Santos trekking lite

  • Abonneren
  • Aandeel

Zo ook bij deze Trek X Midstep. Je hoeft de FIRMtech remmen nooit af te stellen, want de remmen zijn in de fabriek al precies op exact de juiste manier vastgelast.

Lichte spatborden voor en achter zorgen dat je ook in de regen kunt fietsen. Wielen en Banden. Sinds enkele maanden rijd ik mijn Santos Trekking Lite en deze beantwoord in alle opzichten aan mijn verwachtingen. De Trekking Lite is een lichte en snelle fiets en helemaal in zijn element op een vlakke strakke weg tijdens een toertocht waarbij de snelheid opgevoerd wordt.

Overstap hoogte. Alle rechten voorbehouden.

Dames idworx? De avontuurlijke X-series fietsen van Trek zien voorzien van een slank, santos trekking lite, weer morgen hilversum afgewerkt frameontwerp en bieden zowel een sportief als comfortabel rijgedrag.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen. Rohloff-specifiek De Trekking Lite is speciaal ontworpen voor de santos trekking lite Rohloff-naaf. Gentegreerde kabelvoering en de door Trek gepatenteerde DuoTrap S-integratie voegt innerlijke schoonheid toe aan het toch al fraaie uiterlijk van de X-series.

Aanmelden Nieuwsbrief Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.

Maat Zitbuis lengte Bovenbuis lengte Overstap hoogte Balhoofd hoogte Balhoofd - Dropout Heren 49 cm 53 cm 57 cm 61 cm Dames 45 cm 49 cm 53 cm 57 cm Meer van Heren Santos.
  • Mooi afgewerkt aluminium frame De Santos Trekking Lite heeft een goed stijf en toch een relatief licht frame.
  • Langere levensduur, minder onderhoud. Het frame is speciaal ontworpen voor het rijden met schone Gates tandriem.

Extra informatie

Is de Trekking Lite  geschikt voor jou? Het is bijna onmogelijk om álle doordachte details en de vele beschikbare opties op deze pagina te bespreken en bovendien staan bij de Santos de ontwikkelingen aan de Trekking Lite en de optielijst nooit stil.

Maat Zitbuis lengte Bovenbuis lengte Overstap hoogte Balhoofd hoogte Balhoofd - Dropout Heren 49 cm 53 cm 57 cm 61 cm Dames 45 cm 49 cm 53 cm 57 cm Het is een lichte fiets, waar je geen voordrager op kunt en mag monteren.

Copyright © bikefeeling. Rem open draaien, oude blokje eruit klikken, nieuwe blokje erin en de rem weer dicht draaien.

  • Home Sale fietsen Santos Trekking Lite. Wil je altijd de wind in de rug?
  • Kenmerkend voor de 'Lite'-serie van Santos is de hoge mate van afwerking. Is de Trekking Lite  geschikt voor jou?

Met de juiste riem en tandwielen is de aandrijving van je fiets super duurzaam. Heren Santos. Dirk Matyn   Daarnaast hebben alle Santos-modellen veel overeenkomsten in de uitrusting en hun kwaliteiten, santos trekking lite. Gaastra Fyts 4. Een gemiddelde Trekking Lite is licht en daardoor lekker snel.

Beschrijving

Lauran, eigenaar en fietsenmaker bij Bikefeeling heeft op een Trekking Lite de Tour for Life gefietst. Door weer en wind, het hele jaar door. Rohloff naaf met riem.

Beoordelingen 3 Trekking Lite. Het is bijna onmogelijk om lle doordachte details en de vele beschikbare opties op deze pagina te bespreken en bovendien staan bij de Santos de ontwikkelingen aan de Trekking Lite en de optielijst nooit stil? Balhoofd - Dropout. Niet alleen vanwege zijn prachtige techniek, maar ook qua sti.

Overstap hoogte, santos trekking lite. Santos trekking lite hebt het voor het kiezen en wij adviseren daarbij! E-bike ready?

Informeer een vriend

Bovenbuis lengte. Dames idworx. De remblokken staan altijd goed op de velg en moeten de remblokken vervangen worden dan kan dat zelf uitgevoerd worden door iemand met twee linker handen. De Trekking Lite heeft een eigen stijl, prachtige techniek, superieur rijgedrag en hoge kwaliteit.

Gaastra Fyts 4. Met het Pendix systeem maak je van deze snelle toerfiets een lichte E-bike, santos trekking lite. Jouw Trekking Lite wordt vervolgens op bestelling in Nieuw Vennep gebouwd. Dit garandeert een correcte uitlijning van de tandwielen en de tandriem.

Laatst bekeken items. Copyright bikefeeling. We kennen santos trekking lite eigenschappen van alle onderdelen en wat deze voor jou in de praktijk kunnen betekenen. We helpen je graag.

Santos Trekking Lite

Gaastra Fyts 4. Duurzame aandrijving Véél fietsen, weinig onderhoud. We hebben bij dit model niet alleen de afwerking naar een veel hoger niveau getild, maar ook veel energie gestoken in een laag gewicht. En naast zijn functie is dát waar de Trekking Lite in uitblinkt.

Duurzame aandrijving Vl fietsen, als snelle woon-werk fiets en met twee tasjes een vlotte vakantiefiets voor light-trekking en creditcardreisjes. Mt bagagedrager en zijstandaard. Deze lichtgewicht sportfiets is geschikt voor sportieve en recreatieve toerrijders, santos trekking lite, weinig onderhoud.