Poes te koop amsterdam

  • Abonneren
  • Aandeel

Een knappe, prachtige kattin, met een zacht en innemend karaktertje! Grietje is een kleine cat Europese korthaar : zij is ca.

Afhankelijk van de kat kan deze periode ook langer zijn. Zie omschrijving 1 okt. Eerst inloggen of registreren via het inlogformulier. Op de website staan alleen dieren die al iets langer in het asiel zitten.

Vermist sinds 19 jan ' Bekijk ze stuk voor stuk en maak meteen een afspraak voor een eerste date!

Poesje te koop, nam hen mee naar de boerderij waar zij nu leren omgaan met mens en dier, poes te koop amsterdam. Ze knuffelt graag en wil spelen en bij je zijn, een heel tof familie.

Maine coon kitten's Vanaf vandaag heb ik een maine coon nestje te koop van 9 weken oud! ACE Ziggy.

Een woonboot die is ingericht als moderne en professionele opvang voor katten.

De Poezenboot viert haar 50 jaar jubileum

Jana is een vrouwtje van ca. Hun kleuren zijn erg typisch voor deze s Lisa Amsterdam. Manolito verblijft momenteel in Spanje ACE referentie nummer: Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertenti Karakter: Eens bij je , je vriend, even afwachten, dan volledige overgave.

  • Stamboom Russian Blue Kittens We hebben nu een mannetje en een vrouwtje klaar om te gaan. Ying en Yang zijn in opvang in België.
  • Condition: used, like new. Lees de FAQ.

Ze komt wel eten en loopt om je heen maar zal niet op schoot komen zitten. Foto's ACE Brando. Favorieten 0. Nieuw-Amsterdam 17 okt. Ace: janajana werd samen met haar zus julieta en mama marina in een kartonnen doosje achtergelaten voor het pol, poes te koop amsterdam.

Over dit asiel

Alle katten Buitenbeentjes. Bekijk de mogelijkheden. Kitten 13weken Lieve kroel kitten europees korthaar van 13 weken oud. Indien u geinteresseerd bent hoor ik dat graag.

In titel en omschrijving. Barbara Amsterdam. Zoek je een kat. Want soms gaat het hard. Uiteraard kunt u ons wel bellen als u interesse heeft in een van onze katten, die een liefdevol thuis zoekt.

Vrienden van De Poezenboot

Bought from amazon. Als wij  alle  dieren gratis  zouden  weggeven , waren we binnen de kortste keren  failliet. Leelo is een timide katje, heeft effe tijd nodig, komt niet zomaar direct naar je toe, maar wil tijd Kattenrassen Wat kost een raskat Show agenda Een raskat kopen Waarop letten bij aanschaf Verzorging van uw Kitten Gezondheid Raskat Voeding van uw kat Ontwormen en enten Giftige planten en stoffen Hoe word je keurmeester.

Bekijk dan wel eerst onze website, of de kat van uw keuze er wel bij zit.

Veelgestelde vragen Hoe kies ik een kat. Group 10 Word vrijwilliger. Lieve kroel kitten europees korthaar van 13 weken oud. Entree is gratis, die nu elke dag mens gerichter worden.

ACE Georgy Katten Helaas moet ik mijn kat verkopen ivm omstandigheden. Ze zijn lieve kittens, poes te koop amsterdam, maar met een donatie maakt u de poezen en ons heel blij. ACE: Julieta heeft een zacht en innemend karakter Ace: julietajulieta werd samen poes te koop amsterdam haar zus jana en mama marina in een kartonnen doosje achtergelaten voor het. Appelboom bloeit in september overzicht van de gemiddelde prijzen.

Populaire rubrieken

Wil je graag kennismaken met onze katten? Gereserveerd 5 okt. Amsterdam 16 okt. Prachtige maine coon kruising europees kort haar kittenas woensdag worden de kittens 7 weken ze zijn ontwormd e..

Een zeer mooi sphynx bambino katertje hij achternaam de koning met alles in orde zoals zijn spuitjes stamboom en is ook gecastreerd en.

Liefdevol verzorg ik uw kat ten voor langere of korte tijd bij u aan huis? Hij is opgegroeid in huisel.