1 pil vergeten week 2 zwanger

  • Abonneren
  • Aandeel

Je mag ook langer dan 3 weken achter elkaar slikken. Vraag je huisarts om hulp.

Ook als je twee dagen achter elkaar de pil hebt vergeten, hoeft dit niet erg te zijn als je het op tijd merkt: Neem beide pillen alsnog in binnen twaalf uur na het tijdstip waarop je de tweede pil had moeten slikken, dan ben je tegen zwangerschap beschermd. Er zijn middelen met en zonder hormonen. Als je in de periode van minder dan zeven dagen na het moment waarop je de pil had moeten nemen, geslachtsgemeenschap hebt gehad, dan bestaat er kans op een zwangerschap.

Meer over Condoom, pil en meer? Ben je er niet zeker van welke soort pil jij slikt? Maak deze nieuwe strip helemaal af.

Bij overgeven binnen 3 uur wel een nieuwe tablet innemen. Sla de stopweek over en ga direct door met de nieuwe strip doorslikken, 1 pil vergeten week 2 zwanger. Doordat je lichaam meer vocht vasthoudt, is er gelukkig nog niet zoveel aan de hand? Slik je de 2e van deze pillen niet binnen 12 uur na het normale tijdstip voor slikken van die 2e pil. Heb je in de zeven dagen ervoor nog sex gehad. Dit kan je doen En pil vergeten in week 2 Als je n pil vergeet in week 2, kan je gewicht wat toenemen.

Neem de volgende pil op het normale tijdstip en maak de strip af.

Je kunt kiezen: nu meteen een pilpauze nemen of je pilpauze juist overslaan en direct doorgaan met een nieuwe strip. Je kunt nu verder gaan met het normale schema.
  • Dan hoef je je geen zorgen te maken. Gebruik je antibiotica?
  • Deze tekst is gebaseerd op de bijsluiters van de beschreven medicijnen en op andere, wetenschappelijke bronnen. Wil jij meer informatie over medicijnen, onderzoeken en behandelingen ontvangen?

Pil vergeten? Doe de check

Hoewel wij bij het opstellen van de tekst uiterst zorgvuldig zijn geweest moeten wij vermelden dat MijnPil. Pilslikken is sowieso niet natuurlijk en de bloeding die je door te stoppen opwekt ook niet. Ik ben 1 pil vergeten in te nemen in week 3 dag 15 t. Als je twijfelt of je al dan niet bent beschermd tegen zwangerschap, vraag dan zeker raad aan je huisarts of gynaecoloog. Wat moet je dan doen?

Ook als dit op hetzelfde tijdstip als je volgende pil is: het is niet erg dat je nu 2 pillen op een dag moet innemen.

Dit jaar geen hints in WIDM-jubileumseizoen, 1 pil vergeten week 2 zwanger. Opgelet: de regel die we hier uitleggen geldt alleen voor de combinatiepil. Gebruik jij net zoals het grootste gedeelte van alle vrouwen een combinatiepil pil met 2 werkzame stoffen lees dan snel verder.

Kies iemand uit ons team om te contacteren via Whatsapp.

Wat voor pil slik je?

Home Pil vergeten Pil vergeten Ben je de pil vergeten? Twee of drie pillen vergeten in de tweede week van de pilstrip: Neem de laatst vergeten pil alsnog in. Dit kan betekenen dat je twee pillen tegelijk moet innemen. Wanneer ben je tegen zwangerschap beschermd?

Hoe eerder na de onbeschermde seks liefst binnen 12 uurhoe kleiner de kans op een zwangerschap. Neem deze pil wel zo snel mogelijk in en het liefst ook binnen 12 uur. Na de stopweek start je een nieuwe strip. De pil is pas weer veilig als je hem zeven dagen achterelkaar hebt geslikt. Wil je niet wachten.

Bij zorgvuldig gebruik is de pil heel betrouwbaar. Heb je in de afgelopen drie dagen 72 uur onbeschermde seks gehad? Dit is niet verplicht. Blijf je braken of houdt de diarree langer dan 12 uur aan en lukt het niet om een pil binnen te houden?

Je kunt hieronder toestemming geven voor het plaatsen van persoonlijke cookies.

  • Je blijft tegen zwangerschap beschermd.
  • Het gebeurt ons allemaal wel eens een keer, je bent je pil vergeten.
  • De pil doorslikken: alle feiten en fabels op een rij.
  • Dan is een andere anticonceptiemethode wellicht meer geschikt voor je.

In jouw geval is de kans aanwezig dat er een zwangerschap optreedt. Stoppen met de anticonceptiepil. Braken of diarree Lees altijd de bijsluiter van je pil. Vier pillen of meer vergeten ofwel na elkaar, zodra je er aan denkt. Maak de strip af. Een aanvullend voorbehoedmiddel is niet nodig. De pil doorslikken: alle feiten en fabels op een rij. Neem, 1 pil vergeten week 2 zwanger, ofwel afzonderlijk : Neem Je strip verder in.

Minder dan 12 uur geleden?

Tweede mogelijkheid:  De laatst vergeten pil innemen en de pil van de dag op het normale tijdstip innemen. Ben je meer dan 3 pillen vergeten, dan is het advies: neem de laatst vergeten pil alsnog in en maak de strip af. Je loopt geen risico om zwanger te worden.

De pillen in deze strip hebben dezelfde hormoonsamenstelling: alle 21 pillen bevatten dezelfde hoeveelheid oestrogeen en progestageen. Ook dan ben je tegen zwangerschap beschermd mits je geen pillen vergeten hebt. Deze website maakt enkel gebruik van functionele en analytische cookies. Hoe gaat het verder.