Particuliere huurwoning leidsche rijn

 • Abonneren
 • Aandeel

De voordelen van wonen in een huurwoning. Winkelcentrum Parkwijk biedt voldoende aanbod voor de dagelijkse boodschappen, net als de oude kernen van De Meern en Vleuten.

Het appartementengebouw de Boemerang valt op door de bijzondere architectuur en is een echte blikvanger.

De Bongerd Leidsche Rijn Parkzichtlaan ­tot en ­tot 76 appartementen Oppervlakte woningen: m2. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats en een tweede berging in de kelder van het complex. Luxe appartementen en maisonnettes dichtbij de stad. In dit binnengebied ligt ook een afgesloten parkeerterrein. Zo kun je op korte termijn intrekken op een andere plek.

Accepteer de Cookies. Kamernet Heel Nederland Bezoek website.

Deze appartementen maken deel uit van een carr-vormig woonblok. Naast drie of vier slaapkamers beschikt elke woning aanvullend over een inpandige berging?

Provincies Utrecht   Aanbod huurwoningen in Vleuten-De Meern. De appartementen variren in oppervlakte en particuliere huurwoning leidsche rijn, maar beschikken standaard over een loggia over de gehele breedte van de woning.

Pablo Picassostraat

In Langerak zijn deze eigentijdse eengezinswoningen te huur. Voor uitgaan en winkelen is het Utrechtse centrum natuurlijk ideaal, maar ook Leidsche Rijn heeft restaurants, winkels en een bioscoop. Liefst gemeubileerd en vo. Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert, geniet u van een verbeterde ervaring.

In Langerak zijn deze luxe appartementen te huur, in 11 verschillende uitvoeringen.

 • De videofoons bij de appartementen zorgen voor extra veiligheid en comfort.
 • De videofoons bij de appartementen zorgen voor extra veiligheid en comfort.

Te huur: een particuliere huurwoning leidsche rijn appartement van m2 oppervlakte. Mijn studio staat in leidsche. Wanneer schade of een defect optreedt, zal de verhuurder actie moeten ondernemen. Dat is kenmerkend voor wonen in de moderne wijk Terwijde.

Afhankelijk van het type telt de woning n tot drie slaapkamers.

Zelfbouwkavels (vrije kavels)

Terwijde staat ook bekend om de goede bereikbaarheid vanaf snelweg A2 en door een eigen NS-station: station Terwijde. Bekijk alle foto's en informatie over Je kunt dus niet zomaar uit je huurhuis worden gezet.

Deze is voorzien van een ligbad, separate douche en particuliere huurwoning leidsche rijn of twee wastafels. De gebouwen zijn deels vier en deels vijf verdiepingen hoog.

Er zijn twee- en vierkamerwoningen te huur die variren qua indeling en oppervlakte! Een lichte ruimte, groe. De aantrekkelijke open keuken met moderne keukenfaciliteiten sluit goed aan op de woonkamer.

Terwijde Zuid

Appartement te huur in Utrecht Utrecht Grote herenhuizen van drie verdiepingen, compactere stadswoningen, en parkwoningen met een grote studeer- of werkruimte op de begane grond.

Aanbod huurwoningen in Vleuten-De Meern.

De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, oven en afzuigkap. Terwijde staat bekend om de goede bereikbaarheid vanaf de A2 en door een eigen NS-station: station Terwijde! Een veilige lift bereikt alle woonlagen en afgesloten parkeerkelder. Apartment te huur in Utrecht Utrecht nieuw Spacious 2 room apartment particuliere huurwoning leidsche rijn Leidsche Rijn with parking available immediately, particuliere huurwoning leidsche rijn.

Het huren van een huis kent verschillende voordelen:. Grote herenhuizen van drie verdiepingen, en parkwoningen met een grote studeer- of werkruimte op de begane grond, douche en tweede toilet. Bij een deel van de woningen is de badkamer uitgebreider en voorzien van een ligbad.

Terwijde Opperettelaan

Alle woningen hebben een tuin. Trovit Leidsche rijn. Deze appartementen maken deel uit van een carré-vormig woonblok. Het appartement met bouwjaar is

In de buurt zijn volop voorzieningen aanwezig zoals een wijkwinkelcentrum, kinderopvang en het NS station Terwijde. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar particuliere huurwoning leidsche rijn. Ook de badkamer is comfortabel en voorzien van een ligbad, aparte douche en een dubbele wastafel.

 • Jolene 13.03.2021 23:02

  Ook het nabijgelegen historische centrum van Utrecht is een goede uitvalsbasis voor een avondje uit.

 • Akash 13.03.2021 20:27

  Ieder appartement heeft een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of een tuin. Afhankelijk van het woningtype is er een balkon, tuin, patio of Frans balkon.

 • Eva 07.03.2021 10:15

  Een huurwoning kan om verschillende redenen interessant zijn.