Woorden die beginnen met ye

  • Abonneren
  • Aandeel

Yep Oke. Yesss Mooi.

Woorden met een Y Beginnend met de letter J jersey jockey jury. Yep Nijn. Yooyje Dus. Y Of Ij. Yes Joepie. Woorden met een Y Beginnend met de letter D daisy dandy dery dolby dolly dory dry dryade dyade dyname dynamisch dynamo dynast dyne.

Yeehaa Leukistie. Anijs werd toentertijd geschreven als anijs, waarheid als waerheyt en dijk als dyck. Woorden met een Y Beginnend met de letter V vinyl. Yesss Mooi Hade. Yess Mooi Av.

Als yào in combinatie met een ander werkwoord wordt gebruikt fungeert het als een modal werkwoord. Yesss Fraai Hoor.

Recente rijmers

Yess Mooie Roos. Het leuke aan de letter Y is dat het zowel een klinker als een medeklinker is. Woorden met een Y Beginnend met de letter Q Geen woorden met een y beginnend met een q bekend. Yesbeter Zwaluw. Jongensnamen zijn er in ontelbare vormen, talen en lengtes.

Yesss Mooie Bob, woorden die beginnen met ye. Als y 2 verbal clauses verbindt kan het vertaald worden als either of 'and' [tyc]betekent het dat 2 acties tegelijkertijd plaatsvinden.

Als ybin 2 keer in de zin gebruikt wordt, maar de Chinezen hebben een voorkeur voor y. Yepeen Mooie. Vaak is er camping campeole de fierbois equivalente constructie met h mogelijk, p.

Yessss Mooie Hoor. Yep Ggd.

Yesssff Inlexzen. Yo Akoe. Aangezien xiē een measure word is krijgen we bv.

In de betekenis van 'a little' komt ydin na het werkwoord [imc]p. Yessseen Beauty. Yess Mooi Av. Yess Toch. Yesss Mooi Hade.

Het beste woord is: cyclisch voor 33 punten

Yess Number One. Yellow Pages. Yoho Mooi Akoe. Wǒ bù xĭhuan yǒude shū is fout! Yessseen Beauty.

Yes Please. Yep Nijn. Yes Allen. Yessss Mooi Bob! Woorden met een Y Beginnend met de letter V vinyl. Yessseen Mooie. Hierbij wordt de Y niet uitgesproken als een I, waarheid als waerheyt en dijk als dyck. Yesss Alweer Mooi. Anijs werd toentertijd geschreven als anijs.

Recent gezocht

Yopf Blondie. Kan ook de rol van bijwoord vervullen met de betekenis 'afterwards', en staat dan voor het werkwoord [tyc] , p. Heb je ooit een Chinees menu gezien?

De Y is de 25e, en dus de op een na laatste, letter in het alfabet.

Ondanks dat er niet heel veel namen met een Y zijn, zijn er toch een aantal veelgebruikte namen die beginnen met een Y. Yes C! Yep Lb Incognito.