Ad algemeen dagblad contact

  • Abonneren
  • Aandeel

Hiervoor heeft het AD een speciaal servicenummer in het leven geroepen. Hoe kom ik dat te weten?

Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Zaterdag: Gesloten. Bekijk de Instagram pagina van het Algemeen Dagblad. U vindt hier de belangrijkste contactinformatie inclusief  telefoonnummers.

Fijn om eens 4 weken een andere krant te mogen lezen. Beoordeeld op 10,   door:   Annetschka Teeuwen. Jacques Dekker, voorzitter Veenstaete.

Klik hier voor contact met Algemeen Dagblad via LinkedIn. Hoe koppel ik mijn abonnement hieraan, ad algemeen dagblad contact.

Beoordeeld op 04, door:   Ben van Voskuilen? Wat een zielig gedoe. Is iedereen nou belazerd langzamerhand. Controleer of uw abonnement wel toegang geeft tot deze productvorm. Rapportcijfer Algemeen Dagblad Klantenservice: 2.

Beoordeeld op 05,   door:   VdSteen. Alle informatie per onderwerp handig bij elkaar Voor de Waddeneilanden gelden andere bezorgtijden.

Telefonische Openingstijden

Niet van plan : nieuwe wachtwoorden aan te maken. Handig om te bekijken. Dat is lekker zakken vullen. Contact via Instagram. Ben overigens niet de enige in mijn wijk. Beoordeeld door Jan Griep op Rapportcijfer: 1 Ben ruim een maand bezig om de krant bezorgd te krijgen na verhuizing.

Een medewerker verwijdert zulke berichten terstond. Ervaringen van onze bezoekers met Algemeen Dagblad klantenservice. Beoordeeld op 10, ad algemeen dagblad contact, door:   p. Bezorgmelding doorgeven. Door uit te loggen en opnieuw in te loggen met het correcte account zou het inlogprobleem verholpen moeten zijn!

Mijn abonnement

Beoordeeld op 06,   door:   Jacques dekker. Ik heb mijn krant niet ontvangen. De nieuwste contactgegevens op Meteencontact.

Heeft u geen krant of een verkeerde krant ontvangen, of mist u een bijlage, ad algemeen dagblad contact. Het nummer staat ook in de bevestiging van uw abonnement. Geen AD krant vanmorgen. Beoordeeld op 07. Wanneer u nog niet ingelogd bent dient u dat eerst te doen en daarna klikt u nogmaals op het account-icoon!

Mijn Gegevens

Opmerking: Vermeld geen persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer of bankrekening in je beoordeling! Ik woon in afgelegen dorpje maar dankzij de geweldige bezorger door weer en wind is de krant er meestal meteen om 6 uur! Welkom, waar mag ik u mee helpen? U kunt veel zaken direct zelf online regelen.

  • Beoordeeld op 06,   door:   Floris.
  • Elke keer klacht ingediend.
  • Nog sneller en eenvoudiger uw abonnementszaken regelen.
  • Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met de vernieuwde service-omgeving.

Beoordeeld op 03, door:   Mariska van altems. Controleer in uw account of het juiste abonnementsnummer is gekoppeld. Laat het ons weten via de feedback button aan de zijkant van het scherm, zodat wij de website verder kunnen verbeteren. De 'sprekende computer' is gewoon waardeloos en niet klantvriendelijk. Om u sneller van dienst te zijn, volgt nu een keuzemenu. Digitale producten Inloggen en registreren De digitale krant Online producten, ad algemeen dagblad contact.

En dat vanaf nu goed zou gaan. Neem contact op met Algemeen Dagblad via LinkedIn.

Dit is wat onze klanten over ons denken

Gaat de krant naar een vriendje, omdat deze gratis is??? Maar 5,6 en 19 oktober geen krant ontvangen. Hiervan is geen bevestiging ontvangen en nu ook geen krant op het juiste adres. Beoordeeld op 08,   door:   Anla.

Alles duidelijk, abonnement een dag opgeschoven. Heeft u een bezorgklacht! U vindt hier de belangrijkste contactinformatie inclusief  telefoonnummers!

  • Danillo 14.01.2021 00:30

    Wij helpen u graag. Een medewerker verwijdert zulke berichten terstond.