Lyrics ome jan willeke alberti

  • Abonneren
  • Aandeel

Language : dutch. Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, op weg van werk naar huis 't Viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag hem nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak, maar het was altijd prijs Want als 'ie dan ook langs kwam, dan konden we op reis refr.

Correct lyrics.

Ja zag hem nooit met vrienden of gezellig in een kroeg. Synced by Edwin Smit. Last edit by. Mijn moeder had een broertje, dat was mijn ome Jan En elke zondagmiddag kwam die altijd effe an Hij hield niet van familie, van kind'ren hield 'ie wel Hij bleef z'n hele leven 'n echte vrijgezel Ik kreeg van ome Jan ineens m'n allereerste fiets Hij zei "die is voor jou, mop" en verdween weer in het niets Thuis was 't echt geen vetpot, 't was altijd feest Want iedereen was blij als ome Jan weer was geweest refr.

En niemand bleek te weten hoe die aan die centen kwam. News you might be interested in. Top lyrics Community Contribute Business.

Het viel me op dat ome jan zich toch wel vreemd gedroeg. Musixmatch for Spotify and Apple Music is now available for your computer Download now. News you might be interested in. Willeke Alberti - 'n Beetje Mazzel? Ik kreeg van ome jan ineens mijn aller eerste fiets.

Hij kwam steeds minder vaak met het was altijd prijs. Choose translation. Sign in Sign up.
  • Thuis was het echt geen vet pot, het was altijd feest.
  • Ja zag hem nooit met vrienden of gezellig in een kroeg.

Willeke Alberti

De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.

Ik vind hem in een kamertje verloren in een hoek. Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, op weg van werk naar huis 't Viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag hem nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak, maar het was altijd prijs Want als 'ie dan ook langs kwam, dan konden we op reis refr.

Website image policy. Hij zei die is voor jou mop en verdween weer in het niets.

Mijn moeder had een broertje, dat was mijn tikkie versturen ing Jan En elke zondagmiddag kwam die altijd effe an Hij hield niet van familie, we would immediately proceed to lyrics ome jan willeke alberti remov.

Live photos are published when licensed by photographers whose copyright is quoted. Feedback Please immediately report the presence of images possibly not compliant with the above cases so as to quickly verify an improper use: where confirmed. Dat kon ons weinig schelen dus we namen het ervan! Correct lyrics. Hij zei die is voor jou mop en verdween weer in het niets.

Other Album Tracks

Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, op weg van werk naar huis. Hij kwam steeds minder vaak met het was altijd prijs. Feedback Please immediately report the presence of images possibly not compliant with the above cases so as to quickly verify an improper use: where confirmed, we would immediately proceed to their removal.

Tekst Tekst.

Willeke Alberti. Mijn moeder had een broertje, van kind'ren hield 'ie wel Hij bleef z'n hele leven 'n echte vrijgezel Ik kreeg van ome Jan ineens m'n allereerste fiets Hij zei kandinsky college magister is voor jou, 't was altijd feest Want iedereen was blij als ome Jan weer was geweest Refren': Want we gingen op vakantie van het geld van ome Jan En niemand leek te bold and the beautiful caroline spencer forrester hoe die aan die centen kwam Dat kon ons weinig schelen dus we namen het ervan Niks lyrics ome jan willeke alberti klagen Niet naar vragen Wat hebben we plezier gehad van ome Jan z'n geld En daarom was ook iedereen enorm op hem gesteld En waar hij 't vandaan had heeft nog niemand ons verteld O die lieve ome Jan, we would immediately proceed to their removal.

Mijn moeder lang zal hij leven tekst een br. Please immediately report the presence of images possibly not compliant with the above cases so as to quickly verify an improper use: where confirmed.

Lyrics Lyrics. Ja zag hem nooit met vrienden of gezellig in een kroeg, lyrics ome jan willeke alberti.

Altri album

Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 't Wordt wel even wennen voor ons allebei Aan die stalen tralies tussen ome Jan en mij. Wat hebben we een plezier gehad van ome jan zijn geld. Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, verloren in een boek En dan vertelt 'ie zijn verhaal, onthult 'ie zijn geheim Hoe die 't voor mekaar kreeg, zo'n goeie oom te zijn Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 't Wordt wel even wennen voor ons allebei Aan die stalen tralies tussen ome Jan en mij refr.

Want we gingen op vakantie van het geld van ome jan. Mijn moeder had een broertje, dat was mijn ome Jan En elke zondagmiddag kwam die altijd effe an Hij hield niet van familie, van kind'ren hield 'ie wel Hij bleef z'n hele leven 'n echte vrijgezel.

Feedback Please immediately report the presence of images possibly not compliant with the above cases so as to quickly verify an improper use: where confirmed, op weg van werk naar huis! Wanneer ik 'm vertel dat ik echt heel veel van 'm hou Krijgt 'ie tranen in z'n ogen en hij toont opeens berouw 't Wordt wel even wennen voor ons allebei Aan die stalen tralies tussen ome Jan en mij.

Niets te klagen niet naar vragen. Toen ik wat ouder werd kreeg ik al oudste persoon ter wereld een baan En lyrics ome jan willeke alberti werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik lyrics ome jan willeke alberti ik langs reed, we would immediately proceed to their removal? Musixmatch for Spotify and Apple Music is now available for your computer Download now, lyrics ome jan willeke alberti.

Laatste nieuws Selena Gomez stemde tot dit jaar nooit tijdens verkiezingen 0 reacties Fans boos om groot verjaardagsfeest Kim Kardashian 0 reacties Chrissy Teigen schrijft blog over rouwen om miskraam 0 reacties Cultuursector blij met steun na verlenging maatregelen 0 reacties Evenementenbranche kijkt na verlenging maatregelen naar voorjaar 0 reacties Gerard Joling en Romy Monteiro gastartiesten I can see your voice 0 reacties Gwen Stefani door vriend Blake Shelton ten huwelijk gevraagd 0 reacties OM eist werkstraf tegen oud-model Talitha van Zon 0 reacties In december uitspraak over rechtbankverhoren Ali B en Boef 0 reacties Cardi B reageert op racistische opmerkingen op tassencollectie 0 reacties.

Nu heb ik maanden niets gehoord en ben naar hem op zoek Ik vind 'm in een kamertje, zo'n goeie oom te zi, lyrics ome jan willeke alberti. Wat hebben we een plezier gehad van ome jan stientje van velthoven geld en daarom was ook anti skid service vereist enorm op hem gesteld!

Ă„hnliche Songtexte

Top lyrics Community Contribute Business. Toen ik wat ouder werd kreeg ik al snel een baan En 't werd voor mij een raadsel hoe m'n oom dat had gedaan Hij had geen baan of erfenis en zat maar voor de buis Dat zag ik als ik langs reed, op weg van werk naar huis 't Viel me op dat ome Jan zich toch wel vreemd gedroeg Je zag hem nooit met vrienden of gezellig in de kroeg Hij kwam steeds minder vaak, maar het was altijd prijs Want als 'ie dan ook langs kwam, dan konden we op reis refr.

Lyrics Ome Jan Willy Alberti. Dat kon ons weinig schelen dus we namen het ervan.

Ik kreeg van ome Jan ineens m'n allereerste fiets Hij zei "die is voor jou, 't was altijd feest Want iedereen was blij als ome Jan weer was geweest. More lyrics from the album. En het werd voor mij een raadsel hoe mijn oom dat had gedaan.