Laagjes knippen video

 • Abonneren
 • Aandeel

Ik zou het nu eigenlijk niet meer durven! Hier een knip video Stond al op youtube wordt een soort tegen gehouden door facebook maar wilde ik toch nog laten zien.

Jeetje, gekkerd!! Ik nam het risico door zelf mijn haar te knippen en bedacht me, als het mislukt dan ga ik gewoon naar de kapper toe. Wilmaaa 17 maart jahoor, kan prima! Aandewiel Rijnsburg. Ik zou dat nooit bij mezelf durven doen haha. Dat moet je maar durven! Daar begin ik niet aan met mijn haar hihi!

Rachel onlangs geplaatst… Hema Haul, maar dat was heel veel werk haha, laagjes knippen video. Heb het ook gedaan. Jeetje, jongenskleding. Ik draaide mijn haar dan plukje voor plukje op laagjes knippen video dan knipten we alles wat eruit kwam af, gekkerd!! Maar om het zo af en toe zelf bij te houden, zeker wanneer je haast hebt. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Het is nog steeds te lang dus ik ga tijdens mn verlof nog wel een keer echt naar de kapper, als het nog kan:. Met de kinderen ga ik ook naar de kapper.

Video's in de rubriek 'Haar'

Alles over Katwijk. Ik knip ook regelmatig mijn haar bij. Essma onlangs geplaatst… Recept Groentehapje voor baby. Ging goed, de puntjes zien er veel verzorgder uit. Met jouw type haar zou ik het niet durven hoor!

Politie Katwijk - ZH. Ik ga akkkoord met de privacy voorwaarden.

Echte Bakker Den Dulk. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Volgende keer probeer ik deze methode eens. Sandra 17 maart Wat knap zeg, zelf laagjes knippen video ik dat echt niet durven geloof ik. Naar de kapper gaan is voor mij ook een verwennerij en moment voor mezelf. Marijke 17 maart Ooo wat knap dat het is gelukt, laagjes knippen video.

Bekijk ook:

Stoer dat je je haar zelf hebt geknipt! Email or Phone Password Forgot account? Mijn haar zag er achteraf weer lekker fris uit en alsof ik net van de kapper vandaan kwam.

Vorige post Volgende post. Maar nogmaals, ik wil niemand aansporen dit te doen :P? Volgende keer probeer ik deze methode eens. Marije 19 maart Ik knip ook regelmatig mijn haar bij. Dat je dit durft!!.

Nicole 17 maart Jij durft!!! Met mijn zoontje zal dat wel vaker worden, die heeft nu al een hele bos haar. Nooit weer! Met mijn enorme bos krullen zie je het echt niet als het wat scheef is haha.

 • Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.
 • Malou 17 maart Wat gaaf zeg!
 • Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox.
 • De laatste tip van Ed?

Sylvia onlangs geplaatst… Cadeautjes voor verjaardag kat Muis. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Edelsmederij 't Goudvinkje. Ik heb een super kort kapsel dus laat ik het inderdaad maar niet proberen. Edwin Minnee Haarverzorging. Wat goed. Kijk je mee naar dit experiment. Nicole 17 maart haha wat gaaf joh dat je dit gewoon doet, laagjes knippen video. Ik heb mijn haar achter ook op een lengte, denk niet dat het dan zou werken haha!

Dat je dit durft!!! Wat knap zeg, zelf zou ik dat echt niet durven geloof ik. Email or Phone Password Forgot account?

Je hebt wel lang haar dus dan valt het altijd mee als je het niet helemaal goed knipt.

Politie Katwijk - ZH. Dit vind je misschien ook leuk. Scheelt wel een hoop gedoe afspraak etc met naar de kapper enzo…?. Superhandig zo?

 • Lorena 18.01.2021 18:50

  Maar nogmaals, ik wil niemand aansporen dit te doen :P. Milou 17 maart Wow haha vroeger deed ik dit ook!

 • Jill 13.01.2021 08:19

  Milou onlangs geplaatst… Zwangerschapsshoot. Dionne onlangs geplaatst… Mijn liefde voor Crème-kleurige enkellaarsjes.

 • Eelke 14.01.2021 00:00

  Ik heb het wel eens iets aan de voorkant bij geknipt, meer durfde ik niet aan, daarvoor ga ik toch naar de kapper.