Lauwersoog schiermonnikoog boot

 • Abonneren
 • Aandeel

De boot van en naar Schiermonnikoog kent veel vertrektijden. Bekijk de tarieven voor honden op de boot naar Schiermonnikoog.

Wil je graag een overtocht Lauwersoog — Schiermonnikoog wanneer het jou uitkomt? U kunt op deze weg de borden Lauwersoog en Boot Schiermonnikoog volgen, deze wijzen u naar de veerhaven van Lauwersoog. Deze staat na de aankomst van de boot weer voor je klaar. S Rottum of de M. Omdat Schiermonnikoog autovrij is mogen alleen voetgangers en fietsen mogen mee. Telefonisch reserveren kan door contact op te nemen met Wagenborg passagiersdiensten, via Meer dan honderdduizenden bezoekers maken jaarlijks gebruik van deze veerdienst.

Voor voetgangers is er op de boot plek genoeg, je hoeft niet te reserveren. U hebt enkel een kaartje nodig voor de heenreis.

U boekt uw reis eenvoudig via de website van Wagenborg. De boot Schiermonnikoog vertrekt vanuit Lauwersoog naar Schiermonnikoog, lauwersoog schiermonnikoog boot. Tijdens deze reis geniet je van de prachtige natuur om je heen. Ook het openbaar vervoer doet Esonstad en de terminal in lauwersoog aan. Deze dienst met de snelboot Esonborg lauwersoog schiermonnikoog boot sinds niet meer actief.

Bus lijn Leeuwarden-Lauwersoog, Arriva rijdt aansluitend op de boottijden en de reistijd naar Leeuwarden is ca.

Waddeneilanden

U boekt uw reis eenvoudig via de website van Wagenborg. Meer informatie. Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar op de watertaxi Schiermonnikoog. Zo zijn ze uitgerust met diverse toiletruimtes welke tevens geschikt zijn voor minder validen. De laatste veerboot vaart om In Lauwersoog zijn aansluitend op alle normale afvaarten busverbindingen beschikbaar.

 • In seizoen Vanaf 1 mei? Je kunt kiezen uit drie soorten afvaarten; de gewone veerdienst, de sneldienst en de watertaxi.
 • Zo kun je ook een snelle overtocht maken naar de andere Waddeneilanden, de havensteden zoals Delfszijl, Harlingen, Oostmahorn, Zoutkamp of de Duitse eilanden. Vanaf het parkeerterrein kun je lopend slechts meter naar de haven en de veerboot.

De opstapplaats voor de veerdienst bevindt zich in de haven van Lauwersoog in Groningen. De watertaxi werkt net als een gewone taxi! Een ticket geeft recht op de heen en terugreis. U boekt uw reis eenvoudig via de website van Lauwersoog schiermonnikoog boot. Op zondag vertrekt de eerste Wagenborg boot om 9.

Schiermonnikoog

Zo kun je ook als je minder goed ter been bent ongestoord genieten van de prachtige overtocht. Deze dienst met de snelboot Esonborg is sinds niet meer actief.

Landal Vitamaris Schiermonnikoog. Ook motoren en brommers zijn niet toegestaan.

Deze is via verwijderen engelse betekenis gemeente Schiermonnikoog aan te vragen. Voor voetgangers is er op de boot plek genoeg, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren? We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, je hoeft niet te reserveren. Je kunt kiezen uit 3 soort afvaarten: veerdienst sneldienst watertaxi, lauwersoog schiermonnikoog boot.

De sneldienst vaart volgens een vaste dienstregeling. De basisdienstregeling van de boot naar Lauwersoog schiermonnikoog boot is 5 maal daags een retourafvaart tussen Schiermonnikoog en Lauwersoog?

Zoek & Boek

Een kaartje kopen voor de boot naar Schiermonnikoog kan op verschillende manieren; via de website van Wagenborg , telefonisch of ter plekke aan het loket in Lauwersoog of op Schiermonnikoog. De vaartijd met de watertaxi naar Schiermonnikoog is binnen 20 minuten. De veerdienst van Wagenborg zorgt ervoor dat je met één van de veerboten van het vaste land naar het eiland wordt gebracht.

 • De bagageservice van Wagenborg veerdiensten is volledig gratis.
 • Van Lauwersoog met de boot naar Schiermonnikoog?
 • Je bepaalt zelf de plaats van vertrek en aankomst.
 • Dit betekent 5 afvaarten vanaf Schiermonnikoog en 5 afvaarten vanaf Lauwersoog met de veerboot.

Een kaartje kopen voor de boot naar Schiermonnikoog kan op verschillende manieren; via de website van Wagenborgthanks. Bij aankomst in de haven van Lauwersoog kun je je vervolgens melden bij de auto kassa, lauwersoog schiermonnikoog boot. Okay, telefonisch of ter plekke aan het loket in Lauwersoog of op Schiermonnikoog.

Omdat Schiermonnikoog autovrij is mogen alleen voetgangers en fietsen mogen mee. Dat kan met de watertaxi. De bagageservice van Wagenborg veerdiensten is lauwersoog schiermonnikoog boot gratis! Als je in het bezit bent van een ontheffing kun je online ook een ticket voor je auto aanschaffen.

De veerboot van Lauwersoog naar Schiermonnikoog

Bij de veerhaven bevindt zich Restaurant Waddengenot aan Zee. Voor voetgangers is er op de boot plek genoeg, je hoeft niet te reserveren.

Deze externe partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Reserveren is niet mogelijk. Toeristen kunnen hun auto niet meenemen naar Schiermonnikoog. Deze externe partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services, lauwersoog schiermonnikoog boot.

 • Malik 28.02.2021 21:55

  De opstapplaats voor de veerdienst bevindt zich in de haven van Lauwersoog in Groningen.

 • Quincy 22.02.2021 17:17

  Op zondag is dit vier keer per dag. Watertaxi Wil je graag een overtocht Lauwersoog — Schiermonnikoog wanneer het jou uitkomt?