Ov chip trein minimaal bedrag

  • Abonneren
  • Aandeel

Alle bussen, buiten A6 Vliegveld. Studenten dienden daarvoor zélf hun week- of weekendreisproduct op hun OV-chipkaart te zetten. Fast Ferry Vlissingen-Breskens [22].

Dan kun je een enkeltje kopen in de automaat of via internet. Verstuur Terug naar overzicht. Verkeersverbond VRR. Verborgen categorie: Naslagwerk. Op Qliner , die per 13 december is opgeheven gold een tarief van 0, , 0, , 0, , 0, , 0,

Dat heeft gedeputeerde Nina den Heyer Samenleving en Zorg besproken tijdens een vergadering met de organisatoren van de jaarlijkse intocht van de goedheiligman. Dat bedrag kunt u zelf kiezen. Als er wel een kortingsproduct op de OV-chipkaart staat, [17].

Genoeg om te kunnen reizen maar ik mag dan niet reizen ivm te laag saldo. Alle lijnen; in prijs in dal 0, ov chip trein minimaal bedrag. De kaart is namelijk anoniem en is dus niet gekoppeld aan persoonlijke gegevens!

  • Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.
  • Het geld dat nog op de oude kaart staat, ontvangt u op uw bankrekening binnen 15 dagen nadat de kaart verloopt.

Laatste nieuws

Bij sneltram, metro of trein moet dit bij de ingang als hier poortjes staan en in andere gevallen via een paal op het perron. Verborgen categorie: Naslagwerk. In de maanden voorafgaand aan de definitieve invoering van de OV-chipkaart werden reizigers geïnformeerd via posters, advertenties en omroepen op de stations.

De kaartlezer berekent het bedrag dat u moet betalen voor de reis. De OV-chipkaart is een elektronische betaalpas met een interne nfc-chip tot eind was dit een RFID-chip voor het openbaar vervoer in Nederland. U kunt er verschillende reisproducten tegelijk op zetten en u krijgt leeftijdskorting.

Dit geldt voor een overstap van bus, tram of metro en een overstap van trein op trein! De automaat toont de bedragen die voor jouw kaart mogelijk zijn. Houd uw OV-chipkaart weer ov chip trein minimaal bedrag het roze logo op de kaartlezer. U kunt hier ook NS reisproducten kopen. Zakelijke reizigers kunnen reizen op rekening met een NS Business Card. Ik accepteer de communityvoorwaarden. De OV-chipkaart is de vervanger van vele papieren vervoerbewijzen.

Wilt u weten waar zich de dichtstbijzijnde automaat bevindt: Klik hier om een automaat te zoeken bij u in de buurt. Ook kan het handig zijn om te kiezen voor NS Flex. Houd de OV-chipkaart voor het roze logo op de kaartlezer. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien.

Ook ziet u hoeveel geld er nog ov chip trein minimaal bedrag uw OV-chipkaart staat? Aanvankelijk zouden studenten vanaf 1 januari uitsluitend met de Studenten OV-chipkaart kunnen reizen.

Zet je liever handmatig saldo op je OV-chipkaart. U kunt hier ook NS reisproducten kopen. Het wordt echter aanbevolen geen andere daluren kortingproducten op te laden, omdat die een conflict kunnen geven in combinatie met het studentenreisproduct.

Nooit meer een vergeten uitcheck missen?

De OV-chipkaart is ook niet in alle nachtbussen te gebruiken. Een persoonlijke OV-chipkaart wordt opgestuurd. Lees meer over een  verlopen OV-chipkaart. Het duurde nog tot voordat het systeem volledig, oftewel landelijk, was geïmplementeerd.

Dit heeft de RET opgelost door een tijdelijke studentenkaart uit te geven via de verkooppunten, servicekarren en noodkassa's.

Wilt u weten waar zich de dichtstbijzijnde automaat bevindt: Klik hier om een automaat te zoeken bij u in de buurt? De strippenkaart is per 3 november helemaal afgeschaft, zie afschaffing strippenkaart.

Met inchecken heeft u een geldig kaartje en bij het uitchecken betaalt u uw reis. Bij verlies of diefstal bent u het geld dat nog op de kaart stond kwijt. In toenemende mate is cd hoes afmetingen het enige betaalmiddel om gebruik te kunnen maken van het openbaar ov chip trein minimaal bedrag, maar in een aantal regio's kan op een andere manier voor de reis worden betaald.

Nu moeten de uitcheckpaaltjes nog razendsnel berekenen wat de reis gekost heeft. Wat doe ik als ik niet kan uitchecken of dit vergeten ben.

Hoofdnavigatie

Bedankt voor jullie geduld, lees hier meer over de status. De automaat toont de bedragen die voor jouw kaart mogelijk zijn. Dan gelden andere bedragen:. Dan reist u standaard met korting.

Dan kun je een enkeltje kopen in de automaat of via internet. We zetten de mogelijkheden voor je op een rij. Er zijn drie manieren om saldo op je kaart te laden.