je de tampon heel eenvoudig met je vingers verwijderen. Gebruik je een tampon met inbrenghuls? Hey Koekiemonster, inderdaad op internet vind je ook al heel veel tips, maar jij hebt het supermooi opgesomd en alles eens op een rijtje gezet. Je menstruatie hoort bij je leven en het is gewoon dat je daar vragen over hebt.

In dit artikel: Een tampon inbrengen.

Oke, je hoeft je tampon niet elke keer te vervangen nadat je geplast hebt opluchting. Maar geen twee mensen zijn hetzelfde en sommige vrouwen kunnen allergisch zijn voor producten die perfect zijn voor andere vrouwen. Er is absoluut geen wetenschappelijk bewijs voor deze stelling, hoe moet je een tampon inbrengen.

Weet dat je gewoon kunt plassen als je een tampon in hebt. Als je de tampon in hebt zou je moeten kunnen hardlopen, en elke andere lichamelijke activiteit kunnen doen die je. Vind je vagina. Hoeveel keer per dag moet ik een nieuwe tampon inbrengen.

Handig voor als je ongesteld bent

In dit artikel lees je er meer over. Sommige vrouwen vinden dat de plastic inbrenghuls gemakkelijker in gebruik is. Tampons zijn verkrijgbaar in verschillende maten met verschillende absorptieniveaus die passen bij jouw bloedverlies, van licht tot zwaar.

Er is dus geen enkel risico. Als je er last van hebt. Als je de tampon verwijdert kun je gelijk een nieuwe inbrengen. Groetjes x. Dan mag je je vinger of inbrenghuls er terug uithalen de inbrenghuls mag je het eerste stukje bijna helemaal in je vagina zitten.

Aanbevolen

Dus gaat dat, als je schaamhaar redelijk lang is? Español: insertar un tampón por primera vez. Want wie wilt er nou een nat touwtje daar beneden hebben hangen? You may be able to find more information about this and similar content at piano.

 • Hieronder geven wij antwoord op de meest gestelde vragen.
 • Misschien denk je er niet bij na, maar wanneer je jouw tampon inbrengt zonder je handen vooraf te wassen, kun je een heleboel bacteriën naar binnen werken.
 • Als je deze spieren aanspant, is het veel moeilijker om een tampon in te brengen.
 • Kunnen tampons of maandverband geslachtsziektes of AIDS veroorzaken?

Onderstaande fouten kunnen we allemaal maken. Sommige mensen vragen zich af of ze met het inbrengen van tampons kunnen oefenen als ze nog niet ongesteld zijn. Related Story. Ik weet dat het heel moeilijk is daarvoor heb ik een trucje.

De Libresse So Slim inlegkruisjes zijn hoe moet je een tampon inbrengen hier uitermate geschikt voor. Xp Xjes. Ook goed om op te merken: wanneer je tampons met een hoge absorptielevel tijdens je lichtere dagen gebruikt, kan je vaginale weefsel uitdrogen.

Je wilt erik van kalsbeek juwelieratelier wijk bij duurstede geen bacterin aan je handen hebben die kunnen leiden tot een vaginale infectie.

Danku {name}!

Sommige mensen raden aan dat je je andere hand gebruikt om de schaamlippen te openen—dit zijn de huidplooien rondom de vaginale opening. Als je de tampon verwijdert kun je gelijk een nieuwe inbrengen. Stap 2 Haal de plastic wikkel die om de tampon zit eraf en maak het touwtje los. De meeste tampons hebben de absorptiegraad 'mini' 'normaal' of 'super'.

Just in case? Die droogheid kan scheurtjes in de wand van je vagina veroorzaken waardoor de kans op infecties vergroot. Je vergeet je tampon Yep, we zijn allemaal mens en we kunnen allemaal iets vergeten. Je vajayjay zal je dankbaar zijn.

 • Berend 07.03.2021 09:57

  Als er een penis in je vagina moet kunnen kan er zeker en vast een tampon in.

 • Jochem 11.03.2021 12:45

  Wanneer je voor de eerste keer ongesteld wordt kan je er voor kiezen of je tampons, maandverband of menstruatiecups wilt gebruiken. Vind je vagina.