Beste gratis backup software 2020

  • Abonneren
  • Aandeel

Het programma heeft een erg overzichtelijke interface en als u daar op terecht komt zijn de twee belangrijkste knoppen: backup en restore.

Je antwoord is geplaatst!

Dat doet u op regelmatig basis, bijvoorbeeld per dag, week of maand. U selecteert zelf de mappen die u wilt beheren en synchroniseren. Als je dit niet doet, heb je geen goed bestand om op terug te vallen. AceBackup heeft de volgende kenmerken: freeware backup programma, bevat vijf verschillende encryptie algoritmen om uw data te beschermen, backups lokaal of op een FTP-server opslaan, inplannen van het maken van backups op geselecteerde data en tijdstippen, geïntegreerde zip-compressie die u aan of uit kunt zetten, bestanden met een bepaalde extensie uitsluiten of juist als enige toevoegen, alleen beschikbaar voor Windows besturingssystemen.

De belangrijkste persoonlijke bestanden inclusief de bijbehorende standaard opslaglocaties om een back-up van te maken zijn:. Macrium Reflect is een gratis schijfimagetool.

DriveImage XML beschikt alleen over de basisfuncties: het maken van images, beste gratis backup software 2020, het kopiren van schijven en het terugzetten en het door images heen bladeren. Van de programma's in deze test mogen alle betaalde programma's licentie-technisch maar op n systeem genstalleerd worden.

Bovendien kunt u selecteren of u de backup wilt comprimeren of niet. Dit gaat het makkelijkst via de gele map-icoontjes rechts naast het invoerveld. Ook zijn enkele andere, ietwat geavanceerdere functies pijn bovenbuik na zwangerschap beschikbaar!

Aangezien er nog regelmatig nieuwe virussen bij komen, kun je ook maar beter zo goed mogelijk voorbereid zijn op als er eentje je computer bereikt.

FTP laat toe om bestanden over te brengen naar een andere machine en wordt in de meeste gevallen gebruikt over het internet. Alleen degene die de sleutel heeft kan de inhoud bekijken. Om het voor elkaar te krijgen het herstel te starten, moesten we uiteindelijk een iso-bestand maken en die zelf met het hulpprogrammaatje Rufus op een usb-stick zetten.

De interface van Macrium vinden we ingewikkeld. U klikt hiervoor op het plus tekentje, waarna u aangeeft waarvan u een backup wilt maken, bijvoorbeeld uw hele systeem of een bepaald deel ervan, een map of zelfs een los bestand.

  • Delen Facebook Twitter. Log in om te reageren.
  • Windows 10 heeft de functie teruggebracht die oorspronkelijk is geïntroduceerd in Windows 7, grotendeels verwijderd in Windows 8.

Bijvoorbeeld doordat je PC kuren heeft of doordat je iets te snel iets verwijdert hebt, beste gratis backup software 2020. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtdie u dan los ergens kan opbergen. Het meest ideale salaris middelbaar onderwijs het om op een externe harde schijf een back-up te maken, in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

Wilt u al uw persoonlijke bestanden en gegevens veilig stellen dan kunt u het beste regelmatig back-ups maken welke u afzonderlijk van uw computer bewaart. Gebruikersgids: Hoe maak je een beste gratis backup software 2020.

Acronis True Image

Deze biedt maximaal 5 GB aan opslagruimte, wanneer u meer nodig heeft dan kunt u tegen een maandelijke betaling extra ruimte bijkopen. Bij het maken van een back-up heb je nu de keuze uit een back-upmodus, zo kun je een back-up maken van een aantal volumes, van het besturingssysteem, van de e-mail in Outlook of Windows Mail en van losse mappen en bestanden.

Geef een reactie Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Er is een e-mail verstuurd naar.

Dat het kwijtraken van beste gratis backup software 2020 gegevens een nachtmerrie is, mag duidelijk zijn. Volgorde Oplopend Aflopend. Differential back up: Een methode waarbij alleen een kopie gemaakt wordt van de bestanden die sinds de laatste full back up zijn toegevoegd of zijn gewijzigd.

Een synchronisatieprofiel zou met name handig zijn wanneer vanaf verschillende computers aan dezelfde bestanden wordt gewerkt, simpelweg omdat ze sneller werken en praktisch in gebruik zijn.

Zo reboot u uw systeem. Ook moet je de doellocatie selecteren.

Met de kloon-functie in EaseUS Todo Backup kan je gemakkelijk en snel je data over zetten naar een nieuwe schijf. Zodra alle data is ingelezen, toont SyncBackFree een scherm met de verschillen tussen de bestanden op de lokale schijf bron en de laatstgemaakte back-up bestemming. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Is geen behoefte aan dit scherm, klik dan op het pijltje van deze knop, optie … en dit venster niet opnieuw voor dit profiel tonen. Rinus de Jong 6 februari at

Maak je gebruik van de online opslag van OneDrive dan heb je na een crash wellicht geluk dat sommige bestanden nog online zijn opgeslagen. Met de knoppen Submappen en bestanden kiezen en Filters wijzigen kunnen irrelevante submappen en bestanden desgewenst worden uitgesloten voor back-up. Na beste gratis backup software 2020 selecteren van het doel kunnen een aantal opties ingesteld worden, 7 en 5 GB aan gratis opslagruimte worden gebruikt, beschikbaar als portable programma om op te starten vanaf een USB-stick.

Bij Macr Reflect stuitte ik op het probleem dat de backup van c: alleen naar de originele c-partitie kon worden teruggezet. SyncBack is een freeware backupprogramma. Tijger tekenen makkelijk heeft de volgende kenmerken: air miles saldo checken backups maken, iets wat bij andere tools ook gewoonlijk is, in de vorm van een Linux-live-cd gebaseerd op Knopp, beste gratis backup software 2020.

Als alternatief voor het back-uppen naar een externe schijf kan ook een van de vele online opslagdiensten zoals Dropb.

Downloadmenu

FTP laat toe om bestanden over te brengen naar een andere machine en wordt in de meeste gevallen gebruikt over het internet. Ook het klonen van partities niet de systeemschijf in de gratis versie is mogelijk. SyncBack biedt de mogelijkheid om op vaste tijden automatisch een backup te maken. Dit zijn reacties van …..

Macrium Reflect Free is beste gratis backup software 2020 gratis programma om backups te maken en uw harde schijf te klonen. Acronis is in het Engels als ook in het Nederlands, ben er zeerrrrr tevreden over. De eerste keer dat u het programma opstart selecteert u van welke mappen u altijd een backup wilt maken en waar u deze backup wilt opslaan.

Dank aan de maker.