Welke ipad heb ik nodig

  • Abonneren
  • Aandeel

Moet ik de WiFi- of de 4G-versie van de iPad kopen? Zoek je gewoon een iPad, dan hoef je eigenlijk niet verder te lezen.

Of begin je aan jouw eerste boek?

Dan komt er nog euro bij: euro voor de 64GB, en euro voor de GB. Benieuwd naar de precieze verschillen in de specificaties van de verschillende typen iPad? Omdat je niet zit te wachten op bijvoorbeeld Face ID, je niet van plan bent om de duurste Apple Pencil aan te schaffen en je het niet nodig vindt om externe apparaten aan te sluiten op je iPad?

Dan heb je genoeg aan een wifi only tablet. Check jij vaak je mail? Kies dan voor GB opslag.

Wanneer je alles op papier hebt kun je makkelijker een keuze maken welke hoeveel seizoenen telt sons of anarchy het best geschikt is voor jou. Het is echt een tussenmaat, in meer dan n opzicht. Gebruik je de tablet vooral thuis en op kantoor. Welke ipad heb ik nodig opslag het beste bij jou ! Bekijk alle Apple iPad modellen. Uiteindelijk zul je het misschien gewoon in de winkel willen bekijken en even zelf vast houden om te zien wat voor jou bevalt.

Ten eerste is de iPad Air praktisch net zo groot als de inch iPad Pro.

  • Nieuws Door Sven Lamers 18 maart 3 min. Voordat je een iPad wilt aanschaffen is het verstandig om eerst even te kijken wat je precies met de iPad wilt gaan doen.
  • Je moet JavaScript inschakelen om de functionaliteit van deze website te gebruiken. Je aanmelding is helaas niet gelukt.

Apple iPad Pro: voor foto- en videobewerking

Welke iPad kopen? Maar gebruik je de iPad ook regelmatig onderweg, of op plekken waar WiFi traag of duur is? Op de iPad mini en "gewone" iPad geldt dat de voorkant van een iPad altijd wit is, tenzij je een spacegrijs model kiest. Dat is zelfs iets minder dan de kleinere iPad 10,2 inch - deze weegt gram. De iPad Air vormt de gulden middenweg. Met Apple Pencil maak je handgeschreven notities of hier en daar een tekening.

Bekijk iPad Air

De iPad worden meestal als eerste ingedeeld op schermformaat? Welke ipad heb ik nodig deze vraag zo concreet mogelijk te beantwoorden. Hij is uitgerust met een speciale LiDAR-scanner die 3D-opnamen kan maken, bijvoorbeeld voor augmented reality-apps. Praat je over tientallen, honderden of duizenden. Kapsels mannen inham er zijn nog meer concessies: een oude versie van Touch ID, een iets kariger scherm - met 10,2 inch is het scherm overigens wel wat groter dan voorheen.

Ga je aan de slag met Adobe Photoshop? Bij de andere gevallen is dit wit. Welk formaat iPad pas bij jou?

Ben je een echte verzamelaar. Houd ook al rekening met wat ruimte voor het systeem zelf. Taal NL. Over die beslissing gaan we het straks meer hebben. Een wifi only welke ipad heb ik nodig kun je alleen online gebruiken via een wifi-netwerk? Het is dan ook ht platform voor de grafische gebruiker.

Inhoudsopgave

Maar het is natuurlijk niet allemaal negatief! Eerst even een snelle toelichting. Nu heb je dan wel slechts een 32GB-model in plaats van 64GB-model.

Een film kost je vaak minstens 4GB, maar kijk niet gek op van bijvoorbeeld 10GB per film.

We zien dus dat elk iPad model geschikt is voor een andere gebruikssituatie. De 10,2-inch iPad oftewel "iPad" is naar mijn mening de beste iPad voor de meeste mensen. En dan de mini: dat is de iPad Air maar in een kleinere verpakking? Zeker als je de gewone iPad met GB wilt kopen, welke ipad heb ik nodig, iPad, omdat de iPad Air begint met GB.

Prijzen zijn gebaseerd op Apple. Als jij met je iPhone onderweg bent kun je internetten, ook als je geen WiFi hebt.

IPad (2019) – dagelijkse taken worden een eitje

Voor iPad Pro is dit dagelijkse kost. En in diverse prijsklasses bovendien. De ene app is wat dat betreft de andere niet. Zo is het teken- en schildergevoel dus nog natuurgetrouwer.

In dit artikel mijn iPad koopadvies, met de beste iPad voor jou. Doordat je meerdere gezichten kunt registreren, kan het hele gezin genieten van iPad Pro. Wil je daar ook nog 4G bij.

  • Ans 18.01.2021 03:01

    Deze Pencil is speciaal ontwikkeld voor iPad Pro en afgewerkt als een echt potlood.

  • Mohini 22.01.2021 22:11

    Wil je wel een rustige achterkant? Dan raden wij je aan om een iPad te nemen met een groot scherm.