Sloep huren sneek 12 personen

 • Abonneren
 • Aandeel

Om het wat gemakkelijker te maken hebben wij de bezienswaardigheden, highlights en de hotspots voor je verzameld op de pagina varen in Sneek. Zet dan eens koers naar het nostalgische Kameleondorp in Terherne waar voor jong en oud van alles te beleven valt. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats aan maximaal  10 personen.

Altijd de scherpste prijs. Varen in Sneek. Langs de Houkesloot in Sneek is daarom een bedrijvenpark aangelegd, waar alle mogelijke watersportbedrijven bijeen zijn gebracht. Email [verplicht]. Of kies juist voor de ruimte van bijvoorbeeld het Heegermeer of de Fluessen. Zeilboot Victor 8,22 m Zonder schipper bareboat. Telefoon: E-mail: info greenjoyleeuwarden.

Motorjacht Mistral 13,50 m Zonder schipper bareboat. Zo strekken de gemeentelijke ligplaats voorzieningen zich uit vanaf de Somerrakpromenade, Koopma. No license required sloep huren sneek 12 personen when shared with couple ppl not expensive. Deze kunt u vinden op de Balthuskade knobbel op buitenkant voet de Lemmerbrug en heeft plaats voor het afmeren van een viertal boten.

Of kies juist voor de ruimte van bijvoorbeeld het Heegermeer of de Fluessen.

82 Bootverhuur

Ideaal voor mooie vaartochtjes over de Friese meren met een klein gezelschap max. Filters X. Flexibele annulering of wijziging. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. RiverCruise 20 De RiverCruise 20 is een behendige en comfortabele sloep voor personen. Ook heeft de gemeente gedacht aan ligplaatsen voor mindervaliden.

 • Met de wind in de zeilen door Friesland te huur vanuit Sneek.
 • RiverCruise 23 Kampeersloep De RiverCruise 23 kampeersloep heeft met zijn 7,05 x 2,65 x 0,60 precies de goede afmetingen, om met vier personen gedurende de dag door Friesland te toeren en 's nachts in te overnachten. Gezellig zeiljacht voor maximaal 5 personen te huur vanuit Sneek.

Twee daarvan zijn Zoutepoel en Watersportboulevard 't Ges. Ruim schip met 6 vaste slaapplaatsen en 2 douche en toilet. Gratis online vaarroutes.

Personen Tot 2 personen Tot 6 personen Tot 10 personen. Modern en sportief zeiljacht te huur in Sneek. De boot beschikt over een boegschroef, waardoor het gemakkelijk is om te sloep huren sneek 12 personen in kleine havens en smalle grachten.

Boot huren in Sneek

Motorjacht Custom made Vacance 13,80 m Zonder schipper bareboat. Meer over Sneek. Zeilboten, motorboten, sloepen; u bent bij u aan het goede adres.

Aantal hutten 1 2 3.

Huur deze motorboot met een lage doorvaarthoogte vanuit Sneek. De RiverCruise 27 Tender biedt plaats aan ruim 12 personen en is daarmee uitermate geschikt voor het varen met grotere gezelschappen. Wij informeren u wanneer er bij n van uw favoriete prijzen veranderen, foto's worden toegevoegd of wanneer de boot wordt gedeactiveerd. Linssen Grand Sturdy Dan kunt u aanmeren bij de Waterpoort in Hoe dichter bij de nul. En ze fluisteren echt, sloep huren sneek 12 personen, dus je hebt geen last van rook of lawaai.

Personen Tot 2 personen Tot 6 personen Tot 10 personen.

Nog geen vakantieplannen?

Huur deze motorboot met een lage doorvaarthoogte vanuit Sneek. Ook het uitgaansleven is zeer aantrekkelijk. Wist u dat de Elfstedentocht ook per boot te doen is? Wij helpen u graag aan de ultieme watersportervaring in het prachtige Friesland!

 • De stad ligt aan de A7 en is daarom makkelijk te bereiken met de auto.
 • Motorboot Linssen Yachts Grand Sturdy
 • Het is dus mogelijk om uw gehele vakantie op een luxe jacht door brengen.
 • Zeer ruime sloep voor 12 personen Ook bij regenachtig of koud weer comfortabel door de afsluitbare kap Inclusief radio met USB Vaarbewijs vrij.

Wij helpen u graag aan de ultieme watersportervaring in het prachtige Friesland. Via Nautal heeft u beschikking tot sloep huren sneek 12 personen ruim aanbod, om met vier personen gedurende de dag door Friesland te toeren en 's nachts in te overnachten, terwijl u door koof maken tegen plafond bos van Gaasterland vaart, aantal personen?

Zeer ruime sloep voor 12 personen Ook bij regenachtig of koud weer comfortabel door de afsluitbare kap Inclusief radio met USB Vaarbewijs vrij. Laat de takken van de bomen over de boot gaan. RiverCruise 23 Kampeersloep De RiverCruise 23 kampeersloep heeft met zijn 7,05 x 2,65 x 0,60 precies de goede afmetingen! No license required and when shared with couple ppl not expensive?

Victoire te huur vanuit het prachtige Sneek, sloep huren sneek 12 personen.

Sloep verhuur Sneek

Zeilboot Dufour 30 Classic 9,15 m Zonder schipper bareboat. Aantal hutten 1 2 3. De kampeersloep beschikt over een aanrecht met koelkast, wastafel en een 2-pits spiritus kooktoestel. Het zijn allemaal RiverCruise-sloepen van uitstekende kwaliteit, in allerlei soorten en maten.

Hun zeer goede vaareigenschappen en comfortabele binnenruimte maken het niet verwonderlijk dat deze boten zo populair zijn?

Hiermee kun je  fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker: kun je aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank, sloep huren sneek 12 personen. Controleer uw mail ook de Spam folder en volg de instructies om uw registratie bij Nautal te voltooien.

 • Bilge 23.11.2020 22:29

  Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Toch toe aan wat meer drukte of even een bezoekje brengen aan een gezellig terras?

 • Janniek 22.11.2020 15:17

  Voordelig een boot huren in Sneek Een boot huren in Sneek kan voor een dag, een week of nog langer.

 • Cécile 29.11.2020 00:42

  Verantwoord bedrijfsuitje.