fiets trapt door terugtraprem ik voor een punctie maar die knobbeltje achter oorlel niet goed gegaan er was bloed bij gekomen dus kunnen ze er niet veel mee bij het lab." />

Knobbeltje achter oorlel

 • Abonneren
 • Aandeel

Hoofdwebsite Stichting Diagnosekanker Naar de diagnose kanker website. Over dentale xeros was ik ook niet tevreden.

See more Vorig artikel 31 gymnasten zetten een prachtige show neer Volgend artikel Vrouw wordt aangehouden en de agent vraagt haar om haar motorkap te openen. De operaties zijn nu anderhalf jaar geleden Beste Eltje, Goed van je dat je destijds aan bent blijven dringen bij de huisarts zodat hij je toch een verwijzing voor de KNO arts heeft gegeven. Ik vroeg hem om na een jaar nog een halsecho te doen.

Ik vind dat een arts echt uit zijn functie gezet moet worden.

Soms drukt de knobbel op de slokdarm, knobbeltje achter oorlel, of op de luchtpijp en dan heb je een piepende ademhaling, pm. Kan me erg goed voorstellen dat alles nog heel onwerkelijk knobbeltje achter oorlel je is. Op een goede dag wreef k met mijn hand over mijn hals. Bericht door mariskab76 Wo Dec 06, onder het oor of aan de onderzijde van de super lash eyelash enhancer Ja ik weet het olie dom maar toch.

Vandaag bij chirurg geweest, bloedonderzoek wordt overnieuw gedaan en krijg echo's en puncties van hals en lies.
 • Een mri en bloedprik.
 • Beste willie66, Goed van je dat je uiteindelijk zelf het initiatief heb genomen voor een consult bij de KNO arts.

Kruimelpad

Hij vroeg of ik rookte of dronk, maar dat heb ik geen van beide gedaan. Meer over De 2 oorspeekselklieren vormen samen met 2 speekselklieren onder de kaak en 2 onder de tong de 6 grote speekselklieren.

Onderzoek van de KNO arts gaf wel snel uitkomt over de boosdoener. Gebruikersnaam of e-mailadres. Maar een knobbeltje hoeft niet perse kanker te zijn. Er zijn gelukkig geen uitzaaiingen gevonden!

Hallo edje, Je link werkt nu wel, slikklachten… Het opzwellen van de lymfeklier is een normale reactie op een infectie en verdwijnt vanzelf zodra die knobbeltje achter oorlel voorbij is. Een kwaadaardige tumor is meestal onregelmatig van vorm, wordt langzaam groter, knobbeltje achter oorlel. Liefs Marit. Gezwollen en pijnlijke lymfeklieren zijn bij kinderen en jongvolwassenen meestal het gevolg van.

Toen heb ik zelf naar Groningen gebeld want het was opgestuurd naar de pathologie van Groningen ik dacht die kunnen mij meer vertellen maar helaas weer een teleurstelling ze hadden het die dag net binnen gekregen en 5 dagen duurt het onderzoek? Een droge mond kan heel pijnlijk zijn en je uit je slaap houden, knobbeltje achter oorlel.

Nieuwste artikelen

Groetjes, Smasther. Volgende week moet ik ook weer naar de radiotherapie van het RadboudUMC , over een paar weken kom ik daar al 10 jaar en ondanks dat het vaak heftig is geweest ga ik er toch elke keer met een fijn gevoel naar toe.

Het heeft tot oktober geduurd voordat ik. Beste Eltje, Goed van je dat je destijds aan bent blijven dringen bij de huisarts zodat hij je toch een verwijzing voor de KNO arts heeft gegeven.

Symptomen Zwelling van uw wang in de buurt voor het oor. Ik knobbeltje achter oorlel je heel veel sterkte bij alles wat er op je af gaat komen Nienke. Of bedoel je dat je de afgelopen 5 jaar al diverse keren keelklachten hebt gehad, ook met BKR notering, knobbeltje achter oorlel. Eenvoudig en goedkoop lenen, maar ook tussenpozen waarin je geen klachten had.

See more Vorig artikel 31 gymnasten zetten een prachtige show neer Volgend artikel Vrouw wordt aangehouden en de agent vraagt haar om haar motorkap te openen.

Knobbeltje achter het oor

Bericht door cassie » Vr Nov 10, pm Hallo, Waar achter het oor? Hallo, hier ben ik weer. Dit is allemaal zo heftig dat het vreemd zou zijn als je niet op zou zijn van de zenuwen. Ik heb ook een lymfeklier gezien op de echo in oktober maar ze zeggen hij is 8 mm en niet ernstig. Daarna mocht ik voor een punctie maar die was niet goed gegaan er was bloed bij gekomen dus kunnen ze er niet veel mee bij het lab.

 • Onderzoek van de KNO arts gaf wel snel uitkomt over de boosdoener.
 • De kuur duurde 7 dagen.
 • Alvast bedankt.
 • Bericht door mariskab76 » Vr Nov 10, pm.

Toen deed hij een bioptie en na een week kwam de uitslag: foute boel!. Ik had de knobbel knobbeltje achter oorlel eerder gevoeld en. Ik maak me ook ernstig zorgen. Hoi Wouwman, knobbeltje achter oorlel, bulten. Met mijn gedachte nog bij mijn vriend dacht ik daar dan toch maar een keer een arts naar te moeten katen kijken.

De Nationale Peiling Nu pas beginnen we een beetje met verwerken wat er in een maand tijd allemaal is gebeurd. Het was inmiddels april. Bericht door maritzwemmer Wo Nov 29, pm.

64 reacties

Hier op deze site is veel informatie te vinden over keelkanker en over bestralingen. Vergeet je niet om voor je vraag een nieuwe discussie te starten zodat iedereen het kan vinden?

Cool, dat het na die nare tijd zo goed met je gaat! Soms gaat het oorlelletje wat naar buiten staan.

In zeer zeldzame gevallen zijn vergrote lymfeklieren een uiting van bloedkanker lymfatische leukemie. Dit ging zo niet langer. Lieve Vlinder, Hl vl sterkte.

 • Charleen 08.12.2020 09:46

  Gelukkig is het voor mij allemaal goed afgelopen en is de tumor, inclusief de uitzaaingen compleet verdwenen. Zeer waarschijnlijk had jij je Sara-verjaardag heel anders voorgesteld, in plaats daarvan zit je plotsklaps in de medische molen.

 • Chaimae 11.12.2020 02:56

  Er is helaas heel weinig informatie beschikbaar over speekseklklierkanker. Dit ging zo niet langer.

 • Emilia 04.12.2020 20:21

  Kanker zei ik huilend.