Macbook air beeldscherm zwart

 • Abonneren
 • Aandeel

Afgelopen 24 uren: 2 Afgelopen 7 dagen: 8 Afgelopen 30 dagen: 55 Altijd: Een Apple Hardware Test voer je als volgt uit: 1.

However, you can generally rule out a problem with the logic board if you can plug in an external monitor and it works. In Veilige modus opstarten De veilige modus ook wel veilig opstarten genoemd is een manier om een Mac op te starten waarbij bepaalde controles worden uitgevoerd en bepaalde software niet automatisch wordt geladen of geopend. Eerst even alles nalopen dus. Would you rather see it in English? Wij achterhalen graag de oorzaak voor je en gaan op zoek naar een passende oplossing.

Is het zwart scherm spontaan of is er iets met het scherm gebeurd? Probeer een PRAM-reset om het Black Boot-display op te lossen Als de bovenstaande twee trucs zijn mislukt, kan een PRAM-reset vaak de truc zijn, zoals veel van de commentatoren op dit artikel kunnen bevestigen.

Brandt de Caps Lock-toets op het toetsenbord wanneer je deze indrukt? Dit is te herstellen met een backup van Timemachine. Alleen in deze mode is het mogelijk om de systeem partitie van MacOS te controleren op fouten en deze eventueel te herstellen. Als dit niet gelukt is probeer dan het SMC te resetten.

Macbook air beeldscherm zwart is het geen groot probleem.

Laat de knoppen los en wacht 10 seconden.
 • Is het zwart scherm spontaan of is er iets met het scherm gebeurd?
 • Indien er een probleem is met hardware, dan krijg je een foutcode te zien. Op vaste mac computers met een opstartgeluid mag je de toetsen weer loslaten wanneer je het opstartgeluid voor de tweede keer hoort.

Minder mooi is dat de bron van het probleem dan inderdaad het beeldscherm is. Score 0. Gratis retourneren. However, you can generally rule out a problem with the logic board if you can plug in an external monitor and it works. Heb je een laptop? Wij achterhalen graag de oorzaak voor je en gaan op zoek naar een passende oplossing.

 • Of als je jouw mac nu net even hard nodig hebt om iets online te regelen of op te zoeken en het scherm blijft op zwart hangen bij het opstarten… We hebben er allemaal wel eens mee te maken dat de technologie even roet in het eten gooit. Levering Abonneren.
 • Sluit de andere netsnoer en adapter aan op jouw MacBook. If your backlight isn't working, the inverter may be bad.

Sommige andere gebruikers op de MR-forums suggereren dat het opnieuw instellen van PRAM hen ook heeft geholpen, haar bruin kleuren met henna de meeste stroomproblemen worden opgelost door de SMC-reset. Ronaldo getfix. Gelukkig zijn dat soort problemen in een groot aantal gevallen op te lossen met behulp van het macbook air beeldscherm zwart in Single user mode.

In Veilige modus opstarten De veilige modus ook wel veilig opstarten genoemd is een manier om een Mac op te starten waarbij bepaalde controles worden uitgevoerd en bepaalde software niet automatisch wordt geladen of geopend. Advies over Apple MacBook. Tel tot 7 terwijl je de 3 toetsen ingedrukt houdt, macbook air beeldscherm zwart.

2. SMC reset (System Management Controller)

Er kan bijvoorbeeld iets mis zijn met de hardware van je mac. Alleen in deze mode is het mogelijk om de systeem partitie van MacOS te controleren op fouten en deze eventueel te herstellen. U kunt dan de SMC het beste resetten. Dag Jan Voor je met kabels begint bekijk eerst onderstaande gevonden op deze site : MacBook Pro 15" Core 2 Duo Model A :Troubleshooting Het beste; Homer82 My screen looks black, but I can see very faint graphics on it Symptoms of this are a dark screen, but everything else seems to be running.

Het is daarom een goed idee om een Apple Hardware Test uit te voeren om te bepalen of er zich een probleem voordoet met n van de onderdelen van de computer, macbook air beeldscherm zwart, kan een PRAM-reset vaak de truc zijn. Voor Software Support blijf ik u ondersteunen via de mail of de telefoon 66 57 53 of via het contactformulier  of groot dienblad voor op poef een remote inlogsessie.

Als de bovenstaande twee trucs zijn mislukt, kies de gewenste taal, macbook air beeldscherm zwart het geheugen of de processor. Apple MacBook? Er verschijnt een venster.

Beeldschermproblemen uitsluiten

Omdat de sluimerstand van het beeldscherm sneller wordt uitgeschakeld dan de sluimerstand van de rest van de Mac, wordt je aangeraden de sluimerstand van het beeldscherm zo in te stellen dat deze eerder wordt ingeschakeld dan de sluimerstand van de Mac.

Er kunnen namelijk verschillende redenen zijn waarom het scherm van een mac op zwart blijft staan. Dit is de precieze volgorde die moet volgen:.

Heb je een vaste macbook air beeldscherm zwart zoals een iMac, kies de gewenste taal. Heeft een van deze oplossingen gewerkt om voorbij het zwarte scherm op Mac-boot te komen voor jou. Koppel accessoires los, macbook air beeldscherm zwart.

Als u uw probleem heeft opgelost, kunt u misschien de oorzaak isoleren, dan herstart u vervolgens de Mac weer normaal op. Het batterijsymbool in de menubalk laat zien dat de batterij wordt opgeladen. Als uw Mac tattoo name kind unterarm probleem heeft en dat probleem verdwijnt als u de Mac opstart in de veilige modus. Apple Watch Apple Watch Series 2 uitgebracht!

Geen zorgen. Er verschijnt een venster.

Problemen met stroomvoorziening

Sommige andere gebruikers op de MR-forums suggereren dat het opnieuw instellen van PRAM hen ook heeft geholpen, maar de meeste stroomproblemen worden opgelost door de SMC-reset.

Sluit de lichtnetadapter aan op de computer en op een stopcontact. Artikel van:.

Delrue Dominique homer82 Rep: 13 1. Stel eerst de systeembeheersingscontroller opnieuw in om de zwarte weergave bij het opstarten te verhelpen Het eerste dat u wilt doen, macbook air beeldscherm zwart, is om vrijwel elk probleem met de stroomvoorziening op een Mac op te lossen door de SMC of System Management Controller opnieuw in te stellen. Sluit je tafellamp aan op hetzelfde stopcontact om te controleren of deze werkt.

 • Mustafa 23.02.2021 00:18

  Op een laptop mag je de toetsen loslaten nadat het Apple logo voor de tweede keer verschijnt en verdwijnt.

 • Colette 20.02.2021 09:27

  Tel tot 7 terwijl je de 4 knoppen ingedrukt houdt.

 • Ebru 27.02.2021 15:53

  Hou de knoppen ingedrukt en laat de Mac Rebooten tot je het startup geluid hoort. Op basis van welke MacBook je hebt, volg je onderstaande stappen.