Kurk ontkurken zonder kurkentrekker

  • Abonneren
  • Aandeel

Maak een lijn die haaks staat op de eerste lijn met spijkers. Schroef de haak in de kurk.

Je ziet dit omdat je niet akkoord bent gegaan met onze social media cookies. Zorg ervoor dat alle voorwerpen die met de kurk in aanraking komen schoon zijn. Vervolgens sla je met de onderkant van de fles ritmisch tegen de muur. Een goedkope witte balpen of een eenvoudige stift zoals een markeerstift of een droog uitwisbare markeerstift met de dop erop zal goed werken. Met een account kun je dit recept bewaren. Steek een geschikt hulpmiddel als het handvat van een lepel, het omhulsel van een pen of een potlood onder de in elkaar gedraaide stukken ijzerdraad.

De een wat praktischer dan de ander, maar je fles gaat in ieder geval open!

Secties verbergen Bekijk alle wijnen. Ook met een schoen kun je een kurk uit een fles slaan, kurk ontkurken zonder kurkentrekker.

Er zijn weinig dingen zo frustrerend als het vergeten van een kurkentrekker als je net je fles wijn wilt openen. Steek een geschikt hulpmiddel als het handvat van een lepel, het omhulsel van een pen of een potlood onder de in elkaar gedraaide stukken ijzerdraad.

Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow Bronnen. Of je tekst verjaardag zoon 25 jaar kurk er nu uittrekt met een huishoudelijk voorwerp, op de kurk duwt of kurk ontkurken zonder kurkentrekker je schoen gebruikt.

Het is wellicht beter om handschoenen te dragen want je kunt je vingers pijn doen aan het ijzerdraad. Als je geen tang hebt, wikkel dan een touw om de schroef en trek eraan. Filmpje van bakkende oma met ongeduldige kleinzoon trekt miljoenen kijkers.
  • Piepkuiken in witte wijn 80 min.
  • Methode 8 van Aanmelden Facebook.

Zorg dat je de fles niet op iemand richt, voor het geval er wijn uit de fles spuit. Pas op dat je de kurk niet in de fles duwt of de kurk kapotmaakt. Je kunt nu genieten van je fles wijn. Draai het ijzerdraad 90 graden. Hier heb je een pollepel en theedoek voor nodig. Meer idee├źn Steek het dunnere blad in het midden van de kurk.

Aanmelden Facebook. Toegevoegd aan winkelmand. Druk de bladen in het midden van de kurk en knijp de bladen samen. Verwijder de schroef met een maiskolfhouder. Methode 5 van Schroef de haak in de kurk.

3. SABREREN

Duw tegen de brede onderkant van de fles om de kurk er gemakkelijk in te drukken. Houd de flessenhals en het andere uiteinde van het voorwerp vast om te voorkomen dat je ze weg laat glijden. Leg de handdoek over de fles en houd de handdoek goed vast.

Meer van Kooktips. Duw de kurk naar beneden. Methode 4 van Je kunt tevens proberen om felicitatie vrouw grappig gekarteld mes te gebruiken, want dit kurk ontkurken zonder kurkentrekker meer grip op de kurk. Het kan helpen om het uiteinde van de fles te verwarmen wanneer je de kurk eruit trekt!

Ja Nee.

2. Schoen en mascara

Steek de fles met de onderkant in de schoen, zodat de kurk naar je toe wijst. Secties verbergen Je kunt tevens een lange staaf, een ronde verpakking met lippenbalsem of een dunne messenslijper gebruiken. Bekijk alle wijnen.

Daardoor kun je kurk ontkurken zonder kurkentrekker voorwerp op zijn plek houden zonder dat het langs de zijkant van de fles naar beneden glijdt. Nieuwsbrief Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox. Je moet het mes helemaal door de kurk heen steken. Trek met de tang aan de schroef. De druk die daardoor ontstaat zorgt ervoor dat de kurk supersnel uit de fles springt! Overige secties weergeven Dit artikel bevat 23 bronverwijzingendie onderin het artikel te vinden zijn.

Het is ook een goed idee om het oppervlak te beschermen, bijvoorbeeld door de muur te bedekken met wat reclamefolders. Lees ook, kurk ontkurken zonder kurkentrekker.

Mijn account

Je zou de fles tevens op een tafel neer kunnen zetten. Zoek een schroef en een tang. Sla met een platte zool van je schoen op de onderkant van de fles en blijf dit herhalen totdat de kurk loskomt. Wikkel de wijnfles in een doek en zorg dat de zijkant en onderkant bedekt zijn de bovenkant niet!

Maar kurk ontkurken zonder kurkentrekker proef je niks van! Laat dit veld leeg. Terwijl je de fles met je ene hand en het voorwerp met je andere hand vasthoudt duw je stevig op de kurk totdat deze in de fles valt.