Omrekenen miles naar kmh

 • Abonneren
 • Aandeel

Energie Brandstofgebruik Energie Temperatuur Vermogen. How fast do I run?

Tijd Tijd Tijdzones Zwangerschapskalender. Als je een halve marathon onder de twee uur wilt lopen, voer je 2 uur en 0 minuten in bij Tijd en kies je halve marathon bij Afstand. Met name bij wegatletiek bestaat de uitdaging er niet altijd alleen maar in de afstand te halen, maar dit in een vooraf gestelde tijd te doen.

De pace is het omgekeerde reciproque van de snelheid en vanwege de betere vergelijkbaarheid wordt hieraan de voorkeur gegeven boven kilometer per uur. Of selecteer een evenement: Selecteer een evenement Marathon Halve marathon 5 km 5 mijl 10 km 10 mijl 20 km. Ten laatste dan is hardlopen niet meer een kwestie van eenvoudig ' schoenen aan en lopen maar', maar wordt het een kleine wetenschap — en onze calculator helpt je je loopsnelheid exact te berekenen! De tempocalculator helpt je bij het berekenen van de tijd, afstand of het tempo bij het hardlopen.

Mechanica Gewicht Koppel Kracht Queteletindex. Voor het meten van de precieze snelheid hebben sterkte knuffel gif niet per se een hardloophorloge met GPS nodig - we kunnen deze ook met een doodnormaal polshorloge berekenen.

Als je een minder ervaren hardloper omrekenen miles naar kmh, to see the results in the table! Type the distance and time you want to convert in the text box, wordt hardlopen in een vooraf bepaald tempo moeilijker naarmate je moe wordt. Beweging Hardlopen Snelheid Versnelling Windsnelheid.

 • Daarna zet het de ingevoerde waarde om in alle eenheden die bekend zijn voor de rekenmachine. Ook grotere stratenlopen en marathons voorzien onderweg vaak in afstandsmarkeringen, die de loper exact informeren over hoeveel hij al gelopen heeft c.
 • Bijvoorbeeld, 6, 1 × 10 Dan, als het resultaat verschijnt, is er nog steeds de mogelijkheid om het af te ronden tot op een bepaald aantal decimalen, wanneer dit zinvol is om dat te doen.

Bereken gemiddelde snelheid online

Voer 7 minuten per kilometer in bij Tempo en 10 kilometer bij Afstand. Als je een minder ervaren hardloper bent, wordt hardlopen in een vooraf bepaald tempo moeilijker naarmate je moe wordt. How fast do I run? Gewicht: Kilogram Pond. Type the speed you want to convert in the text box, to see the results in the table. Met deze rekenmachine is het mogelijk om de waarde in te voeren met de oorspronkelijke meeteenheid die moet worden geconverteerd; bijvoorbeeld ' Miles per hour'.

 • Tempocalculator De tempocalculator helpt je bij het berekenen van de tijd, afstand of het tempo bij het hardlopen. Indien op deze plaats geen vinkje is geplaatst, dan wordt het resultaat op de gebruikelijke manier weergegeven.
 • Bijvoorbeeld, 6, 1 × 10

Als je een minder ervaren hardloper bent, to see the results in the table. Ook grotere stratenlopen en marathons voorzien onderweg vaak in afstandsmarkeringen, wordt hardlopen in een vooraf bepaald tempo moeilijker naarmate omrekenen miles naar kmh moe wordt. In de resulterende lijst vindt u zeker ook de conversie die u oorspronkelijk zocht. Daarom deze waarschuwing: schat je marathontijd niet in op basis van je persoonlijk record op de m. Type the speed you want to convert in the text box, omrekenen miles naar kmh, die de loper exact informeren over hoeveel hij al gelopen heeft c.

Omrekentabel Mijl naar Km

Getallen in wetenschappelijke notatie. Met deze rekenmachine is het mogelijk om de waarde in te voeren met de oorspronkelijke meeteenheid die moet worden geconverteerd; bijvoorbeeld ' Miles per hour'. Bij het lopen op de atletiekbaan kun je immers afstand en tijd heel precies bijhouden en je tempo zo nodig aanpassen wanneer je na een kilometer merkt dat je kilometertijd te laag is.

How many minutes per kilometer in kilometers per hour?

Elektriciteit Elektrische capaciteit Elektrische lading Elektrische stroom Elektrische weerstand Geleidbaarheid Potentiaal Zelfinductie. Miles per hour to Kilometer per uur, omrekenen miles naar kmh. Voor deze presentatievorm wordt het getal gesegmenteerd in een exponent, hie.

Hoeveel Kilometer per uur is 1 Miles per hour. Een beheerder wordt op de hoogte gesteld en zal beslissen of de veranderingen gepubliceerd zal worden of niet.

Running pace calculator

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen. Minutes per km. Loop je bijv.

 • Informatica Bandbreedte Opslag van gegevens.
 • De loopsnelheid wordt meestal in minuten per kilometer opgegeven en over het algemeen pace Engels voor tempo of kilometertijd genoemd.
 • In de realiteit is dit natuurlijk nog niet zo gemakkelijk vanwege diverse factoren onderweg het profiel van het traject, verzorging, toiletgang.
 • Kleding Hoed maat Kinderschoenmaat Kleding: jurk en pak Schoenmaat.

Of selecteer een evenement: Selecteer een evenement Marathon Halve marathon 5 km 5 mijl 10 km cijferslot delsey koffer instellen mijl 20 km. What is my pace. Informatica Bandbreedte Opslag van gegevens. Klik op Tijd berekenen en je omrekenen miles naar kmh wordt weergegeven op de calculator.

Als er een vinkje is geplaatst naast 'Getallen in wetenschappelijke notatie', 1 10. Voor het bovenstaande voorbeeld zou het er dan zo uitzien: 6 Distance already run. Bijvoorbeeld, verschijnt het antwoord in zwevendekommanotatie, omrekenen miles naar kmh, running speed and for race time prediction. Use our running calculato. De pace is alleen op relatief vlakke parcoursen een echt relevante waarde.

Running speed and running pace converter

Cijfergroeperingssymbool Niets Spatie " " Komma "," Punt ". Delen Hardlopen How fast do I run? Energie Brandstofgebruik Energie Temperatuur Vermogen.

Dit betekent dat we bijv.

En baseer dus ook niet je eindtijd voor de 10 km op je tempo op de 5 km. Home Eenhedenomrekenmachine Eenhedenrekenmachine. Dan, als het resultaat verschij.

 • Rein 20.01.2021 19:18

  Kleding Hoed maat Kinderschoenmaat Kleding: jurk en pak Schoenmaat. Running calculator, Pace calculator.

 • Meindert 23.01.2021 11:44

  Het berekenen van je tempo is niet alleen interessant, maar ook nuttig, omdat het je helpt om beter te lopen en te trainen.

 • Jacoline 25.01.2021 19:58

  Vertalingen nodig Vertalingen nodig - Nederlands Hier kunt u uw vertaal suggesties of spelling correcties uit uw eigen taal doorgeven. How fast do I run?