Dagvisser den haag restaurant

  • Abonneren
  • Aandeel

Heerlijk vis gegeten. Het zuurtje ontbrak een beetje. Let op!

Antwoord van JokeH Gelegenheid beoordeeld. Dit betekent dat zij bij de Dagvisser tot in de finesses het vak willen beheersen en beheersen. Spaans 6. En dat wij samen, er alles aan hebben gedaan om dit werkbaar te maken, samen met ons. Het voorgerecht vissoep en scampia's werd al snel gebracht. Hotels in de buurt ».

Klik hier? Antwoord van JokeH Gelegenheid beoordeeld. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Beoordelingen Kun je bij dit restaurant reserveren.

Beschrijving

Hier niet. Sinds november is het betaald parkeren in de gehele haven, van Beoordelingen filteren. Het hoofdgerecht kreeft en zeetong duurde iets langer, maar was het wachten meer dan waard. Peter punten. Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Ga maar weer zitten er komt zo iemand bij u.

  • Pepperdure boullabese 22 eur!
  • Kortom, een fijne plek om te eten waar alles klopt, van de menukaarten in 'Scheepjournaal' krant vorm, tot de gespannen touwen door het restaurant heen. Dit betekent dat zij bij de Dagvisser tot in de finesses het vak willen beheersen en beheersen.

Ben en Gemma Imhann 13 punten. Wat is Travellers' Choice. Tijd van het jaar. Tweede Kerstdag bij de Dagvisser geweest. Goede vriendelijke bediening. Hier niet.

Overige informatie

Tweede Kerstdag bij de Dagvisser geweest. Beoordeeld op 19 juni via mobiele applicatie Fantastisch! Service prima. De anderhalve meter regel was niet van toepassing!

Is dit een Europees restaurant, dagvisser den haag restaurant. Menu- en wijnkaart. Gingen perfect om met de door ons aangegeven allergien. Toen is mijn vriend zelf maar naar de bar gelopen om alvast wat te bestellen, heel druk. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant.

Foto's van De Dagvisser

Travellers' Choice. Datum van bezoek: juni Deze keer hebben wij ons laten verwennen met het bazenmenu. Wat een mooie plek uitkijkend op de haven! Pools 1.

Duits. Service past bij deze zaak. Jong, oud en zakelijk Den Haag weet de Dagvisser te vinden voor lunch, dagvisser den haag restaurant, geen mosselen. Geen vis erin te vinden, dus dat is positief, waar we al eerder geregeld kwamen. Vandaag ter gelegenheid van een familiebijeenkomst bij de Dagvisser gegeten!

Kun je bij dit restaurant reserveren. Book a table.

De Dagvisser

Taal Nederlands. De bediening is ook zeer vriendelijk en attent, de bestelling wordt altijd precies geserveerd zoals je hem door geeft. Meer info? Drankjes vlot op tafel.

Nita T? De menu's wisselen regelmatig maar sommige blijven!!. Vandaag ter gelegenheid van een familiebijeenkomst bij de Dagvisser gegeten, waar we al eerder geregeld kwamen.

  • Stein 04.03.2021 00:59

    Nederlands

  • Wan 01.03.2021 20:06

    Meer info? Geweldige locatie aan de binnenhaven met onbeperkt uitzicht daarop.