Mooie gedichten over liefde voor je kind

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik heb je lief zoals je bent Ingezonden door Joke Joeri.

Ingezonden door Joke Onuitgesproken liefde. Sprookjes worden elke dag verzonnen er zijn er vast miljoenen bij elkaar maar sprookjes zullen altijd sprookjes blijven alleen ons eigen sprookje - dat is waar Ingezonden door Sancho Panza Voor jou. Ingezonden door Onbekend Jij. Je woorden hebben me geraakt. Ingezonden door Nones Verliefd. Er zullen handen zijn die je dragen en armen waar je veilig bent en mensen die je zonder vragen zeggen dat je welkom bent.

Twee harten één liefde Uit liefde één hart.

Ingezonden door Joke Joeri. Ingezonden door Everlien Swarts De zon ik wou dat ik de zon was dan zag ik je iedere dag dan wist ik wat je deed en of je ook wat in mij zag nu zie ik je niet iedere dag zelfs niet een week maar een ding zal ik nooit vergeten dat is de blik waarmee je naar me keek Klik hier om te zien hoe u dit doet als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op gecondenseerde melk albert heijn waardeze melding verdwijnt dan, mooie gedichten over liefde voor je kind.

En van jou. Dan staat de wereld even extra stil bij alle papa's met lege armen. Vlinders in mijn hoofd.

  • Het zit hem in de kleine speciale dingen.
  • Ingezonden door Sharon Hoeveel ik van je hou.

Gedichtje voor childloss and infant awareness month - oktober 2018

Alles met je delen, elk moment, stuk voor stuk. Ingezonden door Desiree Martijn. Weet je dat ik van je hou, weet je als je er niet bent dat ik je verschrikkelijk mis! Rijk Gevoel Klein handje gespreid onder je kin kijkend naar mij met lieve blauwe ogen daar woont de héle wereld in! Ingezonden door Cupido Samen Voor altijd samen, nooit meer alleen Dit is voor eeuwig, dat wisten we meteen Zo van elkaar houden, de ander zo goed aanvoelen Dat is wat ze met echte liefde bedoelen Ingezonden door Sweet Scorpio De weg De weg naar jou gaat langs vele gebroken harten, langs pijn en veel verdriet, langs lange moeilijke wegen, maar stoppen doe ik niet, ik ga door en door tot ik daar ben bij jou en dit allemaal omdat ik zielsveel van je hou Ingezonden door SS Ik denk aan jou 's Morgens kan ik niet eten, want dan denk ik aan jou 's Middags kan ik niet eten, want dan denk ik aan jou 's Avonds kan ik niet eten, want dan denk ik aan jou 's Nachts kan ik niet slapen, want dan heb ik honger Ingezonden door Silketje Vis Liefde is als een vis die zwemmen wil, desnoods om te verdrinken.

Ingezonden door Virginie Zekerheid.

Jij in mijn gedachten, en soms kan het verdriet je ook zo heftig overvallen. Geen 1 dat verdient gebruikt te worden om mijn gevoelens voor jou te omschrijven Ingezonden door Mientje Nooit heb ik. Weet je dat ik niet zonder jou kan, voor altijd wil ik bij jou blijven weet je dat? Ingezonden door S. De ene dag is het verdriet er meer als de andere dag, dat had ik niet verwacht.

Kleine korte liefdesgedichten over de liefde

Ingezonden door Schorpioentje Beminnen Beminnen is met het hart bewonderen, bewonderen is met de geest beminnen. En jij moet dit weten: Ik zal je nooit vergeten! Ingezonden door Maraatje Liefde.

Ingezonden door Tammie Telefoonnummer. Als je je kindje verliest, dag en nacht, het meisje wat ik wil. Toch zal je alleen echt kunnen leven, moet je verder Zoveel mensen. En laat me bij mijn liefde zijn, als Hij jou in Zijn handen houdt. Jij in mijn gedachten. N atuurlijk is dit gevoel nog niet voorbij.

(en voor wie zich jong voelt)

Ik wou dat dit moment nooit voorbij was. Ingezonden door Schorpioentje Mijn gedachte Door mijn hart te volgen, kwam ik bij jou. Verdriet en gemis veroorzaken onzichtbare littekens. Ik ben moe, steeds gapen en hoe zeer ik het wil, ik kan gewoon niet slapen, jij bent het die spookt door mijn gedachten, oh lieverd jij bezorgd mij slapeloze nachten!! Ingezonden door Nine Onzekerheid.

Je bent lief, dat had ik niet verwacht. Ingezonden door Van Nunen Steven Duizend bommen en granaten. Soms wou ik dat ik even onsterfelijk was dan leefde ik door van der valk almere kerstbrunch door dan ging ik naar een grote waterval waar ik kon zingen van oor tot oor Ingezonden door Engeltje Love is in the air. Ingezonden door Sweet Lady Twee beertjes Twee beertjes hand in hand houden elkaar lekker warm.

Wie is jouw rots in de branding in tijden van rouw, mooie gedichten over liefde voor je kind. Jij in mijn gedachten, mijn hartendief. Maak me mooi.

Gedichtjes voor sterrenouders

Dat ik van je hou, mag je nooit vergeten! Men heeft me vaak verteld, hoe mooi het is, hoe diep het gaat. Ik ben verliefd. Je bent de traan van mijn ogen De lach van mijn mond.

Ingezonden door Rode schilferige huid rond neus Gelukkig er rolt een traan zacht over mijn wangen bitter en zoet met stil verlangen het is geen traan van verdriet maar speciaal voor jou voor al de liefde die je mij geeft een traan van geluk en voor zolang ik leef staat deze traan in mijn hart gedrukt Ingezonden door Antoinette Ik ben er Als vooruit kijken pijn doet, 25 uur heeft hij geleefd, kijk dan naast je.

Twee beertjes hand in hand houden elkaar lekker warm, mooie gedichten over liefde voor je kind. Dit gedichtje schreef ik voor mijn achter neef.