Hoelang van te voren inchecken ns

  • Abonneren
  • Aandeel

Je moet wel na inchecken binnen 30 minuten gaan reizen, tenzij er bv door een verstoring binnen deze tijd geen trein gaat. Onthoud mijn gegevens.

En als het dan langer dan 35 minuten duurt voordat je weer incheckt, wordt je reis alsnog tariefmatig in twee├źn gesplitst.

Twee minuten is wel erg marginaal natuurlijk. Je hoort 1 piepje. Dan open je de poortjes met de barcode op het e-ticket. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

In de situatie dat u incheckt tijdens de spits en in de daluren meteen met korting wilt reizen is het een nadeel voedingswaarde danone magere yoghurt als u tijdens de spits even uit en in wilt of moet checken is het een voordeel.

Als je klokslag wil inchecken is het wel zo handig als je ook zeker weet dat de incheckunit ook vindt dat het is. Iets eerder lijkt me verstandiger, maar dat terzijde, hoelang van te voren inchecken ns. Wordt dit dan allemaal via het hoelang van te voren inchecken ns berekend met terugwerkende kracht zodra ik uitcheck. Het is inderdaad nogal scheef dat er makkelijker coulance wordt gegeven bij zwartrijden dan bij iemand die een euro per maand kostend abonnement heeft en een keertje een paar minuutjes te vroeg heeft ingecheckt.

Ik wil graag hier een antwoord op.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.
  • Als je wilt dat ik hier nog naar kijk voor jou, dan kun je mij een priv├ębericht met je NAW-gegevens, geboortedatum, kaartnummer en IBAN-nummer vermelden.
  • Ja dus, want de man die achter mij zat kreeg daar een boete voor. Er is geen sprake van of kans op fraude.

Thom bedoelde je niet ? Nog nooit meegemaakt en zovaak gedaan met weekend vrij op Flex. Wat als de kloof nog groter is, bijvoorbeeld je checkt om in, maar pakt pas om de trein. Wat als de kloof nog groter is, bijvoorbeeld je checkt om in, maar pakt pas om de trein.

Dat is helder. In- en uitchecken Houd je chipkaart tegen de kaartlezer van het poortje aan je rechterkant.

Hallo, tenzij je wordt gecontroleerd vr het eerste stopstation na je incheckstation, maar tch zijn er kosten voor mijn reis in rekening gebracht. Er is geen sprake van of kans op fraude. Welkom Nog geen account? Met Altijd Vrij om maar iets te noemenof een eenmalig vervoerbewijs vol tari. Constructief-kritisch treinreiziger!

Hoofdnavigatie

Heb je al een account? Hulde voor het NS-personeel! Volgens de reisplanner tussen Utrecht-Terwijde naar Rotterdam is die uitzondering er echter niet. Helaas helaas, ik kon het volle pond betalen.

Verstuur Terug naar overzicht. Verstuur Terug naar overzicht. In de voorwaarden staat dat er sprake hoelang van te voren inchecken ns van misbruik of fraude "wanneer u met de OV-chipkaart bij herhaling eerder incheckt dan 30 minuten voor aanvang van uw reis". Maar, als je er binnen blijft niet volgens de voorwaarden. Dit bestand kan franz ferdinand wikipedia worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Precies Robert.

Meld je aan

Ik hoop daarom dat NS deze fout herstelt. Enter your username or e-mail address. Of is het altijd om am? Je moet wel na inchecken binnen 30 minuten gaan reizen, tenzij er bv door een verstoring binnen deze tijd geen trein gaat.

Dan vertrouw ik dit forum maar.

  • Aan het eind van de ochtendspits kunt u dus inchecken vanaf 8.
  • Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.
  • Maar straffen doet een ander je aan.
  • Ze kunnen wat merkwaardig overkomen, maar echt ingewikkeld is het niet.

Dat hangt er vanaf. Wat kan de zin zijn van de verplichting om binnen 30 minuten te gaan reizen bij Altijd Vrij. Dat betaal je pas als je in Utrecht Centraal omcheckt om een via-reis aan te geven. Dit bestand kan niet worden kleurplaat sinterklaas schoen Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden, hoelang van te voren inchecken ns. Of je neemt de verkeerde trein?

De enige tijden waarin vol tarief betaald moet worden met een dal vrij abonnement zijn bij een reis die begint met een check-in van maandag tm vrijdag uitgezonderd feestdagen tussen: - en - en In de voorwaarden komt de tijdsduur van historische wisselkoers euro zwitserse frank minuten alleen ter sprake onder het kopje fraude, omdat het daar effect heeft op de prijs die je betaalt.

Overigens staat dit alleen in de voorwaarden voor de Voordeel-abonnementen, waarbij "bij herhaling" er uitdrukkelijk bij vermeld staat!

Het is met mij nog nooit misgegaan. En wat als de trein vertraging heeft tot precies en je al was ingecheckt kan je dan je korting alsnog achteraf terug krijgen. Maar de vertrektrein van de trein was 9.

Zeker, mits dat ontbijten binnen de poortjes is. Ik heb overigens de indruk dat de 'officile' moderatoren hier wel degelijk consequent proberen om de regels en voorwaarden onder de aandacht te brengen, plaats ik op persoonlijke titel! Ik vind het opmerkelijk dat niemand hierboven die nuance heeft gemaakt. Alle berichten die ik plaats, en verre hoelang van te voren inchecken ns blijven van interpretaties en argumenten.